יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הענק מול הבן

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
אא
אורח

הודעהפורסם: 0:21 22/10/03    נושא ההודעה: הענק מול הבן הגב עם ציטוט

האתר מושקע ומראה על אהבת קולנוע אבל לדרג סרט ממש גרוע ומלא פדיחות - הענק כיותר טוב מהסרט הבן? הסרט הבן שווה צפייה, אני מודה שהשתעממתי בהתחלה אבל יש משהו חד פעמי וחזק בסרט ולעומתו הענק נראה כמו קיא של סאדם חוסיין (בצבע ירוק)
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 19:02 22/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מסכים לגבי זה שהענק ממש לא משהו... הוא יותר מדי משעמם וזה מה שקובר אותו.

ואת הבן עדיין לא ראיתי, ככה שאני לא יכול לומר עוד כלום בנושא.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 19:13 22/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ומה לגבי הבן של הענק? נדמה לי שזה ביי פרודקט של עירבוב המרכיבים כשמכינים פנטה שוקטה... מוציא לשון

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
mulder
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02

הודעהפורסם: 12:19 23/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני מנסה להבין מה אתה אומר לגבי הענק - שהגודל לא קובע ? צוחק בקול רם
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger מספר ICQ
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 1:10 2/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני חייבת להודות שלשיטת הדרוג בעזרת הכוכבים יש חסרונות...

אבל ראשית סיפור: ראיתי את הענק אחרי תקופת בצורת קולנועית ארוכה, ביום השני או השלישי אחרי שחזרתי לארץ. התלהבתי גם מלהיות בקולנוע ולראות סרט, וגם הסרט עצמו היה עבורי מהנה. אז נתתי ציון בהתאם להרגשתי.

את הסרט "הבן" ראיתי אחרי תקופת מה בארץ, עם ציפיות יחסית גבוהות (בשל הביקורות המאד חיוביות) ולא במיוחד אהבתי, וזאת למרות שאכן יש בו משהו שונה, ובמרחק של זמן, אני יכולה להבחין שהוא באמת לא עזב את הזכרון שלי (כמו שיכול לקרות עם סרטים רבים).

אבל בכל מקרה, אא, את הביקורת על הבן כתבה אחות שלי, קרן, ככה שהדרוגים של הסרטים באמת אינם ברי השוואה. אני והיא לעיתים קרובות מצויות בחוסר הסכמה לגבי סרטים.

בכלל, קשה מאד להשוות בין דרוגים אפילו אם הם של אותו אדם. לפעמים גם אני תוהה מה פתאום יצא שסרט שדווקא די אהבתי, קיבל ממני פחות מסרט שבדיעבד לא מלהיב אותי... האתר הוא צילום של הרבה רגעים, ולפעמים אחר כך אני עצמי לא מסכימה עם עצמי. אבל זה כבר סיפור אחר... והענק, בדיעבד, באמת סרט טיפשי למדי, עם סוף בעייתי והרבה קטעים מופרכים.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי