יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הפרופסור המטורף של ג'רי לואיס 1963

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
jim carrey
אורח

הודעהפורסם: 13:38 30/01/03    נושא ההודעה: הפרופסור המטורף של ג'רי לואיס 1963 הגב עם ציטוט

ג'רי לואיס הוא האיש שהביא לנו את ה"פרופסור המטורף"(1963)שזכה לעיבוד מחודש ע"י אדי מרפי
עוד בימים שאדי מרפי משך בצמות של הילדות בכיתה
לואיס במקרים רבים היה גם הכותב וגם הבמאי של קומדיות למשל "פרופסור המטורף" ג'רי כתב וביצע את הסרט המדהים הזה
הסרט של ג'רי לואיס הרבה יותר מצחיק מהסרט של אדי מרפי בסרט אפשר לראות שמדובר בגאון קומדיה מומלץ לראות את הסרט (הסרט בצבעים)
אני יודע שג'ים קארי בילדותו העריץ את ג'רי אבל עכשיו אני מבין מאיפה הוא למד את אומנות הסלפסטיק המטורפת
בקיצר מומלץ לראות את הסרט הזה סרט מרתק מצחיק בטירוף
[/img]
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 23:29 22/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

קשה לי להבין את התלהבותך מהסרט.
הסרט משעמם ולרוב לא מצחיק בכלל.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 10:21 23/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

וגם ההודעה מתאימה לפורום "חדשות קולנוע"......
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 13:49 23/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

פנגו, איך הגעת למסקנה שזו הודעה חדשותית? הנושא הנ"ל בהחלט מתאים לפורם הזה (כל מה שקשור לקולנוע והוא לא סוג של חדשות, מתאים לפורום הזה).

הרבה פעמים שווה לנו לבדוק קולנוע שנעשה לפני זמננו וכך נגלה, שדברים הנראים לנו חדשניים כבר היו כאן קודם. בנושא של כל מיני ג?גים מצחיקים ואפילו התיחסויות מודעות לצעמן (ויש שהיו אומרים, פוסטמודרניות), זכור לי קטע מאחד מסרטיו של ג'רי לואיס בהם יש דוגמא לזה: הוא נמצא בארץ אסיתית כלשהי וכשהו מנסה לדבר אם אחד המקומיים, מופיעות כתוביות תרגום, אבל הכתוביות מופיעות בסינית/יפנית כשהמקומי מדבר ובאנגלית כשהוא מדבר. לואיס מתייחס לכתוביות שנמצאות בסרט אבל לכאורה הוא לא אמור להיות מודע אליהן. סרט ישן אחר ומצחיק במיוחד (בלי ג'רי לואיס) הוא "הלזפופין" (כנראה משנת 1941), כשראיתי אותו בקולנוע "פריז" בתחילת שנות ה-90 הייתי בהלם כי היו בו הרבה מהאלמנטים של צוקר, צוקר ואברמס (סרט מטוגן, סודי ביותר, טיסה נעימה וסרטי מת מצחוק למיניהם) מל ברוקס ודומיהם.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי