| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 1:11 8/10/03 נושא ההודעה: הצלצול סוף סוף יצא באיזור 2... |
|
|
עכשיו ראיתי שסוף סוף הגיע לאיזור 2 הסרט הצלצול (The RIng) עם תרגום עברי כמובן. ניתן להשיג בספריות ובוידאומטים למי שהתעניין מתי זה כבר יגיע (מאלדר נראה לי...).
ואפשר כמובן גם לרכוש. דף הסרט באיזור 2 בלייזר קלאב:
http://www.laserclub.co.il/laser_site/preview.asp?id=7283&zone=2 |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 18:39 8/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נראה לי שעכשיו יהיו הרבה תוספות יפות ושוות, אז אני אקח את זה להשכרה. שמתי לב שגם יצאה הסדרה מפגשים (Taken) ל DVD וביס 2 יקרינו את הסדרה הזאת שהפיק סטיבן ספילברג. מעניין סביב מה כל הרעש. זה לא נראה לי כמו משהו שלא עשו קודם, אבל אולי אני טועה, בכל מקרה אני אצפה בסדרה, ואפילו אם ספילברג רק המפיק הוא כנראה יתרום הרבה לסדרה. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:25 9/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
יש לך טעות יבגני...למה שבאיזור 2 פתאום יוסיפו עוד תוספות ל-DVD? אין דבר כזה... אם כבר זה בדרך כלל ההפך שבאיזור 2 מוציאים גרסת DVD שהיא שונה מאיזור 1 ויש פחות דברים.
הם הורידו אגב את הסרט באיזור 1 ל-87 שקל. זה עלה 118 שאני קניתי את זה...  |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 16:18 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
שמח לשמוע!
תגיד, וואלאס - אני זוכר שסיפרת פעם על תוספת נסתרת ב-DVD: הסרטון מתוך הסרט שמופיע בקלטת, ובסופו נשמע צלצול טלפון. זה קיים גם בהוצאה באזור 2? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:49 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא צפיתי בסרט באיזור 2 אבל לפי מה שאמרו לי זה בדיוק אותו תפריט אז זה מה שאתה צריך לעשות:
במסך הראשי פשוט תעלה את הסמן למעלה עד שלא תראה אותו על המסך ואז תלחץ על enter. אתה תתחיל לראות את כל הקלטת ושהיא תיגמר אתה תחזור למסך הראשי ואז הטלפון יצלצל...
שאני קראתי את זה בפעם הראשונה אז לא היה כתוב לי שיש גם צלצול טלפון אז פשוט צפיתי בקלטת המיסתורית והיה לי ליד הראש ממש טלפון,ואז פתאום היה צלצול והייתי בטוח שזה מגיע מהטלפון בבית ואני עומד לשמוע את המילים-You will die in seven days...
לקח לי כמה שניות לקלוט שזה בא מה-DVD... |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 21:47 20/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| היום הייתי בסטימצקי והיו לי 100 ש"ח לנצל. התלבטתי בין הצלצול לגלדיאטור ב-collectors edition. בסוף הלכתי על גלדיאטור, אבל גם יומו של הצלצול יגיע. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:39 21/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ה-DVD של גלדיאטור טוב מאוד. של הצלצול פחות כמובן אבל שווה לקנות בגלל הסרט.(וגם ה-Easter egg שכיף להראות לאחרים...) |
|
|
|
 |
|