| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 11:15 23/02/03 נושא ההודעה: כנופיות ניו-יורק |
|
|
הלכנו לראות את כנופיות ניו-יורק ביום חמישי בסינמה סיטי. פעם ראשונה שלנו שם והיה .
קודם כל כיף לראות בית קולנוע רציני, מושבים נוחים, מקום לרגליים, סאונד ענק, וכל הנושאים שכבר שפכו עליהם קיתונות של דיו מעל דפי הפורום הזה ופורומים אחרים.
לא כ"כ ברור לי למה, אבל כשקנינו כרטיסים הקופאית אמרה שנשאר רק בשורה רביעית באמצע או באחרונה בצד. כשהגענו האולם היה רק חצי מלא. איפה כל האנשים שקנו מקומות ? אולי הם שומרים להזמנות באינטרנט ?
הסרט עצמו - פשוט גרנדיוזי. סאונד מהמם (אגב, חובה לראות אותו בקולנוע. לא תספיק מערכת ביתית), סצנות קרבות שהזכירו לי את לב אמיץ (הנה אני רואה את wallace רץ לראות ), ובכלל סרט הסטורי מרתק. אה, וגם קמרון דיאז.
נו, מישהו/י כותב/ת ביקורת ??? |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 23:09 23/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
סורי, טעות שלי.
אחרי שהצצתי בפתילים האחרים שמתי לב שבאמת שכחתי את אחד המרכיבים הכי חשובים בסרט : דניאל די-לואיס. אל תיעלב, דניאל.
באמת שחקן מרשים. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:50 23/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
שמעתי נכון מולדר?
אז אני באמת צריך כבר לראות את זה.
למרות ש-BH זה לא רק הקרבות... מל גיבסון,קתרין מקורמיק, סופי מרסו ושאר הששקנים האלמוניים יחסית, הנופים, התסריט של רנדל וולאס... מדברים פה על כנופיות ניו-יורק,נסחפתי מעט... אני יראה את זה.אם לא עכשיו אז ב-DVD .
You go back to england and tell them that scotland's daughter and her sons are yours no more...  |
|
|
|
 |
PSben חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 11/02/03 הודעות: 12 מיקום: מרכז
|
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 19:31 25/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
וולאס, יש שחקן שמשחק ב"כנופיות ניו-יורק" ושיחק גם ב"לב אמיץ".
קוראים לו ברנדן גליסון והוא שיחק ב"לב אמיץ" את היימיש (אתה בטח יודע את זה). בכל מקרה סצינות הקרבות בהחלט מרשימות. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:18 26/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
וואלה?? מגניב. ברנדן גלסון השמנמן החביב שלנו? נחמד לראות שהוא משחק בסרטים מוכרים. גיליתי גם שהוא שיחק ב-AI וגם ב-MI2 ...כנראה לא זיהיתי אותו בשתי הסרטים האלה כי היה בלי הזקן... יש את MI-2 בדיגיטלי עוד שבועיים,אז יבדוק לראות אותו. אני שמח לראות שהשחקנים האלמונים שמל בחר ב-1995 משחקים בסרטים מוכרים. אני מת גם על קתרין מקורמיק שמשחקת את אשתו ב-BH ,וראיתי מאז הרבה סרטים איתה. רק חבל ש-david oh'ara שמשחק את-סטיבן התותח ב-BH לא מקבל תפקידים מוכרים נוספים...
That can't be william wallace im prettier then this man... |
|
|
|
 |
אסף ברקת אורח
|
פורסם: 1:32 26/02/03 נושא ההודעה: אגב ברנדן גליסון |
|
|
גליסון יקירנו משחק תפקיד ראשי נפלא בסרט "הגנרל" של ג'ון בורמן (שעשה בין השאר את "יער האיזמרגד"). לא הרבה מכירים את הסרט המשובח הזה, שמספר את סיפור חייו של פושע אירי חביב בשם מרטין קאהיל, שהקים נגדו אויבים גם מהמשטרה וגם מה-IRA. סרט אחר שיצא פחות או יותר באותו זמן ומספר את סיפורו של אותו קאהיל הוא "פושע הגון" עם קווין ספייסי הבלתי נסבל.
ובא לציון גואל. |
|
|
|
 |
|