| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 2:37 5/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
הרי לפנכם 7 טריילרים לסרטים חדשים שעלו לרשת בימים האחרונים:
BRINGING DOWN THE HOUSE
קומדיה עם סטיב מרטין, קווין לטיפה (Queen Latifah) ויוג'ין לוי. גבר יוצר קשר עם אישה דרך האינטרנט, וכשהוא פוגש בה מסתבר שהיא אסירה וכמובן שהיא משנה את חייו...
אל דף הטריילר באתר מובי-ליסט | אל אתר הסרט
EQUILIBRIUM
קיסטיין בייל, שון בין וטיי דיגס בסרט פעולה עתידני. בעולם עם חוקים מאוד נוקשים, אחד מאוכפי החוק מוצא את עצמו בקונפליקט עם תפקידו והממונים עליו.
אל דף הטריילר באתר אפל
BIKER BOYZ
סרט אופנועים עם לורנס פישבורן. חבורות אופנוענים שחורים מתחרים רבים וכו'
לדף הטריילר במובי-ליסט | לאתר הסרט
WHAT A GIRL WANTS
קומדיה עם אמנדה ביינס וקולין פירט (Colin Firth). נערה שגדלה בניו-יורק ללא אבא יוצאת לאנגליה כדי לפגוש אותו.
הטריילר (4.5M) | לאתר הסרט
KANGAROO JACK
קומדיה עם ג'רי אוקונול, אנטני אנדרסון, קריסטופר ווקן ואסטלה וורן. זוג חברים יוצאים לאסטרליה כדי להעביר חבילה ובדרך פודגשים קנגרו שעושה להם צרות.
לדף הטריילר במובי-ליסט | לאתר הסרט
SPIDER
סרטו האחרון של דיויד קרוננברג עם רייף פיינס (Ralph Fiennes) וגבריאל ביירן. מותחן פסיכולוגי על אדם המתמודד עם עברו.
אל דף הטריילר באפל
GERRY
סרטו האומנותי של גאס ואן סאנט עם קייסי אפלק (אח של) ומט דיימון.
אל דף הטריילר באפל |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 13:40 5/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
סוף כל סוף, חבר שלי הביא לי את גרסת ה-PRO של Quicktime. עכשיו אני יכול לשמור סרטוני Streaming לדיסק הקשיח. הטריילר היחיד שהתלהבתי ממנו הוא זה של אקווילבריום (מזכיר לי משהו מ'נפלאות התבונה'. מוזר).
יש לך מושג איפה הוא נמצא להורדה/צפייה ברזולוציה גבוהה יותר? |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 13:59 5/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
דבר ראשון, גם בעזרת ה-QuickTime Pro אי אפשר לשמור את כול הסרטים.
דבר שני, הטריילרים האלה הם לא בדיוק Streaming, לפחות לא באותו מובן של ה-RealPlayer (ולכן האיכות שלהם כול כך גבוהה).
אני מסכים איתך שהטריילר של EQUILIBRIUM הוא הכי מסוגנן והכי מרשים (וגם הכי מזכיר את המטריקס). למרות שיש כאלו שיתלהבו גם מה-BIKER BOYZ (אנשים שאוהבים אופנועים/מרוצים).
ולגבי EQUILIBRIUM בברזולוציה גבוהה, הרי לך לינק ישיר להורדה של הגירסה הגדולה (18.42M).
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-12-05 14:04 ] |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 14:09 5/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
תודה רבה. אין כמוך.
אגב, הצלחתי לשמור את זה. תמיד אפשר לשמור עם PRO, אלא אם כן בוטלה אפשרות זאת ע"י מי שהעלה את הסרט. לא משנה כבר.
הטריילר יפה מאוד, אבל העלילה נשמעת די בסיסית, שלא כמו מטריקס. עכשיו יש לי חשק שוב לראות 'מטריקס'.
נ.ב. יש היום 'להציל את הטוראי ראיין' בערוץ 10 בשעה 21:00. לא להחמיץ.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: מארק בתאריך 2002-12-05 14:27 ] |
|
|
|
 |
|