יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הגרסאות המורחבות של "שר הטבעות" מגיעות לקולנוע

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 12:03 26/08/03    נושא ההודעה: הגרסאות המורחבות של "שר הטבעות" מגיעות לקולנוע הגב עם ציטוט

כשבועיים לפני יציאת "שובו של המלך" - הפרק השלישי והאחרון בסידרת סרטי "שר הטבעות", יוקרנו בבתי הקולנוע הגרסאות המורחבות לשני הסרטים הקודמים (שעד עכשיו היו זמינות רק ב-DVD), אשר כוללות סצנות נוספות שלא הוקרנו בגירסאות הקולנועיות המקוריות. ב-5 לדצמבר תצא הגירסה המורחבת של "אחוות הטבעת", שאורכה 208 דקות [כמעט שלוש וחצי שעות]. שבוע לאחר מכן, ב-12 לדצמבר, תצא הגירסה המורחבת של "שני הצריחים", שאורכה 214 דקות [יותר משלוש וחצי שעות].

ולמי שרוצה עוד... ב-16 לדצמבר יוקרן מרתון שיכלול את כל שלושת הסרטים ברצף! המרתון יחל, כאמור, ב-16 וימשיך אל תוך ה-17 - מועד היציאה הרשמי של "שובו של המלך".

לפי הידיעה ב-Yahoo ההקרנות הנ"ל אמורות להתרחש בכ-120 בתי קולנוע בארה"ב וקנדה, עדיין לא ידוע אם הקרנות דומות יערכו בשאר העולם.

צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:37 26/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

פוסטר יפה שמת שם אורן.
זה מזכיר להתעדכן באתר של שר הטבעות .באתר יש המון קטעים להורדה וגם המון תמונות, כל פעם שווה להכנס לשם, כי כל העדכונים נמצאים שם (טוב, זה הרי האתר הרשמי של שר הטבעות).
ועוד דבר: אני לא ממש חושב ששווה ללכת לגרסאות המוחבות, אבל יהיה שוה ללכת למרתון, אולי אני אלך אליו, למרות שיש לי את אחוות הטבעת על DVD.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
בוביץ
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 30/07/03

הודעהפורסם: 22:23 26/08/03    נושא ההודעה: אוף הגב עם ציטוט

הלוואי שיהיו את ההקרנות גם בארץ מה שלא נראה לי שיקרה...

אני הייתי מת ללכת להקרנות האלה עצוב
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 23:08 26/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני כנראה מארגן אצלי בבית הקרנה פרטית ב-DVD של אחוות הטבעת ושני הצריחים ובאותו יום ללכת עם מישהו לשובו של המלך...
זה יכול להיות נחמד...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 0:17 27/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

סוחטים כל גרוש, אלה.

בכל מקרה - גם אם לא יהיו הקרנות כאלה בארץ, אפשר לארגן משהו. לי יש את הגירסה המורחבת (ללא תרגום).

אפשר להתארגן להקרנה משותפת. יש למשל אולם קטן בחולון שתמורת 25 ש"ח לאדם אפשר לשכור אותו ולהקרין שם את הסרט במערכת טובה.

מי בעד?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 19:54 27/08/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני! (אבל אני לא יודעת איפה אני אהיה בעולם חיוך)
אני באופן כללי מאד אוהבת חוויות של מרתון. יש בהם משהו טוטאלי שמכניס אותך לתוך הסרט בצורה חזקה. אבל האמת היא שלא הייתי רוצה לראות את השניים בגרסאות מלאות ומיד ללכת לשלישי. אולי שלושה ימים קודם מספיקים...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי