| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:44 18/05/05 נושא ההודעה: עוד מישהו ראה את הסרט Saw ? |
|
|
לקחתי אותו אתמול ב-DVD. ממש נהנתי.
זה סרט מתח\אימה שנעשה בתקציב ממש לא גדול וצולם תוך 18 יום. נכתב ובויים ע"י 2 אנשים די אלמונים שהכירו בבית ספר לקולנוע באוסטרליה.
העלילה ממש טובה ומלאה תהפוכות. אפשר להיות דבוקים למסך כל הסרט לדעתי. יש שם קטעים אולי לא לבעלי לב חלש, אבל לפי דעתי בזמננו יש לנו פה תסריט ממש ממש מקורי. ממליץ לראות.
משחקים בסרט בין השאר דני גלובר, מוניקה פוטר ו-קארי אלווס.
הסרט יצא בארה"ב בסוף 2004 ולפה יגיע רק ב-30 ליוני. שווה להשכיר אותו בספריה הקרובה לביתכם.
מקורי, מותח, מסקרן ומומלץ! (אבל לא כל אחד יאהב אני משער) |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 14:35 19/05/05 נושא ההודעה: |
|
|
אני גם ראיתי לא מזמן ואהבתי.
לא הייתי אומר שזה אימה (סרט יותר מצמרר ממפחיד) אבל זה בהחלט אחד מהמותחנים הפסיכולוגיים הטובים ביותר שראיתי. הרעיון מקורי, הטוויסטים הגיוניים והסצינות שאמורות לבעת מצליחות.
הטוויסט שבסוף היה מצויין, מאז הטוויסט שבסוף "פחד ראשוני" לא ראיתי טוויסט טוב יותר ועשוי טוב כל כך.
יש רק בעיה אחת עם הסרט: הוא מומלץ רק לחובבי הז'אנר ואם למשל לא נהנתם מ"שבעה חטאים" לא תהנו גם מזה. אבל בעקרון אהבתי. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 18:20 19/05/05 נושא ההודעה: |
|
|
כן, בהחלט לא אימה. למרות שאין ממש קטגוריה בדברים האלו ל-"מצמרר", אבל זו בהחלט הגדרה הרבה יותר טובה.
חוץ מהטוויסט הסופי בסוף יש לא מעט הפתעות והעלילה ממש זורמת ומאוד מעניינת\מותחת.
אחח..."פחד ראשוני". סרט אהוב עלי ביותר. הראשון גם אי פעם של אדוארד נורטון.
לכו לראות Saw. בהחלט מומלץ. אגב ראיתי שבסוף השנה יוצא ההמשך כבר. זה לא אותו במאי אבל עם אותו תסריטאי של הראשון. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 19:31 23/05/05 נושא ההודעה: |
|
|
| הסרט הזה הוא אולי ההצלחה האחרונה בגל סרטי האימה. אחריו, רוב סרטי האימה לא הצליחו לעמוד בציפיות. לסרט היה תקציב נמוך בצורה בולטת - רק 1.2 מליון דולר וזה מה שגרם לו להיות הצלחה כלכלית גדולה מאוד עם הכנסות מקומיות של כ-55 מליון דולר (בכלל העולם הסרט הכניס כ-100 מליון דולר). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 12:55 24/05/05 נושא ההודעה: |
|
|
| בנוסף להצלחה הכלכלית של הסרט לפי דעתי הוא גם מוצלח ברמה התסריטאית והקולנועית שלו... לא ראיתי הרבה סרטים בשנה,שנתיים האחרונות שסיקרנו אותי ונהנתי מהם לאורך כל הזמן של הסרט. וזה הצליח. לא יצירת מופת, אבל סרט בהחלט טוב וראוי לצפיה ומאוד מקורי בזמננו שקשה מאוד לייצר כבר דברים שלא ראינו קודם. |
|
|
|
 |
נאור חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03 הודעות: 78 מיקום: באר שבע
|
פורסם: 13:44 23/06/05 נושא ההודעה: |
|
|
הסרט המסור הוא אחד הסרטים היותר מוצלחים שנעשו השנה,בנוי היטב עם סוף מעולה.
סרט האימה הטוב ביותר של השנה החולפת...
חשוב לדעת שיוצא המשך לסרט,המסור 2 יגיע בסתיו הקרוב לאקרנים בארה"ב
 |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 10:30 24/06/05 נושא ההודעה: |
|
|
הסרט המסור זה הסרט הטוב ביותר שראיתי בחודשים האחרונים , ובהחלט סרט האימה הכי טוב שראיתי בזמן האחרון. הסרט מותח ומצמרר לכל אורכו והסוף כמו שכבר ציינתם פשוט מעולה. לדעתי ככה צריכים לעשות סרטי אימה בלי כל מיני שטיקים ואפקטים מיוחדים להפחדה אלא פשוט לגרום לצופה לפחד לכל אורך הסרט.
אני ראיתי את הסרט בלילה עם כמה חברים שלי וממש פחדנו אחר כך לצאת החוצה.
קשה לי להבין למה הסרט לא הגיע להקרנות בארץ בזמן שכל כך הרבה סרטי אימה שרבים מהם חלשים מוקרנים כאן בזמן האחרון.
בקיצור הייתי נותן לסרט ציון 9/10. _________________ I could die right now, Clem. I'm just... happy. I've never felt that before. I'm just exactly where I want to be. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 14:48 24/06/05 נושא ההודעה: |
|
|
| שמח לראות שעוד אהבו את הסרט. בהחלט ככה צריך לעשות סרטי אימה. לא חייבים את הרוצח הסדרתי התורן במסכה... |
|
|
|
 |
|