יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

לכל מי שמתלונן על הקולנוע הישראלי

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
רותם
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 31/08/02

הודעהפורסם: 1:01 19/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הערב (יום חמישי) עולה לאקרנים הסרט "בית"ר פרובנס", מהסרטים היפים והמרגשים שיצא לי לראות בזמן האחרון. אז לכו לראות, ותפסיקו להתבייש במה שיש לקולנוע שלנו להציע.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 18:37 19/12/02    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ואני ראיתי, אמנם לא סרט קולנוע, אבל סרט טלוויזיה קצר יחסית (בערך שעה) שנקרא "הבן שלי"- דני שטג משחק בו, וגם מנשה נוי בתפקיד קטן, וזה סרט כל כך טוב, אבל הכי חשוב-הוא סרט אמיתי.
העלילה שלו לא סבוכה וזה מה שיפה בו; למרות זאת הוא מצליח לבטא בעיות ביחסים צבאיים ומשפחתיים (הסרט מבקר את צה"ל וערכיו לרעה).

אם יש שידור חוזר- חובה לראות. לטעמי, זו אחת היצירות הקולנועיות (למרות שהוא לא הוקרן בקולנוע)הישראליות היותר טובות שיצא לי לראות.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 0:28 26/04/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני בהחלט מסכים עם יניב בקשר לבן שלי.
סרט מצויין יחסית לסרטים האחרים מאותו הסוג.
אכשיו נשאר רק למצא היילי ג'ואל אוסמונד ישראלי בגלל שהילדים בסרט הזה שיחקו נורא (בעיקר הארס).
אני גם רוצה להוסיף שלפני כמה חודשים ראיתי סרט ( סטודנטים אני חושב) קצר בשם "גול עצמי" שבו השתתף משה איבגי (אני מצטער אם אייתתי לא נכון).
הסרט מציג לנו מערכת יחסים מרגשת בין אב קשה יום אשר רוצה שבנו יצליח יותר ממנו בחיים וההוא מן הרצון שלא לאכזב את אביו משקר לו בקשר "לקריירת" הכדורגל שלו.
הסרט מומלץ ביותר והוא גם קצר מאוד (20 דקות בערך).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
sahar 206
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 22/02/03

הודעהפורסם: 11:47 26/04/03    נושא ההודעה: קולנוע ישראלי... הגב עם ציטוט

דוקא אני חושב שביתר פרובאנס הוא לא סרט איכותי כל כך,יש שם הרבה קטעים שהפריעו לי נורא ואכזבו אותי,מה שכן זאב רווח היה ותמיד יהיה שחקן ענק וזה לא משנה עם הסרט שלו טוב או לא נטוב,בורקס או לא בורקס,יש לו איכויות נדירות...
בכלל אני חושב שהקולנוע הישראלי משתפר עם השנ ים ואין לנו מה להתבייש בו ,רק לאמץ אותו יותר כדי לתת ת הפידבאק הראוי....ולחסל את הטיגמה שאין פה קולנוע ,כי יש פה אחלה קולנוע!!!
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני MSN Messenger
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי