| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
6969 חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 19/12/02 הודעות: 100 מיקום: PINK GRASS
|
פורסם: 21:50 10/09/03 נושא ההודעה: ביג ליבובסקי |
|
|
היום ראיתי בפעם השישית את הסרט. ונזכרתי למה אני פשוט חולה עליו (נראה לי שלא הזכרתי אותו בטופ 25). קודם כל עירוב ז'אנר הלוזר לתוך הגיבור בדרך מפתיעה.
שנית: השחקנים הראשיים: גבר המון זמן לא ראיתי משחק מושלם של ג'ף בריג'ס (לב אמריקאי היה האחרון), הוא נולד להיות הדוד. גם וולטר (ג'ון גודמן - שיחק בצורה היפראקטיבית גאונה). שלישית: שחקני המשנה: וואו אפילו לזמן מסך קטן הם פשוט תותחיים
ג'וליאן מור, סטיב בושמי, ג'ון טורטרו, בן גזרה, פיליפ סימור הופמן, סם אליוט (בדמות הקאובוי שמנהל דיאלוג עם הצופה) ענק. רביעית: העריכה: בעיקר הקטעים הטריפים.
חמישית: הפסקול - שהוא לדעתי אחד המרכבים של סרט, הוא בונה את האווירה ויש לו נוכחות גבוהה לכיוון של הסרט. אני אישית אוהב את סוג המוסיקה ואפילו קניתי את הפסקול.
(בוב דילן, אלווס קסטלו, קני רוג'ארס ועוד).
ועכשיו לשאלה התמוהה שלי א. למה הסרט לא זכה בשום פרס. שנית מה שמאוד אירוני
אף אחד מהמשתתפים לא זכה עדיין באוסקר (להוציא את האחים כהן שזכו על התסריט של פארגו)  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:37 10/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
השחקנים לא זכו באוסקר אבל ג'ף ברידג'ס וג'וליאן מור היו מועמדים יותר מפעם אחת...
גם סרט או השחקנים בסרט לא צריכים לזכות בפרסים כדי שיהיו טובים... תראה את חומות של תקווה שהיה מועמד ל-7 אוסקרים ויצא עם 0... |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 0:49 12/09/03 נושא ההודעה: Re: ביג ליבובסקי |
|
|
מעניין אותי אם תוכל לפרט קצת יותר מה הכוונה במשפט הבא?
| ציטוט: | | קודם כל עירוב ז'אנר הלוזר לתוך הגיבור בדרך מפתיעה |
לדעתי ביג לבובסקי הוא סרט נחמד מאד, אבל לא יותר מזה . גם אני הייתי שמחה לראות את האחים כהן ואת השחקנים הקבועים שלהם זוכים ליותר הכרה, אבל לאו דווקא סביב הסרט הזה. |
|
|
|
 |
6969 חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 19/12/02 הודעות: 100 מיקום: PINK GRASS
|
פורסם: 16:46 14/09/03 נושא ההודעה: |
|
|
יעל התכוונתי שלא ראיתי המון זמן סרט (כמו איזי ריידר). שהגיבור הוא הבן אדם הכי מיושן שחי את הפילופסיה שלו (take it easy) ונדפק שוב ושוב.
ואני חולה על רוח שנות ה60 (היפיים, מוזיקה). |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 19:06 17/03/06 נושא ההודעה: |
|
|
| סרט גאוני. ראיתיו מספר רב של פעמים, ובכל צפיה גיליתי בדיחות סמויות נוספות. משחק מדהים, הקומדיה הטובה ביותר שראיתי. |
|
|
|
 |
|