| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 21:36 22/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
מישהו שמע על הסרט מג'סטיק (The Majestic) ?
ראיתי אותו אתמול, וזו אחת ההופעות הטובות ביותר של ג'ים קרי כשחקן דרמה. בכלל הוא שחקן ממש טוב שאני חושב שלא מעריכים אותו מספיק.
שווה.
עוד סיבה לראות את הסרט היא השחקנית המצויינת לורי הולדן, ששיחקה בסדרה תיקים באפילה את מריטה קרובוביאס - הסוכנת החלקלקה של האו"ם (האמת היא שלא ניתן לדעת באמת אם היא היתה סוכנת חלקלקה של האו"ם, ידידה תככנית של קרייצ'ק או מודיע חשאי של מאלדר, אבל בוא נפשט את העניינים... )
[ הודעה זו נערכה על-ידי: mulder בתאריך 2002-10-22 21:43 ] |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 11:57 23/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
על הסרט שמעתי אבל לראות, לא ראיתי אותו. אני חייב לציין שכמעט כול מה שאני שמעתי עליו היו ביקורות שליליות. אולי הושפעתי מהביקורות האלו, אך הסיבה שלא ראיתי אותו היתה, שהוא עוסק בנושא שלא מעניין אותי במיוחד. בכלל די נמאסו עלי כול ההתעסקויות הפנים אמריקאיות (מזל שנגמרה האופנה של סרטי ויטנאם, אני בהחלט מעדיף את מלחמת העולם השניה).
[ הודעה זו נערכה על-ידי: קרן בתאריך 2002-10-23 22:16 ] |
|
|
|
 |
jimcarrey חבר/ת פורום

בפורום מ: 1/10/02 הודעות: 21
|
פורסם: 13:45 28/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
טוב אז ככה, סרט מעולה !!! ראיתי אותו כשהייתי בחו"ל. כל מי שאוהב את ג´ים קארי בסרטים האחרונים שלו שירוץ לסרט, ג´ים משחק מדהים, ומי שלא אוהב את ג´ים שיתנער לרגע מכל מה שחשב עליו אחרי מה שג´ים עשה בתחילת הדרך ויפתח לו דף חדש, כי המצב שנוצר הוא שאנשים מוותרים עליו מראש בתור שחקן דרמטי בגלל שסלידה למשחק המוקצן שלו כקומיקאי. בקיצור תתבגרו על הסטיגמה של ג´ים קארי שחקן מצחיק בכל מחיר ותוכלו להינות מאחד השחקנים הדרמטיים הטובים אם לא הטוב שהוליווד ייצרה בשנים האחרונות. תהנו
לאתר שלי על המלך ג'ים קארי מכאןhttp://www.easy-web.co.il/carrey/nopen.asp
_________________ And in case i dont see you,good afternoon,good evening & good night |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 18:22 28/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
ג'ים קארי צודק (לא האמיתי, זה שכתב את ההודעה הקודמת). בתור שחקן דרמה הוא אחד הטובים. באמת.
אגב, למרות המשחק המוחצן אני אוהב אותו גם בתור שחקן קומי - אהבתי את "אני, עצמי ואיירין". איזה קטע ענק עם הפרה על הכביש .
|
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 18:24 28/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
אורן, כתבתי את ההודעה הקודמת כאנונימי בטעות ואני לא יכול לערוך אותה.
יש מצב לסדר את זה ב- database ? |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 18:34 28/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
| תכתוב את ההודעה מחדש ואני אמחק את השתיים הקודמות (בעצם שלוש אם סופרים גם את ההודעה הזאת) |
|
|
|
 |
|