יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

מג'סטיק

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 21:36 22/10/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מישהו שמע על הסרט מג'סטיק (The Majestic) ?
ראיתי אותו אתמול, וזו אחת ההופעות הטובות ביותר של ג'ים קרי כשחקן דרמה. בכלל הוא שחקן ממש טוב שאני חושב שלא מעריכים אותו מספיק.
שווה.
אגודל למעלה
עוד סיבה לראות את הסרט היא השחקנית המצויינת לורי הולדן, ששיחקה בסדרה תיקים באפילה את מריטה קרובוביאס - הסוכנת החלקלקה של האו"ם (האמת היא שלא ניתן לדעת באמת אם היא היתה סוכנת חלקלקה של האו"ם, ידידה תככנית של קרייצ'ק או מודיע חשאי של מאלדר, אבל בוא נפשט את העניינים... חיוך )

[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-10-22 21:43 ]
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 11:57 23/10/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

על הסרט שמעתי אבל לראות, לא ראיתי אותו. אני חייב לציין שכמעט כול מה שאני שמעתי עליו היו ביקורות שליליות. אולי הושפעתי מהביקורות האלו, אך הסיבה שלא ראיתי אותו היתה, שהוא עוסק בנושא שלא מעניין אותי במיוחד. בכלל די נמאסו עלי כול ההתעסקויות הפנים אמריקאיות (מזל שנגמרה האופנה של סרטי ויטנאם, אני בהחלט מעדיף את מלחמת העולם השניה).

[ הודעה זו נערכה על-ידי: קרן בתאריך 2002-10-23 22:16 ]
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
jimcarrey
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 1/10/02

הודעהפורסם: 13:45 28/11/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

טוב אז ככה, סרט מעולה !!! ראיתי אותו כשהייתי בחו"ל. כל מי שאוהב את ג´ים קארי בסרטים האחרונים שלו שירוץ לסרט, ג´ים משחק מדהים, ומי שלא אוהב את ג´ים שיתנער לרגע מכל מה שחשב עליו אחרי מה שג´ים עשה בתחילת הדרך ויפתח לו דף חדש, כי המצב שנוצר הוא שאנשים מוותרים עליו מראש בתור שחקן דרמטי בגלל שסלידה למשחק המוקצן שלו כקומיקאי. בקיצור תתבגרו על הסטיגמה של ג´ים קארי שחקן מצחיק בכל מחיר ותוכלו להינות מאחד השחקנים הדרמטיים הטובים אם לא הטוב שהוליווד ייצרה בשנים האחרונות. תהנו

לאתר שלי על המלך ג'ים קארי מכאןhttp://www.easy-web.co.il/carrey/nopen.asp

הודעהפורסם: 18:22 28/11/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ג'ים קארי צודק (לא האמיתי, זה שכתב את ההודעה הקודמת). בתור שחקן דרמה הוא אחד הטובים. באמת.

אגב, למרות המשחק המוחצן אני אוהב אותו גם בתור שחקן קומי - אהבתי את "אני, עצמי ואיירין". איזה קטע ענק עם הפרה על הכביש אגודל למעלה .
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 18:24 28/11/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אורן, כתבתי את ההודעה הקודמת כאנונימי בטעות ואני לא יכול לערוך אותה.
יש מצב לסדר את זה ב- database ?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 18:34 28/11/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תכתוב את ההודעה מחדש ואני אמחק את השתיים הקודמות (בעצם שלוש אם סופרים גם את ההודעה הזאת)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי