| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 10:38 25/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
הפרק השני בטרילוגיית שר הטבעות יגיע לבתי הקולנוע ב-18 בדצמבר. ועכשיו כחצי שנה לפני מועד זה, יוצא טיזר טריילר לסרט.
אומנם מי שראה את הסרט בבתי הקולנוע בתקופה האחרונה (מאז אמצע אפריל בערך), ראה בסוף הסרט הראשון קטעים מהסרט השני. אבל זה היה רק בונוס למעריצים שרואים את הסרט מספר רב של פעמים, וה-Special Preview הזה היה ללא קריינות מוזיקה או עריכה טריילרית.
אל דף הטיזר טריילר באתר אפל
לאתר של שר הטבעות
[ הודעה זו נערכה על-ידי: אורן בתאריך 2002-07-01 18:20 ] |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 11:20 25/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
איזה פוסטר מדהים! כמובן זהו רק הפוסטר טיזר (כפי שכרגע אורן הסביר לי) אבל הוא פשוט... איזו עוצמה! איזה יופי!
גם הטיזר מאד מוצלח לדעתי. אני כבר ממש מחכה לסרט השני - בתקווה שהוא יהיה ארוך כמו הראשון ולא קצר יותר! |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 7:54 26/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
נכון,זה באמת מרשים מאוד! אני לא ראיתי את הראשון,ואני ממש רוצה לראות.לא נורא נחכה קצת, זה בטח יגיע מתישהו ליס, אני מקווה לפחות.
דרך אגב, ראיתי אתמול את "דוגמה" ואת "מילכוד" שנהם ביס, למרות שיניב כתב לי "שמילכוד" זה אחד הסרטים הגרועים שראה,הסרט לא היה כול-כך נורא ואפילו הפקתי הנאה מסוימת,לדעתי זה פשוט סרט סתמי,שיטה להנאה שטיחית [וגם ההנאה לא רבה מדיי] וחסרת כול חישבות, כי זה פשוט סרט בינוני,והוא לא נותן שום דבר אחר מעבר לצפייה בו.
דוגמה לעומת זאות, היה באמת הנאה רבה, זה סרט נחמד מאוד, משעשע שמסתכל בנקודת מבט הומוריסטית,על דת,נצרות וכול השאר, ויש בסרט דמוית מאוד מצחיקות, אז דוגמה זאות באמת המלצה שלי!
פנגו
[ הודעה זו נערכה על-ידי: פנגו חתול קטן בתאריך 2002-06-26 09:03 ] |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

בפורום מ: 26/06/02 הודעות: 99 מיקום: מרכז
|
פורסם: 21:17 26/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
פוסטר מדהים!
את מי צריך לרצוח בכדי לראות את הסרט השני כבר?
( מי יודע איזה מטוס יפול עלינו עד ה 18 בדצמבר..... )
אמנם זה לא אופנתי לומר את זה , אבל אני מאד נהנתי מהסרט הראשון , ומי שלא מסכים , שיקפוץ.
|
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 23:23 26/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
| לא יודעת, נראה לי שהאהבה לסרט הראשון היתה כמעט קונצנזוס, של הקהל וגם של המבקרים. בכל מקרה, אין לך את מי לרצוח, כי כנראה שהסרט יהיה מוכן וערוך ומצוחצח לקראת הפצה רק סמוך למועד. אני תוהה אם יהיו הקרנות של הסרט הראשון בטרילוגיה סמוך למועד הפצת השני (לאפשר לאנשים שפספסו ללכת לראות). |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

|
פורסם: 20:39 27/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא יודע בקרב מי עשית את הסקר , אבל מבין המעריצים המושבעים של הספר ( וביניהם עבדך הנאמן... ) , היתה אכזבה מסויימת.
יכול להיות שהצפיה היתה כל כך גדולה , שלא משנה מה היתה התוצאה , יהיו מאוכזבים.
אני יודע שכמעט כל מי שהלך איתי לסרט יצא ברגשות מעורבים.
הרגשות שלי היו מעורבים בהתפעלות והערצה. עבודה מדהימה!
החלוד.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: מסמר חלוד בתאריך 2002-06-27 21:41 ] |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 21:56 27/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
אז ככה הסקר האנושי שלי מורכב ממספר גדול של חברים ובני משפחה (כולל כאלו שהינם טולקינאים מושבעים). היו רק שניים שלא ממש התלהבו מהסרט (אבל לא חשבו שהוא גרוע גם) מתוך... אולי עשרים פרטים שראו ואהבו. בקרב מבקרי הקולנוע בעיתונים, אמנם לא כולם יצאו מגדרם כמו "ישי קיצ'לס" אבל רובם נתנו ביקורות סבירות ביותר. אני חושבת שאתה הוא זה שמושפע ממדגם חבריך הלא ממש מייצג. אבל לא נורא, תחשוב שלסרט הבא הם יגיעו חסרי ציפיות ואולי יהנו יותר. אני בכל מקרה מאמינה בלב שלם שזה הולך להיות סרט נפלא! ואם לא - נקרא שוב את הספר. הספר השני הוא באמת עליית מדרגה לעומת הראשון! |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

