| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 11:17 6/07/03 נושא ההודעה: כפית קפה ושתיים סוכר, בבקשה... |
|
|
הפתעה חיכתה לי הבוקר בתיבת הדואר: זוג כרטיסים מוואלה לסרט המסע המופלא.
פתיחה טובה לשבוע.
עכשיו תגידו:
שמעתי שבסוף מטריקס, ממש אחרי כל הכתוביות, מוקרן טריילר למטריקס 3. זה נכון? מישהו ראה? אני לא נשארתי עד הסוף. |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 17:05 6/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אכן נכון, ואני לא נשארתי. יש איזושהי מסורת אצלנו, שמתחילות הכתוביות כולם יוצאים החוצה, ומי שנשאר לראות עד הסוף, מגורש בצורה ברוטלית מהאולם אחרי שרואים שהוא לא יצא. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:09 6/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני גם ניסיתי להשאר אבל הסדרן כמעט שלא הביא לי מכות, אז הייתי חייב ללכת. לגבי הטריילר- זהו טיזר קצרצר, שאני ראיתי כשעברתי את משחק המחשב של המטריקס. זהו לא טיזר ממש חשוב- מראים את הקרב הסופי בין סמית' לניאו, אבל לא את סופו של אותו קרב סופי, ומציגים לנו כמה מטורפים חדשים. לא עולה על דקה. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:27 7/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נו, טוב לדעת. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:31 8/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| כן, וכמו שאמרתי קודם- לא שווה להשאר בשביל דקה אחת קטנה, אני אפילו זוכר שאורן העלה בעבר קישור להורדת הטיזר הזה, אבל הוא אמר שזה ריפ לא חוקי, אז כנראה זה לא ממש שווה, אם תרצה תחפש ותוריד. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 4:27 11/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
אנשים, אתם חסרי כל תרבות... להישאר לראות את הכותרות, זו דרך מקובלת לחלוק כבוד ליוצרים. הם מצדם גומלים לנו בכול מיני קטעים לאורך ובסוף הכתוביות (כמובן, שמדובר רק על חלק [קטן] מהסרטים [כמו: נשק קטלני, חדר הסודות, מפלצות, ג'יי ובוב, סרטי ג'קי צ'אן וכו']).
ואכן, בסוף כותרות הסיום של Reloaded (שנמשכות הרבה מאוד זמן), יש טיזר טריילר ל-Revolutions. מדובר על טריילר יפה ומעניין (בעיקר בגלל הסוף הפתוח של פרק 2), שנמשך, נטו, מעל דקה (כלומר שכשיצא באופן רשמי,הוא ימשך לפחות דקה וחצי). כנראה שיש מספר טיזרים שונים שמוצמדים לעותקים שונים של הסרט. הטיזר שיש ברשת, שונה מזה שאני ראיתי בארץ.
את הטיזר שיש ברשת (שאינו באיכות טכנית גבוהה), אפשר להוריד מכאן למידיה פלייר (13M).
גירסה קצת יותר טובה לקוויק-טיים (אבל יותר קטנה), אפשר להוריד מכאן (7.3M)
לדעתי הוא טיזר טוב מאוד (שימו לב לטקסט בסופו). |
|
|
|
 |

|
פורסם: 11:02 13/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
אורן, נראה אותך נשאר לקרדיטים בסוף ה-extended edition של שר הטבעות.
18 דקות(!) של קרדיטים. כמעט דיסק שלם של אניה נדרש כדי לספק נעימת רקע לקרדיטים שהתגלגלו שם. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:11 13/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
18 דקות?! זו באמת מנת יתר!  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:55 13/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מאלדר,אתה הולך לקנות את ה-Extended Version גם בשני הצריחים? אני נראה לי שוב יסתפק בזה עם ה-2... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:22 14/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני אקנה את שני הצריחים במהדורה רגילה. אני לא צריך שישלימו לי פערים- יש לי את הספרים בשביל זה. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:04 14/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| William Wallace כתב/ה: | | מאלדר,אתה הולך לקנות את ה-Extended Version גם בשני הצריחים? אני נראה לי שוב יסתפק בזה עם ה-2... |
עוד לא החלטתי.
סיבה טובה לקנות - מקבלים דמות מוקטנת של גולום.
סיבה לא לקנות - המחיר.
יש לי עוד זמן להתלבט, בכל מקרה. אולי אני אלך על שתי הגירסאות, כמו שיש לי היום. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:09 14/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| yevgeniy_11 כתב/ה: | | אני אקנה את שני הצריחים במהדורה רגילה. אני לא צריך שישלימו לי פערים- יש לי את הספרים בשביל זה. | \
כפי שכבר הסברתי בעבר, מטרת ה-extended edition היא לא "להשלים פערים" שחסרים בסרט.
זוהי מעין גירסת במאי שמביאה סצנות טובות בפני עצמן, שלא נכנסו לסרט מפאת חוסר מקום, ואולי גם משיקול כלכלי של מכירת DVD עם סצנות שלא נראו. בכל מקרה, התוצאה היא צפית חובה למעריץ הממוצע. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:06 14/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| למעריצים גרסאות הבמאי הם מאוד שוות. יש לי כאלה ב-כמעט מפורסמים וב-שליחות קטלנית 2. |
|
|
|
 |
|