יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

מבצע פנטסי.קון 2003 - חוה"מ פסח, 21-20 באפריל ‏ברמת-גן

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 10:03 18/04/03    נושא ההודעה: מבצע פנטסי.קון 2003 - חוה"מ פסח, 21-20 באפריל ‏ברמת-גן הגב עם ציטוט

זו השנה השלישית שהאגודה הישראלית למדע בדיוני ולפנטסיה מקיימת את כנס הפנטסיה השנתי שלה. כמו בשנים הקודמות, גם השנה יהיו בכנס הקרנות בכורה של סרטים וסדרות טלוויזיה שטרם הוקרנו בארץ, סדרות אנימציה, סרטי פנטסיה קלאסיים, דוכני מזכרות, הרצאות, סדנאות ועוד. הכנס יתקיים בין התאריכים 20/4/03 ו-21/4/03 באולם מופת ברמת-גן (בניין ההסתדרות, רחוב הרצל 13, פינת קריניצי, רמת-גן).

בכנס נפגוש את לוחמי האור ואדוני האופל של הפנטסיה - הגיבורים והנבלים בספריו של מייקל מורקוק, המכשפות הרעות והטובות, ערפדים עם ובלי נשמה, הרוחות והשדים מיפאן המסורתית ועוד רבים אחרים. בין הסרטים וסדרות הטלוויזיה שיוקרנו בכנס: שתי רצועות פרקים מהסדרות "באפי קוטלת הערפדים" ו"אנג'ל" (הן של פרקים קלאסיים והן של פרקים חדשים), סרטי פנטסיה ידועים כגון "ווילו והנסיכה" וגרסת הבמאי המופתית של סרטו של רידלי סקוט "אגדה" (השונה לחלוטין מהגירסה המקורית), סדרת האנימציה "Wyrd Sisters" המבוססת על ספרו של טרי פראצ'ט, סרטי פנטסיה חדשים כגון "דוני דארקו" ו-"אחוות הזאבים" וסדרת האנימציה היפאנית האפלה "Doomed Megalopolis".

וואלה, שהיא אחת מנותנות החסות לאירוע, מחלקת 50 כרטיסים זוגיים למגוון הקרנות הפסטיבל - כל גולש 50 שירשם באתר שלהם יזכה בכרטיס זוגי לאחד מהסרטים המוקרנים במסגרת הפסטיבל.

לאתר המבצע בוואלה

באתר ההרשמי של הכנס תוכלו לעיין בתוכניה, לקרוא את הפרטים המלאים על כל הסרטים והפעיליות הנוספות, לבדוק מחירים (ממש בזול - 25 ש"ח לסרט או 15 ש"ח אם אתם חברי האגודה ופעילות חמישית בחינם), לקבל פרוט דרכי הגעה ובכלל:

http://fantasy.sf-f.org.il
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
צבי
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02

הודעהפורסם: 0:20 20/04/03    נושא ההודעה: כנס נוסף הגב עם ציטוט

אז מתברר שיש עוד כנס בנושא פנטזיה/מד"ב באותו זמן בדיוק. לא ברור לי למה צריך כנס מתחרה ולמה אי אפשר לאחד אותם.
מדובר בכנס "אתר כוכבים" שיתקיים ב 20-22 לאפריל בסינמטק ת"א. נושא הכנס הוא 'חטא ועונש' כפי שהוא משתקף בשר הטבעות וביצירתו של טולקין, במסע בין כוכבים ובסדרה באפי ציידת הערפדים.
לאתר הכנס:
http://www.starbase972.com/stardust/
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 1:05 20/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

התכוונת ל"אבק כוכבים". בכל מקרה אני לא מבין למה הם צרכים להתאחד? כל עוד שניהם מצליחים, כולנו מרוויחים. מה גם שהם לא כל כך רחוקים אחד מהשני (סינמטק ת"א - מופת ר"ג), אז אפשר לרקוד על שתי החתונות.

הכנס של אבק כוכבים מאורגן ע"י מועדון מעריצי מס"ב (הגורם הדומיננטי) ביחד עם מעריצי באפי (שלהם יהיה גם יצוג הולם בפנטסי.קון) ועל ידי הקהילה הטולקינאית. אומנם יש לשני הכנסים קהל משותף, אבל יש גם הבדלים ובגלל שכבר יש להם כנס משותף אחד (איקון), אז זה נותן אלטרנטיבה חיובית לצורך הבידול.
צבי
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02

הודעהפורסם: 0:33 21/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

השאלה אם באמת שניהם יצליחו...
לאיזה מהם אתה הולך? או שאתה באמת תרקוד על שתי החתונות?
בכל מקרה - ספר לנו מה ואיך היה...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני מספר ICQ
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 16:04 21/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

עד כמה שידוע לי, שניהם מצליחים. אתמול הייתי בפנטסי.קון והיו בו הרבה מאוד אנשים. אני הייתי שם מ-12:00 ועד 20:00 ומאוד נהניתי. היתי אמור ללכת לשם גם היום, אבל אני קצת חולה, אז החלטתי להשאר.

[דרך אגב, לחברי האגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטסיה, הכנס הנ"ל הוא מאוד נוח מבחינה כלכלית - במחיר של שני כרטיסי קולנוע רגילים אפשר לבלות שם יומיים עשירים בתכנים. זו עוד סיבה למי שהנושאים האלה קרובים לליבו להצטרף לאגודה (60 ש"ח לצעירים וחיילים, 80 ש"ח לסטדנטים ו-100 ש"ח למבוגרים)]
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי