| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
lord fire חדש/ה בפורום
בפורום מ: 14/10/03 הודעות: 4
|
פורסם: 18:28 14/10/03 נושא ההודעה: ליהוקים אפשריים לסרט "באטמן" החדש! |
|
|
באתר החדשות Ain't It Cool News פורסמה השמועה כי השחקנים ג'ון מלקוביץ' ודניס קוויד נפגשו בחשאי עם כריס נולאן, בימאי הסרט החדש בסדרת סרטי ה"באטמן", בקשר לליהוק עתידי אפשרי שלהם בסרט.
האתר מדווח כי הליהוק מדבר על מלקוביץ' לתפקיד ראס אל גול ועל קוויד לתפקיד מפכ"ל משטרת גות'אם, ג'ים גורדון.
ימים יגידו... |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 18:46 14/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אם זאת הייתה פגישה חשאית אז איך בעיתון יודעים עליה?!
אבל מבחינתי ג'ון מלקוביץ יהיה תוספת מצוינת לסרט, מדניס קוויד אני פחות מתלהב (לא זכור לי שום סרט איתו שהיה שווה צפיה, וזה כולל את טראפיק). |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
|
|
|
 |
lord fire חדש/ה בפורום
בפורום מ: 14/10/03 הודעות: 4
|
פורסם: 10:56 15/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אם היה לי את הקישור של האתר הייתי כותב אותו. הבאתי את הידיעה מאתר אחר שמשום מה לא פירסם את הכתובת של האתר שממנו הובאו השמועות הנ"ל. אבל אני רואה שאתה סידרת את העניין. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 23:45 15/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
באופן כללי (ואני פונה לכולם, לא רק לאדון אש), תמיד תספקו קישור למקום בו קראתם את הידיעה (גם אם בידיעה מצטטים מקום אחר). אם לא מדובר על אתר אינטרנט, ציינו בדיוק את המקור (לדוגמה: מוסף 24 שעות של ידיעות אחרונות של ה-15 לחודש). אחרת, מסירת ידיעה משולה להעברת שמועה, ואני מעדיף שבפורום חדשות קולנוע יהיו ידיעות בעלות ביסוס סביר.
[אגב, אין צורך לצטט את ההודעה שאתה מגיב אליה (ובטח לא את כולה), אם התגובה שלך נמצאת בדיוק מתחת להודעה המקורית.] |
|
|
|
 |
|