| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
PSben חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 11/02/03 הודעות: 12 מיקום: מרכז
|
פורסם: 21:26 30/06/03 נושא ההודעה: פסטיבל קולנוע בירושלים |
|
|
לינק לאתר הפסטיבל - http://www.jff.org.il
למישהו יש המלצות על סרטים בפסטיבל הזה?
PSben |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:37 3/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
טוב הנה כמה מהסרטים שיהיו בפסטיבל:
גיבור
מתנה משמים
האסונות של נינה
מרטין
סימה וקנין, מכשפה
הביוגרפיה של בן
איים בחוף
ועוד...
אתה יכול להתקשר לטלפון הבא כדי לקבל עוד פרטים:
54333-0256 |
|
|
|
 |
עמית חבר/ת פורום

בפורום מ: 23/06/03 הודעות: 27 מיקום: ראשון לציון
|
פורסם: 18:21 3/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| "גיבור" בעיקרון זאת האטרקציה הכי משובחת..זה הסרט שפותח את הפסטיבל והוא היחיד המוקרן על מסך ענק עם סאונד מטורף (ככה אמרו לי) בברכת הסולטן... |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 1:59 11/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את "גיבור" בפתיחת הפסטיבל. הסרט מאוד יפה ויזואלית (אם כי לפעמים בצורה קצת מלאכותית). צבעים חזקים, צילומי הילוך איטי נוסח נמר-דרקון ומטריקס, שימוש באלמנטים מהטבע בקרבות (טיפות מים, עלים ברוח). לעומת זאת, הוא קצת לוקה בעלילה ובעניין שהוא מספק. לסיכום, חוויה לחושים, אבל לא סרט מדהים, ואולי אפילו קצת מאכזב יחסית לסרטי הפתיחה הקודמים.
הפתיחה עצמה היתה מאוד נחמדה. היה מופע נוסח מיומנה מלווה בקליפ יפה על הפסטיבל ועל סרטי הפתיחה הקודמים, והפרחת המון בלונים לאוויר. גם חלוקת הפרסים והנאומים לא היתה מעיקה מדי, ועם כמה רגעים נחמדים.
גם לא היה כל כך צפוף כמו בשנה שעברה. כנראה שהפעם לא מכרו יותר כרטיסים ממספר המקומות.
ואי אפשר להתחרות עם לראות סרט במיקום המיוחד של בריכת הסולטן. יעידו על כך כל התל-אביבים שבאו והתלוננו שקר להם
דיווחים מעוד סרטים מהפסטיבל - בהמשך... |
|
|
|
 |
עמית חבר/ת פורום

|
פורסם: 11:34 11/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם אני הייתי אתמול בהקרנה של "גיבור"...
הפתיחה של הפסטיבל הייתה מרשימה...
והסרט...הסרט היה מאד מרשים וויזואלית!!!
אבל זהו...אפילו די משעמם...
לא הייתי רואה אותו שוב.
בכל אופן זה היה תענוג לראות סרט כזה על מסך ענק תחת כיפת השמיים בירושליים.
הבעיה היחידה הייתה באמת הקור..אבל חפיף  |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

|
פורסם: 0:21 13/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
עדכון נוסף - היום ראיתי את הסרט spellbound, שתורגם ל"ודייק!". זה סרט דוקומנטרי על תחרות איות (spelling bee), שגעון אמריקאי. הסרט עוקב אחר 8 ילדים מתמודדים, חלקם מאיזורים שכוחי אל בארה"ב, חלקם בני מהגרים. בסרט אנחנו לומדים להכיר את ה"גיבורים" וממש נמצאים במתח ומתרגשים איתם לפני כל מילה שהם צריכים לאיית. רמות התחרותיות שהילדים האלה נמאצים בה היא מדהימה. אצל חלק זה בא מעצמם, ואצל חלק מלחץ של ההורים וסיבות אחרות.
הסרט היה מועמד לאוסקר, ולדעתי הוא עולה על "באולינג לקולמביין" שזכה בפרס.
בהקרנה היום נכח המפיק של הסרט, ובסוף הוא ענה לשאלות הקהל. היה ניכר בו שהוא מתרגש מההתלהבות של הקהל מהסרט.
לסיכום - סרט מומלץ במיוחד. מי שיכול - שינסה לתפוס את ההקרנה הנוספת ביום שני!!! |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 3:06 13/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מבין הסרטים שעברתי עליהם זה היה אחד מאלה שנראה לי נחמד. אני לא חושב שזה יעניין אותי כמו באולינג לקולומביין אבל זה בהחלט יכול להיות נחמד. |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

|
פורסם: 0:19 15/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
היום ראיתי עוד סרט בפסטיבל - סרט הונג-קונגי בשם "עסקים מהגיהנום", או בשמו האנגלי המוצלח "infernal affairs", משחק מילים על internal affairs. הסרט מתמקד בשני דמויות, שתי חפרפרות: אחד שוטר המשמש כחפרפרת בארגון סמים, ואחד מארגון הסמים המשמש כחפרפרת במשטרה. בסרט אנחנו עדים לעימות בין שניהם וגם לשינויים אישיותיים אצלם.
למרות שיש בסרט סצינות מוצלחות ורעיונות טובים, הוא לא הרשים אותי במיוחד. עוד סרט מתח/פעולה. חלק מהבעיה היתה שכתוביות התרגום (לאנגלית) היו באיכות טכנית די מזעזעת, אז היה קשה לעקוב.
בכל זאת, כמו שכתוב בתכנייה של הפסטיבל, סביר שיעשו לסרט הזה רימייק הוליוודי... |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

|
פורסם: 1:31 20/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
דיווח על הסרט האחרון שראיתי בפסטיבל (היום): יומו של מופרע" - סרט פולני מצחיק, אך עם זאת גם מדכא. מצחיק - כי מתואר בן אדם די מופרע, כפייתי, שעושה דברים כמו לספור עד 7 כשהוא משתין, לערבב 7 פעמים את הקפה, בן אדם שיש לו בעיות עם כלבים ובני אדם, בעיקר פולנים...מדכא כי הדברים שם יהיו מוכרים לכל מי שיש לו משפחה פולנית, והוא מראה איך הדברים האלה יכולים לגרום לבן אדם להשתגע...
בסה"כ סרט מוצלח ומעניין שמסכם את אחד מהפסטיבלים הכי מוצלחים שזכורים לי (אולי גם בגלל שבחרתי סרטים טובים, אבל גם היתה אווירה מאוד טובה, האולמות היו מפוצצים והכל היה מאוד חגיגי ויפה).
עוד דיווחים בפסטיבל הבא...  |
|
|
|
 |
עמית חבר/ת פורום

|
|
|
|
 |