| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
רותם חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 31/08/02 הודעות: 8
|
פורסם: 1:01 19/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
| הערב (יום חמישי) עולה לאקרנים הסרט "בית"ר פרובנס", מהסרטים היפים והמרגשים שיצא לי לראות בזמן האחרון. אז לכו לראות, ותפסיקו להתבייש במה שיש לקולנוע שלנו להציע. |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 18:37 19/12/02 נושא ההודעה: |
|
|
ואני ראיתי, אמנם לא סרט קולנוע, אבל סרט טלוויזיה קצר יחסית (בערך שעה) שנקרא "הבן שלי"- דני שטג משחק בו, וגם מנשה נוי בתפקיד קטן, וזה סרט כל כך טוב, אבל הכי חשוב-הוא סרט אמיתי.
העלילה שלו לא סבוכה וזה מה שיפה בו; למרות זאת הוא מצליח לבטא בעיות ביחסים צבאיים ומשפחתיים (הסרט מבקר את צה"ל וערכיו לרעה).
אם יש שידור חוזר- חובה לראות. לטעמי, זו אחת היצירות הקולנועיות (למרות שהוא לא הוקרן בקולנוע)הישראליות היותר טובות שיצא לי לראות. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 0:28 26/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני בהחלט מסכים עם יניב בקשר לבן שלי.
סרט מצויין יחסית לסרטים האחרים מאותו הסוג.
אכשיו נשאר רק למצא היילי ג'ואל אוסמונד ישראלי בגלל שהילדים בסרט הזה שיחקו נורא (בעיקר הארס).
אני גם רוצה להוסיף שלפני כמה חודשים ראיתי סרט ( סטודנטים אני חושב) קצר בשם "גול עצמי" שבו השתתף משה איבגי (אני מצטער אם אייתתי לא נכון).
הסרט מציג לנו מערכת יחסים מרגשת בין אב קשה יום אשר רוצה שבנו יצליח יותר ממנו בחיים וההוא מן הרצון שלא לאכזב את אביו משקר לו בקשר "לקריירת" הכדורגל שלו.
הסרט מומלץ ביותר והוא גם קצר מאוד (20 דקות בערך). |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

בפורום מ: 22/02/03 הודעות: 83 מיקום: אי שם ברחבי ה"גאיה"
|
פורסם: 11:47 26/04/03 נושא ההודעה: קולנוע ישראלי... |
|
|
דוקא אני חושב שביתר פרובאנס הוא לא סרט איכותי כל כך,יש שם הרבה קטעים שהפריעו לי נורא ואכזבו אותי,מה שכן זאב רווח היה ותמיד יהיה שחקן ענק וזה לא משנה עם הסרט שלו טוב או לא נטוב,בורקס או לא בורקס,יש לו איכויות נדירות...
בכלל אני חושב שהקולנוע הישראלי משתפר עם השנ ים ואין לנו מה להתבייש בו ,רק לאמץ אותו יותר כדי לתת ת הפידבאק הראוי....ולחסל את הטיגמה שאין פה קולנוע ,כי יש פה אחלה קולנוע!!! |
|
|
|
 |
|