| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 11:28 19/04/03 נושא ההודעה: מילה על "אנידינה ג'ונס 2" |
|
|
אתמול ראיתי "אינדינה ג'ונס-והמקדש האבוד" בערוץ 1 (תמיד חוזרים לערוץ אחד) והיה מעולה! היה מרגש,היה מותח היה מצחיק ממש כיף !!!
כול כך נהנתי מהסרט הזה !
והוא היה יכול להיות מושלם מופתי אבל בשבילי הוא לא כזה...... (לצופה בשנת 2003)
אוף למה ????
אני לא יודע עד כמה הסרט הזה נחשב קלאסי,ועם הוא פריצת דרך, אבל הרעיונות שאולי אז היו חדשים ומפתעים היום כבר נדושים וצפויים שבא להקיא,כי כבר עשו מיליון סרטים בסגנון,וגם בתוכניות טלווזיה (בעיקר מצוירות) .
כל הרעיונות של:הגיבור שמסתבך בצרות,ומצליח להינצל באופן מקורי ומפתיע.
המוטיב של "הנצלות ברגע האחרון" כדי ליצור מתח אצל הצופה.
משימות שלוקחות את ג'ונס לכל מיני מקדשים במזרח (פרמידות וכ"ו) והסתבכות במלכודות (במיוחד תיקרה שיורדת ומאימת למחוץ את הגיבור)
בחורה שנלוות אל "הגבר" של הסיפור וכך הם מתאהבים,למרות שבמקרה הזה הבחורה (וולי) היתה דמות צבעונית ומצחיקה והוסיפה המון לסרט.
בגלל זה הרגשתי שהכל צפוי מדיי,והמחשבה שהגיבור ינצל בכול מקרה, קצת הפריע לי.
וגם הדיאולגים בזמן התכנון איזה משימה צריך לעשות היו ממש משעממים ראו איפה שפילברג פשוט צילם את הקטעים האלה בלי שום התלהבות,ואיפה הוא השיקע את כל הכישרון שלו (הסרט טוב במעשים לא בדיבורים)
למרות זאת בסרט זה לא הפריע לי והרגשתי התלהבות ומתח....
אולי אני צריך להתיחס לסרט הזה כסרט שהיה שם לפני כולם ?? _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 12:03 19/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
| לא משהו. אהבתי יותר את "שודדי התיבה האבודה". |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:59 19/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
| שודדי התיבה האבודה,הראשון בטרילוגית אינדיאנה ג'ונס נחשב כטוב מכולם,וגם כקלאסיקה קולנועית של ספילברג. אני מאוב אוהב את שלושת הסרטים.ואני חושב שגם היום הם מאוד טובים כמו שראיתי אותם לפני 10 שנים. אלו פשוט סרטים מהנים מאוד עם הרבה אקשן והרפתקאות שגם הפכו את הריסון פורד לכוכב על...נראה לי שהוא אחד השחקנים שהסרטים שלו הכניסו הכי הרבה כסף בקופות.כי הוא שיחק בשלושת מלחמת הכוכבים ובשלושת אינדיאנה ג'ונס...וגם ספילברג ופורד הולכים לעשות גם מספר 4 באינדיאנה ג'ונס...שלפי דעתי הוא טעות... |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 10:28 20/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
פעם אהבתי מאוד את הסרט. יצא לי לראות אותו לפני חודש בערך והוא היה הרבה פחות מצחיק (בכל זאת צחקתי) לא ממש מותח אבל מאוד מאוד מאוד גזעני. משום מה זה מאוד הפריע לי. זה לא נראה לי כמו הומור לגיטימי אלא פשוט גזענות.
אבל אולי זה רק אני ואיבדתי את ההומור. אולי.  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:50 20/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אפילו אם עכשיו הוא נראה פחות מצחיק או מרתק,לי בכל זאת הוא נשאר אותה הנאה כמו פעם ואין הרבה סרטים שאהבת פעם שעושים לך את זה גם היום.אני יכול להגיד את זה גם על- בחזרה לעתיד, הנסיכה הקסומה, נשק קטלני, רוג'ר ראביט ועוד...שעדיין אני אוהב אחרי כל השנים. |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 9:39 21/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
ווויי !
לא שמתי לב שהפכתי להיות חבר פורום ותיק....
חחח  _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 19:14 22/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
מזל טוב על הפיכתך לחבר פורום ותיק
קודם כל מדובר על הסרט השני בסאגה והשם העברי שלו הוא: "אינדיאנה ג'ונס והמקדש הארור". הסרט יצא ב-1984 ולשנה ההיא הוא היה יצירת מופת לסוגו, אבל לצערי הוא לא עומד במבחן הזמן. למרות שלא הוא זה שהמציא את הז'אנר, הוא היה מהמובחרים והיווה מודל לסרטים שבאו אחריו. בפתיל קודם בפורום כבר ציינתי שהסרט הנ"ל היה אחת החוויות הקולנועיות המהנות ביותר שהיו לי בילדותי ולכן זה מצער אותי במיוחד להודות, שהוא לא מסוגל להיות חלק מהסרטים הטובים בכל הזמנים (אבל הוא עדיין סרט נחמד - שלא תבינו לא נכון). |
|
|
|
 |
מסמר חלוד חבר/ת פורום

בפורום מ: 26/06/02 הודעות: 99 מיקום: מרכז
|
פורסם: 23:28 22/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מסכים איתך , אורן.
אכן סרטי ג'ונס , שבזמנו היו חדשניים ומגניבים , עם הזמן נשארו מאחור , ולא שרדו בתור קלאסיקות....
איפה שאי טי הצליח , ג'ונס נכשל.
אני אישית נורא אוהב את כל השלושה , בעיקר את האחרון , אבל עדיין קלאסיקות הם לא.
החלוד.
 |
|
|
|
 |
מארק חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 23/08/02 הודעות: 173 מיקום: ק.ביאליק
|
פורסם: 17:02 23/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
ובכן, אחרי שראיתי את כל שלושתם, לדעתי, האחרון שבהם (היה אתמול בערוץ 1, הקלטתי) הוא הטוב מכולם.
אומנם זה מעט לא אובייקטיבי להגיד זאת כי מתוך הראשון (שודדי התיבה האבודה) ראיתי רק את ה-40 דקות האחרונות (לא ידעתי שהוא יהיה ביום המסוים הזה, חשבתי שהוא יהיה רק בעוד כמה ימים. במקרה נתקלתי בו בטלוויזיה), אבל בכל זאת, The Last Crusade שולט.
אני שמח שהוא סרט האינדיאנה ג'ונס שבסופו של דבר יש לי אותו על קלטת.
הוא מתעלה על שני הסרטים הקודמים באקשן, הומור ועלילה. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 19:08 23/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
| סצנת הפתיחה היא אחד החלקים החשובים ביותר בסרטי אינדיאנה ג'ונס וזו של הסרט הראשון היא הקלאסית והטובה מכולן. אם לא ראית אותה, לא ראית את הסרט! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:30 23/04/03 נושא ההודעה: |
|
|
| סצינת הפתיחה בשודדי התיבה היא אכן קלסיקה.וגם מעולה. ואפילו יש פרק של הסימפסונס שעושה פרודיה על הקטע הזה בתחילת הפרק. זה בפרק מספר 58 (עונה 3) שבו מילהאוז מתאהב במישהי. זה פשוט קטע מצחיק בטירוף.למי שאוהב את הסרט כדאי מאוד לראות את תחילת הפרק הזה.(שכמובן יש לי בוידאו...) |
|
|
|
 |
|