| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 17:33 15/05/03 נושא ההודעה: טריילר חדש לבחורים רעים 2 - תתכופפו, הולך להיות פיצוץ |
|
|
טריילר חדש (אחרי הטיזר ופרסומת הסופר-בול) יצא ל"בחורים רעים 2", סרט האקשן המשטרתי, שיגיע למסכים ב-18 ליולי. כמו בטיזר גם הפעם ניתן להוריד גירסה למסך מלא - לבעלי החיבור המהיר, חובה להוריד את הגירסה הזו (33.5M). מדובר בטריילר עמוס באקשן עכשיוי (להבדיל מעתידני) הכולל הרבה מאוד הרס (כמו שניתן לצפות מסרט בבימויו של מייקל ביי ובהפקתו של ג'רי ברוקנהיימר). בטריילר ניתן לראות חלק מסצנת פיצוץ של וילת פאר ענקית - היא נרכשה במליוני דולרים, רק למטרת הריסתה במהלך צילומי הסרט.
כוכבי הסרט המקורי, וויל סמית' ומרטין לורנס, חוזרים גם לסרט ההמשך (אז הם היו די אנונימיים בקולנוע, היום שניהם כוכבים גדולים מאוד) ובתפקיד הממונה עליהם משחק ג'ו פנטלינו (המטריקס, ממנטו, דרדוויל). אז אם אתם נהנים מאקשן, הורידו את הטריילר, הגבירו את הווליום ותצפו לפיצוץ.
אל דף הטריילר באתר אפל
אל אתר הסרט
|
|
|
|
 |
Raistlin חבר/ת פורום

בפורום מ: 16/12/02 הודעות: 27 מיקום: The Abyss (ירושלים)
|
פורסם: 17:35 15/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
תעלה ידיעה גם על הטיזר למטריקס 3 שעלה אתמול ב-Movie-List  _________________ Raistlin
I, Magus |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 17:40 15/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
הטיזר הזה הוא "ריפ" לא חוקי באיכות נמוכה (צילום של מסך הקולנוע), אני מעדיף לחכות כמה ימים עד שהטיזר יעלה באופן רשמי.
ולמרות שאני לא ממליץ לאנשים לראות אותו (בטח לא לפני שראו את הסרט השני), מי שרוצה יכול להוריד אותו מכאן:
http://www.movie-list.com/m/matrixrevolutions.shtml |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 1:21 16/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
בקשר לבחרים רעים 2- כבר מזמן לא ראיתי סרט אקשן חסר שכל אך משובח.
הראשון היה בדיוק כזה ונורא אהבתי אותו, אני מקווה שהשני לא יאכזב.
חוץ מזה כל סרט שבו משתתף ג'ו פנטולינו שווה בדיקה. |
|
|
|
 |
|