יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

גילה אלמגור הונצחה בשדרת כוכבים שנחנכה בפסטיבל חיפה

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 11:32 1/10/04    נושא ההודעה: גילה אלמגור הונצחה בשדרת כוכבים שנחנכה בפסטיבל חיפה הגב עם ציטוט

גילה אלמגור, אסי דיין, גאולה נוני, מכרם חורי, חיים טופול ואריה אליאס חנכו אמש (חמישי) את שדרת הכוכבים בכרמל, בטקס שפתח את אירועי פסטיבל חיפה ה- 20. בשדרה, מול הסינמטק, הוטבעו כוכבים מוזהבים על שמם של השחקנים, אושיות מרכזיות בקולנוע הישראלי, ומעתה ואילך יתווסף כוכב מדי שנה בפסטיבל. הידיעה במלואה באתר Eonline:
http://www.eonline.co.il/content.asp?sid=15&id=14801
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04

הודעהפורסם: 21:53 1/10/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לא שמתי לב. הרגע חזרתי מהפסטיבל אחרי סדנה בהחלט מעשירה של פיטר גרינוואי ויצא לי לקלוט כוכב על הריצפה אבל לא אחד השמות שמעל.
דרך אגב מומלץ ללכת לפסטיבל בימים הקרובים (הוא נגמר יום חמישי). יש מספר סרטים קוריאנים מאד מעניינים שכדאי לבדוק.
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03

הודעהפורסם: 0:10 3/10/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ציטוט:
ש מספר סרטים קוריאנים מאד מעניינים שכדאי לבדוק.

ראיתי את olddboy, המכונה גם שבעה צדעים, ולא הכי אהבתי. ההתחלה מדהימה, ולסרט באמת יש סגנון, אבל בהמשך הוא נהיה פחות מעניין. הסוף הוא כבר אכזבה ענקית.

ולמי שראה את הסרט: בגלל הח*א הזה הוא זרק אותו לחדר המעפן עם הטפטים הנוראיים האלה למשך 15 שנה???! וואט דה פאק? אז האיש אהב לדבר, לך תפוצץ אותו מכות... סוף מאכזב לאללה.
Elad ZZZ
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04

הודעהפורסם: 4:35 3/10/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

דווקא אני חשבתי שהוא לא רע. לא גרוע, ואני חושב שהסוף איננו מאכזב.
הסרט לא הכי מקורי, אבל הוא עשוי טוב והוא מעניין למדיי.

אני דיברתי על הסרטים הללו:
'A Tale of Two Sisters' של ג'וון קים.
והסרטים שמוצגים בפסטיבל של קי-דוק קים: 'Samaritan Girl' ו- 'Coast Guard' .

ראיתי את הסרט שלו משנת 2003 שנקרא 'אביב, קיץ, סתיו, חורץ... ואביב' (שמוקרן בימים אלו בבתי הקולנוע בארץ) והוא היה בינוני למדיי ואפילו אכזבה קשה.
למרות זאת, אני מאד מקווה שאני אזכה לתפוס הקרנה לשאר הסרטים המוקרנים של קי-דוק קים בפסטיבל.
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי