| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 0:46 24/07/03 נושא ההודעה: שזיפים עוזרים לעיכול? |
|
|
תשמעו, כזה דבר עוד לא קרה לי.
(לסרט המסע המופלא)
נסעתילסרט( צריכה להיות מילה כזו, לא?), ובדרך סטיתי מהנתיב נכנסתי ליער בטעות. יש לי רכב שטח כך שיכולתי לנסוע שם די בקלות, עד שהגעתי לפתע למנהרה. יצאתי מהרכב, והסתבר שהיא מובילה לעולם מוזר שבו אלים באים לבית המרחץ שנשלט ע"י מכשפה שהפכה את שני הורי לחזירים ושולטת על דרקון שמסתבר שהוא בעצם זה שעזר לי להימלט מהשומרים שמשגיחים על התינוק הענק שלא יצא בחייו מהחדר.
זה עוד כלום לעומת מה שקורה ב"מסע המופלא". בסוף הסרט קפצתי למכון קר לניתוח פלסטי. הגבות שלי היו מורמות במשך שעה וחצי עד שהן כמעט נדבקו לי לקרקפת.
מה זה הדבר הזה ? מה היפנים האלה רוצים?
זה רק אני, או שפשוט אנחנו, אנשי המערב התרגלנו יותר מדי לסרטים נוסח הוליווד כך שקשה לנו לעכל סרטים מסוג שונה? |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:23 24/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני אומר שכל הסרטים היפניים מוזרים. לדוגמא: אקירה (באלגן אחד גדול), הרוח במעטפת (עוד יותר מוזר והרבה יותר באלגן), הנסיכה מונונוקי (שטותי ולא מובן) והרשימה נמשכת עד לסרטי "הרנסנס השני" שהם חלק מהאנימטריקס (מישהו אולי יודע מה התרחש שם?). |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:19 24/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
בגלל זה אני מתלבט אם לראות את המסע המופלא. זה נראה לי כזה מטורף כזה וגם כמעט כל המבקרי קולנוע בארץ הביאו לזה ציון טוב אז זה מפחיד אותי קצת... נראה לי אני מעדיף לקחת כבר את הסרט של ה-פאוור פאף גירלס ב-DVD. הם ממש מצחיקות אבל הבעיה היא שאין לי איזה מישהו קטן לקחת את זה איתו בתור תירוץ...  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 11:19 27/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
וואלאס, מההיכרות שלי איתך לא נראה לי שאתה תהנה מ"המסע המופלא". לכן בקולנוע תנצל את הכסף לסרט אחר. ב-DVD יש מצב לקחת אותו, רק בשביל שתראה את הסגנון.
אגב, הוא די דומה לנסיכה מונונוקי מבחינת הביזאריות שלו, כך שאם ראית אותו אתה יכול להסיק מה הסגנון.
ועוד אנדוקטה קטנה - האם ידעתם שג'יליאן אנדרסון (סקאלי מתיקים באפילה) מדובבת את הזאבה ב"הנסיכה מונונוקי" ? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:03 28/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
לא חשבתי ללכת לזה לקולנוע, אולי אני אקח ב-DVD.
ולא ידעתי על ג'יליאן אנדרסון...יש לה קול יפה,אולי היא תדבב עוד בעתיד. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 14:02 28/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
הקול שלה לא רק יפה. הוא גם מרגיע, ושופע חכמה ונסיון חיים.
נראה לכם שנסחפתי קצת? |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:30 28/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| הנסיכה מונונוקי הוא במקור עם דיבוב יפני או אנגלי? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:04 28/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
במה שנוגע לתיקים באפלה אני מרשה לך להיסחף מאלדר . גם אני לפעמים נסחף עם הדברים שלי... |
|
|
|
 |
|