| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 12:03 26/08/03 נושא ההודעה: הגרסאות המורחבות של "שר הטבעות" מגיעות לקולנוע |
|
|
כשבועיים לפני יציאת "שובו של המלך" - הפרק השלישי והאחרון בסידרת סרטי "שר הטבעות", יוקרנו בבתי הקולנוע הגרסאות המורחבות לשני הסרטים הקודמים (שעד עכשיו היו זמינות רק ב-DVD), אשר כוללות סצנות נוספות שלא הוקרנו בגירסאות הקולנועיות המקוריות. ב-5 לדצמבר תצא הגירסה המורחבת של "אחוות הטבעת", שאורכה 208 דקות [כמעט שלוש וחצי שעות]. שבוע לאחר מכן, ב-12 לדצמבר, תצא הגירסה המורחבת של "שני הצריחים", שאורכה 214 דקות [יותר משלוש וחצי שעות].
ולמי שרוצה עוד... ב-16 לדצמבר יוקרן מרתון שיכלול את כל שלושת הסרטים ברצף! המרתון יחל, כאמור, ב-16 וימשיך אל תוך ה-17 - מועד היציאה הרשמי של "שובו של המלך".
לפי הידיעה ב-Yahoo ההקרנות הנ"ל אמורות להתרחש בכ-120 בתי קולנוע בארה"ב וקנדה, עדיין לא ידוע אם הקרנות דומות יערכו בשאר העולם.
 |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:37 26/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
פוסטר יפה שמת שם אורן.
זה מזכיר להתעדכן באתר של שר הטבעות .באתר יש המון קטעים להורדה וגם המון תמונות, כל פעם שווה להכנס לשם, כי כל העדכונים נמצאים שם (טוב, זה הרי האתר הרשמי של שר הטבעות).
ועוד דבר: אני לא ממש חושב ששווה ללכת לגרסאות המוחבות, אבל יהיה שוה ללכת למרתון, אולי אני אלך אליו, למרות שיש לי את אחוות הטבעת על DVD. |
|
|
|
 |
בוביץ חבר/ת פורום

בפורום מ: 30/07/03 הודעות: 25
|
פורסם: 22:23 26/08/03 נושא ההודעה: אוף |
|
|
הלוואי שיהיו את ההקרנות גם בארץ מה שלא נראה לי שיקרה...
אני הייתי מת ללכת להקרנות האלה  _________________ החיים זה לא הכל |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:08 26/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני כנראה מארגן אצלי בבית הקרנה פרטית ב-DVD של אחוות הטבעת ושני הצריחים ובאותו יום ללכת עם מישהו לשובו של המלך...
זה יכול להיות נחמד... |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 0:17 27/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
סוחטים כל גרוש, אלה.
בכל מקרה - גם אם לא יהיו הקרנות כאלה בארץ, אפשר לארגן משהו. לי יש את הגירסה המורחבת (ללא תרגום).
אפשר להתארגן להקרנה משותפת. יש למשל אולם קטן בחולון שתמורת 25 ש"ח לאדם אפשר לשכור אותו ולהקרין שם את הסרט במערכת טובה.
מי בעד? |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 19:54 27/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני! (אבל אני לא יודעת איפה אני אהיה בעולם )
אני באופן כללי מאד אוהבת חוויות של מרתון. יש בהם משהו טוטאלי שמכניס אותך לתוך הסרט בצורה חזקה. אבל האמת היא שלא הייתי רוצה לראות את השניים בגרסאות מלאות ומיד ללכת לשלישי. אולי שלושה ימים קודם מספיקים... |
|
|
|
 |
|