יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

שלושה טריילרים - פרימן באימה, פאלטרו בקומדיה וג'ט לי באקשן

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 15:26 22/01/03    נושא ההודעה: שלושה טריילרים - פרימן באימה, פאלטרו בקומדיה וג'ט לי באקשן הגב עם ציטוט

הלילה עלו באתר הטריילרים של אפל 3 טריילרים לסרטים שכבר הזכרנו בעבר, אבל זה היה מזמן ובאפל הטריילרים איכותיים יותר.

Dreamcatcher

סרט אימה עלפי ספרו של סטיבן קינג. ארבעה חברי ילדות עם בעיות, מתאחדים כדי צאת ל"טיול צייד" באזור מושלג. הם פוגשים זר מבולבל, שממלמל משהו על אורות בשמיים, נאלצים להאבק במפקד צבאי פסיכוטי מצד אחד ובישות לא ברורה מהצד השני. כנראה ש"לוכד חלומות" אינדיאני, שתלו בביקתא שלהם, לכד משהו שיהיה קשה מאוד לעצור. עם מורגן פרימן, ג'יסון לי וטום סיזמור. (טריילר חדש)

דף הטריילר באפל | אתר הסרט

A View from the Top

גווינית' פלטרו, כריסטינה אפלגייט, קנדיס ברגן, רוב לאו ומייק מאיירס מככבים בסרט על נערה ממקום נידח, שרוצה להיות דיילת. מהטריילר נראה לי שזו דרמה קומית עם דגש על הקומית. (הטריילר זהה לזה שהצגנו בעבר אך באיכות טובה יותר ובמגוון גדלים)

Cradle 2 the Grave

זוכרים את סרטו של ג'ט לי "רומאו חייב למות"? אז גם כאן לי משתלב עם החברה הכושית בארה"ב והולך הרבה מכות... עם הראפר DMX כפושע החובר אל סוכן מודעין טייוני (ג'ט לי), כדי למצוא יהלומים שחורים, שהם יותר ממה שהם נראים.

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי