| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 7:53 3/05/03 נושא ההודעה: הענק לא כזה ענק |
|
|
לפי דעתי הענק הירוק (או איך שלא יקראו בסוף לסרט הזה), יהיה כישלון חרוץ. למה? הנה ככה: דבר ראשון: אין בו שחקנים מפורסמים. דבר שני: העלילה לא משהו. דבר שלישי: הסדרה הייתה כישלון. וזהו סיימתי את הטענות שלי, בקיצור לדעתי, כל מי שיילך לסרט יתאכזב (אפילו שהטריילר נראה יפה).
דרך אגב, למי שיש את הערוץ E! Online יכול להנות מהתוכנית "הוליווד מציגה", שבה מראים כל הזמן טריילרים לסרטים חדשים. _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=233290 |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 11:40 3/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
לא שאני אומר שהסרט יהיה מוצלח או הצלחה קופתית, אבל הטיעונים שלך נראים לי חלשים.
אמרת שאין בו שחקנים מפורסמים - ג'ניפר קונלי זכתה באוסקר רק לפני שנתיים והיא שחקנית מוערכת באופן כללי (לבירינט, הרוקטיר, עיר אפלה, רקוויאם לחלום, נפלאות התבונה), סם אליוט וניק נולטה שניהם שחקנים ותיקים שמוכרים מעשרות סרטים. אם אתה מתייחס רק לאריק באנה (האלמוני יחסית), הרשה לי להזכיר לך את היו ג'קמן, שהיה גם הוא שחקן אוסטרלי אנונימי לפני אקס-מן ואפילו טובי מגוויר לא היה מוכר ככוכב סרטי אקשן לפני ספיידרמן.
מה אתה יודע על העלילה שגורם לך לחשוב שהסרט יכשל בגללה?
למה אתה חושב שהסידרה היתה כישלון? ועל איזה סידרה אתה בכלל מדבר, סידרת הקומיקס או הסידרה המצולמת מ-77 או אחת מהסדרות המצוירות מ-66, מ-78, מ-82 ומ-96?
בקיצור, אם יש משהו מקדים ממנו אתה יכול להסיק שהסרט יכשל, זה רק מהטריילר (שאותו חשבת ליפה)... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:01 3/05/03 נושא ההודעה: לגבי הטענות שלי |
|
|
נכון שהטענות נראות חלשות, אבל פשוט אם תבקרו באתר של האלק, או בכמה אתרים אחרים על סרטים, תוכלו לחלוב כמה פרטים על העלילה, שלא נראית לי מבטיחה. לגבי השחקנים שהזכרת- רק את ג'ניפר קונלי אני מכיר ואת השאר לא.
לגבי יו ג'קמן- אני לא מחשיב אותו לסלבריטאי גדול מכיוון שהופעתו בכמה שוברי קופות לא מוכיחה שהוא מפורסם או שחקן טוב (לפי דעתי באקסמן הוא שיחק טוב, אבל בשם קוד דג חרב הוא והטרבולטה הזה הרסו את הסרט, וגם בקייט וליאופולד הוא נראה כמו שחקן לא מוכשר). ולגבי הסדרה: התכוונתי גם לקומיקס וגם לסדרה משנות השמונים. _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 17:12 3/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
הטענות שלך לא נראות חלשות, הן חלשות. אם אתה טוען שהעלילה חלשה - ציין מה חלש בה. זה שאתה לא מכיר שחקנים מפורסמים, לא אומר שהם לא מפורסמים. כנ"ל לגבי היו ג'קמן, אתה אולי לא מחשיב אותו לכזה, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא מפורסם מאוד, מצליח מאוד ומדובר מאוד (כלומר - סלברטי). לגבי הקומיקס, קשה לקרוא כישלון למשהו שקיים במשך שנים וגורר סדרות רבות וסרט קולנוע. לגבי הסידרה המצוירת מ-82, לי לא ידוע שהיא נכשלה ובכול מקרה הסרט לא מבוסס עליה.
בקיצור, נראה כאילו אתה חושב, שהצלחה של סרטים, סדרות ושחקנים תלויה רק בדעה שלך... Wake Up!
(בן כמה אתה בכלל?) |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 21:13 3/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
בנוסף למה שאורן כתב, שחקן לא חייב להיות מפורסם כדי להיות טוב. אריק באנה נתן הופעה מרשימה בסרט בלק הוק דאון, והוא שחקן עם כריזמה ועם אישיות, שיצליח להעביר תחושה חזקה של הדמות.
לגבי יו ג'קמן, אני חושב שהוא אחד הדברים הבודדים הטובים בדג חרב, ומתפלא איך לא מלהקים אותו לתפקידי אקשן נוספים. גם באקס מן הראשון הוא היה מעולה. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:17 3/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם מי הכיר את אורלנדו בלום לפני שר הטבעות? או גיא פירס לפני ממנטו? סרט לא הולך לפי שחקנים אם הם מוכרים או לא...
בקשר ל-ענק הירוק,אני חושב שזה יהיה הצלחה בסדר ב-ארה"ב משהו כמו דרדוויל. אבל בארץ פחות,כי לפי דעתי ספיידרמן ו-X Man יותר מוכרים פה. |
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 19:51 4/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
לוואלס!
אתה מנסה להגיד לי שלא הכירו את גאי פירס לפני ממנטו?
"שיעול" סודות L.A "עוד שיעול" פרסיליה מלכת המדבר. חוץ מזה ממנטו הוא לא כזה סרט מוכר, זה סרט איכותי שלא הופץ בהפצה רחבה וממש לא "כולם" מכירים אותו.
לדעתי האישית הענק הירוק הולך להיות סרט יותר טוב מדרדוויל בגלל 3 סיבות:
א) קומיקס הענק הירוק הוא הרבה יותר מוכר ואהוב מדרדוויל.
ב) לא הרבה סרטים יכולים להגיע לרמה הנמוכה של דרדוויל.
ג) משחקים בסרט הזה שחקנים באמת מצוינים
אבל יהיה מה שיהיה- X2 ישלוט |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:33 4/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
טוב,גיא פירס הוא אולי דוגמה לא מאוד טובה...אבל הוא נהיה מאוד מוכר אחרי ממנטו...אבל קלטת מה ניסיתי להסביר. יש לי דוגמה טובה גם ל-לב אמיץ,שרק מל גיבסון היה מוכר בו בזמנו,ומאז בריאן קוקס, ברנדן גליסון וקטרין מקורמיק נהיו יותר מוכרים. וגם קן הקוקיה שרק ג'ק ניקולסון היה מוכר שם בזמנו,אבל שיחקו שם גם דני דה ויטו וכריסטופר לויד בתחילת דרכם... ושתי הסרטים האלו היו הצלחות גדולות.
שורה תחתונה-לא צריך קאסט של שחקנים מוכרים כדי לעשות סרט טוב.  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:25 5/05/03 נושא ההודעה: לסמי |
|
|
הי תראה סמי אתה יכול להעליב אותי כמה שרק תוכל, אבל לא את דרדוויל!
דרדוויל פי אלף על הענק. למה? הענק זה ילדותי ומתאים לילדים בגילאי 5-10 (למרות שישימו לזה PG-13 ), ואילו דרדוויל יותר בוגר, אפל ויותר אלים!
אבל כנראה שאקס מן 2 ישלוט. אני מחכה... _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:34 5/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| לפי מה ששמעתי X-2 נכנס למקום רביעי בשוברי הקופות לסוף שבוע אחרי ספיידרמן ושתי ה-הארי פוטרים... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:40 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
וואלס אכן שמעת נכון.
מקום רביעי הכנסות של 85.85 מיליון דולר בתחומי ארה"ב.
בשאר העולם (כל 90 ומשהו המדינות) הוא הכניס עוד 60 וקצת מיליון מה שאומר שהכנסותיו עד היום עומדות על 155 מיליון.
יניב
אתה מעוניין להסביר לי איך הגעת למסקנה שהענק מתאים לגילאי 5-10?
הסדרה המצויירת אולי נועדה לילאים אלו אבל הקומיקס ממש לא!!!
ולדרדוויל לא יצאה אף פעם סדרה מצויירת ולכן אין לך בכלל בסיס השוואה
חוץ מהקומיקס אשר אני די משוכנע שלא קראת.
ואם הייתה קורא אותו הייתה רואה שאל אף "אפלותו" של דרדוויל הענק עוסק בנושאים הרבה יותר חשובים.
ורק לידע כללי- וולורין הגיבור ההכי אהוב של מרוול עשה את הופעת הבכורה שלו בקומיקס "הענק", מה שישירות מעלה את רמתו בכמה שלבים מעל דרדוויל |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 9:33 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
sami balagun, זה די מעניין, אתה יכול לתת עוד פרטים? קראת את הקומיקס של הענק? מה הקשר של וולברין לשם? הוא לא במקור מ- x-men ? באיזה תפקיד הוא הופיע בענק?
מצטער על מבול השאלות, פעם ראשונה שאני פוגש מישהו שבאורגינל קורא קומיקס... |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 16:46 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
היי היי היי!!!
קודם כל סמי, בואו נעמיד דברים על מקומם- לו קוראים יבגני, יניב זה אני (פשוט קרו בעבר דברים, שבלבלו אותי עם אנשים אחרים) אז אני יניב!
אני חושב שבאשכול הזה נרשמו יותר מדי תגובות על סרטים לפני שנצפו על ידי המפרסמים בכלל (מה אנחנו, מגדת עתידות שתדע להגיד איך כל סרט?)
ועכשיו לגבי הדברים התכניים שנכתבו כאן- אני מסכים עם רוב מה שאורן כתב ביחס לטענותיו של יבגני כי "הענק הירוק" יהווה כשלון (אבל לא מתחבר לצורת הביקורת שלו). להלן דבריי בנידון!
את הסרט מביים אחד הבמאים המוערכים כבמאים האיכותיים ביותר בתעשיית הקולנוע-שובר-הקופות, שאחראי על סרטים גדולים ומצליחים כגון "נמר, דרקון", "על תבונה ורגישות" ו"סופת קרח", ושמו בישראל (ובטיוואן)- אנג לי.
לגבי השחקנים- לא רק שהטענה (ששחקנים לא מפורסמים ומוכרים לא יכולים לעשות סרט טוב) לא נכונה, לדעתי, אלא גם שאלו פשוט לא שחקנים כאלה. כמו שאורן אמר- כבודה של ג'ניפר קונולי מונח במקומה, בטח שכבודו של ניק נולטי, ולגבי האחרים- שחקני משנה נפלאים; סם אליוט- שחקן ותיק מאוד ששיתף פעולה בסרטים מצליחים כמו "ביג לבובסקי", "חיילים היינו", "מסכה" ועוד סרטי טלויזיה מפורסמים רבים. ג'וש לוקאס (שלא צויין כאן למיטב זכרוני)- שיחק נפלא ב"נפלאות התבונה" ובעוד סרטים (לאחרונה כיכב עם ריס ווית'רספון ב"אין כמו אלאבמה").
עכשיו נידון קצת בסוגיית אריק בננה. הוא מגיע לתפקיד בסרט בערך כפי שקולין פארל הגיע ל"דוח מיוחד". לא מוכר כ"כ.. וגם אני תהיתי לעצמי מאיפה הוא ומה פתאום הוא תופס כזו תנופה. אך נראה כי שחקנים כאלו באמת מוכשרים, והמפיקים יודעים לזהות אותם וללהק אותם לסרטים קופתיים. הנה דוגמא, אחרי הסרט הזה מצפה לאריק פרויקט ענק בשם "טרויה" שיצא בשנת 2004 בו הוא משחק תפקיד גדול מאוד (הקטור) לצד שחקנים כמו בראד פיט (אכילס), אורלנדו בלום (פריס), שון בין (אודיסאוס), ג'ולי כריסטי (תטיס), פיטר אוטול וברנדון גליסון (מלכי טרויה וספרטה), בריאן קוקס (אגאמני) ועוד כאלה וכאלה- בסיפור על טרויה מהמאה ה- 12 לפנה"ס. את הסרט, ד.א, יביים במאי שאני אישית מאוד אוהב בשם וולפגנג פיטרסן (אחראי, בין השאר, ל"סיפור שאינו נגמר"). אז אני מאמין שאריק יתאים לתפקיד ושהוא יהיה "מספיק" מפורסם בעתיד (אולי יכנס לתודעת הציבור כבר לאחר הסרט הזה, וסביר שכך יהיה).
לגבי הסדרה המצוירת עצמה- לי זכורה הסדרה כמצליחה ומרתקת מאוד, אני זוכר שבתור ילד ראיתי אותה כל הזמן.
איך אפשר, חוץ מזה, לקבוע ש"הענק הירוק" הוא סרט לילדים קטנים? כמו שציינתי לפני כן, סרט של אנג לי לא יכול להיות מכוון לילדים קטנים (לא שהסרט לא יתאים לילדים קטנים, אלא שהוא פשוט לא יהיה סרט לילדים קטנים בלבד). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:13 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
פשוט הבעתי את דעתי, זה הכל, אז אין צורך להתנפל עלי!
לגבי זה שאמר שלא קראתי את הקומיקס של דרדוויל (סליחה, אבל שחכתי את שמך), אתה טועה! אני אוסף קומיקסים מקוריים. יש לי כבר 178 קומיקסים. ביניהם 43 של דרדוויל, אז אין צורך להגיד דברים סתם ככה...
