| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 15:08 5/05/03 נושא ההודעה: Alex and Emma - קומדיה רומנטית חדשה של רוב ריינר |
|
|
רוב ריינר הבימאי שהביא לנו את "כשהארי פגש את סאלי", "הנסיכה הקסומה" ו"אני והחברה", חוזר עם קומדיה רומטית חדשה: Alex and Emma. עלילת הסרט עוסקת בסופר (לוק ווילסון) שחייב לכתוב רומן תוך 30 יום, הוא שוחר את שרותיה של אמה (קייט הדסון) כדי להכתיב לה את הסיפור. הסרט נע בין העולם האמיתי לבין עולמו של הרומן המתהווה, כשברומן לוק ווילסון מגלם את הגיבור הראשי וקייט הדסון מגלמת 4 דמויות נוספות.
הסרט אמור לצאת בארה"ב ב-20 ליוני, בינתיים אתם יכולים להכנס לאתר (הדל) שלו ולראות את הטריילר:
http://alexandemmamovie.warnerbros.com |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:27 5/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| חבל שקייט הדסון ממשיכה לעשות את הקומדיות הרומנטיות האלה. קיויתי אחרי כמעט מפורסמים שהיא תעשה עוד סרטים מעניינים ויפים. אולי בעתיד... |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 16:20 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
וויליאם, תיקון!
חבל שהיא משחקת בקומדיות רומנטיות, אבל לא בקומדיות רומנטיות של רוב ריינר...
לא ראיתי את הסרט (כמובן, כי הוא לא יצא) אבל אם הוא של רוב ריינר אני יותר "רגוע"... אני שונא את הקומדיות הרומנטיות (זה עושה לי רע, בעיקר את של יו גרנט) אבל לזו אני חושב שכדאי לתת צ'אנס.
אני בטוח שלקייט הדסון מובטחת קריירה עשירה בסרטים מסוגים כאלו או אחרים, ולא רק קומדיות רומנטיות. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 22:53 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| רוב ריינר הוא בסדר. אני והחברה, הנסיכה הקסומה ומיזרי הם סרטים שאהבתי או חיבבתי אבל לא נראה לי שהסרט הזה יהיה משהו מיוחד. ודיברתי על קייט הדסון שאני רוצה לראות אותה בעוד סרטים שאני יאהב. בינתיים רק אהבתי את כמעט מפורסמים שלה. שדרך אגב-ה-DVD שלו של גרסת הבמאי הגיע אליי היום והוא ממש מעולה!! אחד הכותרי DVD הטובים שראיתי, וראיתי הרבה... |
|
|
|
 |
|