|
פורסם: 23:20 27/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
| שלא לומר שהשלישי הוא מגה קפיצת מדרגה לעומת השני! |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 23:48 27/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
| לא יודעת, אני חושבת שיותר אהבתי את הספר השני. למרות שהשלישי יפהפה בחלקים מסויימים... אבל דווקא את הסוף היה לי קצת קשה לעכל. ובאופן כללי הוא היה פחות אינטנסיבי מהשני. |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

|
פורסם: 8:24 29/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
האמת שזה פשע לנסות לדרג את הספרים.
אני תמיד התיחסתי אליהם כיצירה אחת.
יש בעיה לא קטנה כשמחלקים את הספר לשלושה סרטים.
קודם כל , הספרים לא אחידים בגודלם. הספר הראשון כמעט כפול בגודלו מהשלישי.
שנית , מה יהיה בסרט השני , כשפרודו וסאם לא מופיעים בספר אפילו לשניה? גם בסרט הם לא יופיעו?
בעיה...
החלוד.
|
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 16:45 29/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
אתה מתבלבל, הם בהחלט מופיעים, אמנם רק במחצית השנייה אבל הרי כל המסע לסירית' אונגול עם גולום מתרחש בספר השני (אני מתכוונת בכך לכרך השני). הספר השני יש לציין מסתיים בטונים דרמטיים ביותר וכאן אולי המקום לציין ששמעתי שהחלק עם שילוב לא יופיע בכלל בסרט השני...
בכל מקרה אין ספק שאתה צודק, זו יצירה אחת. רק שכשמתחילים את הספר הראשון הכל נראה יחסית תמים ופשוט, ופתאום נזרקים לעלילה אפלה ושחורה שהולכת ומתגברת בספרים הבאים. הסרט אגב, בגלל שהוא סרט ולא ספר, מאד מדגיש את האלמנטים האפלים (רפאי הטבעת) מההתחלה וברור לצופה שיש ממה לפחד. בספר זה הרבה פחות ברור לקורא (עד שלב יותר מאוחר).
[ הודעה זו נערכה על-ידי: יעל בתאריך 2002-06-29 17:48 ] |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

|
פורסם: 18:15 29/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
את צודקת.
אני מסיר בפניך את הכובע , הצעיף והפאה הנוכרית ( זה היה שקר. הפאה לא נוכרית ).
את חייבת להבין שכתבתי את ההודעה ההיא בשעה לא אנושית ( יום שבת בבוקר... ).
אנשים רעים באו ללמוד איתי למבחנים והעירו אותי באכזריות....
אכן פרודו וסאם מופיעים בספר השני , בחלקו השני של הספר.
גנדאלף לא מופיע, ולא יחזןר לעלילה עד אמצע הספר השלישי.
אני לא בטוח שאפשר להעביר את האפלה של הספר לסרט בצורה מושלמת , אבל הנסיון היה מרשים ביותר. אין ספק שהאפלה תלך ותגבר עד לסוף המלחמה , והטרילוגיה.
החלוד.
_________________ תודה שלום ובטחון! |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 20:25 29/06/02 נושא ההודעה: |
|
|
אהלן מסמר חלוד ושלום גם לפאות הנוכריות והמקומיות. ראשית כל, אני מעדיפה שלא תגלה בטעות פרטים לא טריוויאלים (מפתיעים, חשובים לעלילה) מהסרטים הבאים. אתה יכול פשוט לכתוב:
<ספויילר למי שלא קרא את סדרת הספרים>
טקסט שלך על מה שבא לך!
<סוף ספויילר>
וכעת: <ספויילר למי שלא קרא את סדרת הספרים>
אני חייבת לתקנך שוב, גאנדלף מופיע גם מופיע בסרט השני! אפילו בחלק הראשון שלו. פשוט קראתי את הספר לפני מספר חודשים והכל טרי אצלי... אבל לא חשוב! העיקר שיגיע כבר דצמבר.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: יעל בתאריך 2002-06-29 21:27 ] |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 17:19 1/07/02 נושא ההודעה: |
|
|
| היום עלה הטיזר באופן רשמי. אז מי שרוצה לראות אותו גדול יותר, ברור יותר ורשמי יותר מוזמן לקפוץ לדף הטיזר באפל, ולהוריד את הטריילר שמתאים לו (יש 4 גרסאות בגדלים שונים). |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

|
פורסם: 0:30 2/07/02 נושא ההודעה: |
|
|
| ואני שוב חייבת להגיד: מדהים! אם יש חיבור מהיר מומלץ מאד להוריד אותו. |
|
|
|
 |
ניר חבר/ת פורום

בפורום מ: 17/06/02 הודעות: 18 מיקום: חיפה
|
פורסם: 11:16 10/07/02 נושא ההודעה: |
|
|
אוף.......
אני לא מצליח לראות את זה!!!!!!!
הלכתי פעמיים לסרט הראשון ןרציתי ללכת פעם שלישית כדי לראות את ה"בקרוב " של הסרט השני אבל לא הספקתי |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 12:11 10/07/02 נושא ההודעה: |
|
|
יש גירסה פיראטית באיכות נמוכה של ה-Special Preview. כאן יש דף המרכז קישורים אל רוב הטריילרים של שר הטבעות, בינהם קישור גם ל-Preview.
אזהרה: ה-Preview די גדול (כ-20 מגה) והאיכות די נמוכה. |
|
|
|
 |
|