דרך אגב יש לי את הקומיקס של הענק, שבו וולברין נותן את הופעת האורח, אבל אני לא ממש זוכר מה קרה בקומיקס הזה, אני אחפש באוסף שלי, ואז אני אכתוב כאן את התשובה למי שמעוניין לדעת מה וולברין עשה שם. _________________ הבלוג שלי (מתעדכן כמעט כל יום)- סיפורים ושירים שלי וביקורות תרבות (סרטים, סדרות...):
|
|
|
 |
yaron אורח
|
פורסם: 19:45 6/05/03 נושא ההודעה: הסדרה המצויירת אף יותר טובה מהסרט |
|
|
אבל הסרט הזה הולך לשבור קופות בגדול
ואף יהיו לו סרטי המשך !!! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:02 6/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
ל-טרויה יש ממש קאסט טוב. וגם שמעתי שמחפשים הרבה זמן מישהי שתגלם את איך קוראים לה-הלנה או משהו,שבגללה הם נלחמים. עוד לא מצאו נראה לי.או שאני מתבלבל עם סרט אחר? עם העבודה גם על שני סרטים על אלכסנדר הגדול נראה שהרבה סרטים היסטורים הולכים לבוא בשנתיים הקרובות. |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 20:00 8/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
וויליאם,
אתה לא טועה, אולם כבר מצאו את מי שתגלם את הלנה.
זו תהיה דוגמנית גרמנית מפורסמת בת 26 בשם דיאן קרוגר. עד עכשיו, היסטורית הקולנוע שלה רדודה למדי אך היא נחשבת לאחת הנשים היפות באירופה.
בהחלט יש למה לצפות. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 15:24 9/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מצפה לאקס מן 2, יש לזה ממש קאסט טוב: איאן מק'קלן, פטריק סטיוארט, יו ג'קמן, פמקה ג'נסן, אלן קאמינג, שון אשמור, טילר מיין, קלי הו, אנה פאקווין, רבקה רומיין סטאמוס, ומה נראה לכם, האם ריי פארק יחזור כטוד, זה עם לשון הצפרדע?  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:36 9/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מסכים איתך
הקאסט בהחלט מעולה אבל טיילר מיין לא חוזר בתפקיד סייברטות בגלל שהדמות שלו מתה! וזה גם אותו הסיפור עם ריי פארק שגילם את טוד. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 11:46 10/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אל אלוהים! שכחתי לכתוב את שמה של האלי בארי! אולי זה בגלל שבסרט יש כל כך הרבה שחקנים מעולים אז שחכתי... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 13:29 10/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
אל תדאג זה טבעי ששכחת אותה
שחקנית לא גדולה שמגלמת דמות לא גדולה.
אבל מי שכן ראוי לאזכור הוא אהרון סטנפורד שמגלם את פיירו בגלל שלפי הטריילרים והקליפים עושה רושם שהדמות שלו היא אחת מהיותר מעניינות בסרט. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:39 11/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אה, אז שם משפחתו זה סטנפורד... פשוט שחכתי את שם המשפחה שלו, אז לא רשמתי. ודרך אגב אחרי שראיתי עוד פעם את "שם קוד:דג חרב", הבנתי שזה לא כזה גרוע בסופו של דבר... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:21 11/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
שם קוד: דג חרב היה ונשאר גרוע וגם האלי ברי משחקת בו גרוע וגם קטעי הפעולה גרועים (חוץ מהפיצוף ומהאוטובוס המעופף).
"הבנת" שזה לא גרוע כנראה בגלל שכבר ידעת מה הולך להיות שם והכול היה צפוי לך והייתה יכול פשוט להתעלם כך או אחרת מהמגרעות ההכי קשות של הסרט (עלילה טיפשית למשל).
אני אומר את זה פשוט בגלל שזאת האמת המצערת ג'ון טרוולטה ביזה את עצמו כאשר הוא השתתף בסרט הזה וגם לקריירה של ג'קמן הסרט הנ"ל לא הואיל במיוחד. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:26 19/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
תראה סמי, אני מצטער שהגבתי באיחור, אבל חשבתי שכבר אף אחד לא יפרסם פה תגובות, אז שחכתי לבדוק.
אכן טרבולטה ביזה את עצמו, וגם האלי בארי.
דרך אגב, מכיוון שאתה מתמצא בסרטי קומיקס, רציתי לשאול אותך, ואת השאר:
האם יש חדשות לגבי בלייד 3? דרך אגב, הקומיקס של בלייד נורא קשה להשגה! יש לי רק את גיליון מס' 2, וזהו, אני לא מצליח להשיג יותר! איפה אפשר להשיג עוד גיליונות של בלייד!?  |
|
|
|
 |
|