| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 1:20 18/02/03 נושא ההודעה: ה-DVD של אינדיאנה ג'ונס |
|
|
מישוה יודע מה קורה עם ה-DVD של שלושת הסרטים?? ניסיתי למצוא מידע ולא ממש מצאתי משהו שעוזר לי. אני יודע שאני ועוד רבים אחרים מחכים כבר למעבר שלהם ל-DVD. ושמעתי גם ששפילברג עובד על זה. אז כל מי שיש לו מידע-אשמח לדעת. תאריכים או זמנים מוערכים יתקבלו בשימחה...  |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 14:21 18/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
שמעתי שמועה, שמתכננים להוציא את הטרילוגיה הזו עוד השנה ורק בקופסה מיוחדת שתכלול גם כ-12 סרטים של אינדי הצעיר. יש את התמונה הזו, שמראה את שלושת ה-DVD-ים. כנראה שהתמונה נסרקה מקטלוג שחברת פרמונט הפיקה לכותרים שיצאו השנה.
דרך אגב, לוידאו כבר יש את כל הסרטים גם בהוצאה מחודשת:
http://www.indianajones.com |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 21:35 18/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
הטרילוגיה הזו הייתה מואוד חביבה עלי בינקותי. ראיתי כל סרט כמה פעמים. לפני שבוע הקרינו את המקדש הארור (או האבוד?) בTV, כאן ומה זה התאכזבתי. עדיין היו בדיחות מצחיקות אבל כנראה שהזדקנתי... יותר משצחקתי הפריע לי שהסרט גזעני בטירוף.
ממש חבל. זה באסה לגלות שאהבות ישנות לא מחזיקות מעמד...
(ותמיד מגלים את זה בסוף ) |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 21:56 18/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה קרה גם לי. כשראיתי את "אינדיאנה ג'ונס והמקדש הארור" בקולנוע (עם אח שלי הגדול וחבר שלו, שבאופן מפתיע גם לו קוראים אורן), חשבתי שזה הסרט הכי טוב ומהנה שיש. השנים עברו כאשר בזכרון שלי הסרט עדיין מככב בגדול ואז כשראיתי אותו בשנית הוא היה חמוד מאוד, אבל הוא לא עמד בכבוד מול הזכרון שהיה לי ממנו.
לכן היום הסרט כבר לא מדורג גבוה ברשימות שלי, אבל החוויה הקולנועית שעברתי אותו (בקולנוע אסתר לייד הים בנתניה) עדיין מדורגת גבוה מאוד. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:01 19/02/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם אני חושב שאם אני יראה את זה עכשיו שיהיה פחות משהיית קטן. אבל יש סרטים שנשארו בשבילי אותו הדבר. כמו-בחזרה לעתיד. גם הנסיכה הקסומה עדיין בסדר. וגם ביל וטד 2 .
התמונה של ה-DVD נראית נחמד. הטרילוגיה של אינדיאנה ג'ונס היא עכשיו המובילה ביותר שרוצים שתצא כבר ב-DVD אחרי שבחזרה לעתיד כבר יצאה...
ואני גם חושב שלעשות מספר 4 זה טעות. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 0:35 7/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
הטרילוגיה תצא ל-DVD ב-4 בנובמבר, היא תכלול את שלושת הסרטים ודיסק בונוסים. פרטים נוספים ב-Ynet (עברית), קצת יותר פרטים ב-Yahoo (באנגלית), כל הפרטים הרשמיים... באתר הרשמי.
באתר אפל עלה טריילר לקראת יציאת הטרילוגיה ל-DVD. אל דף הטריילר באפל |
|
|
|
 |

|
פורסם: 2:11 7/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
נשמע טוב. מעניין מתי זה יצא פה עם תרגום... כי הטרילוגיה של בחזרה לעתיד יצאה פה שלושה חודשים לפני ארה"ב... בדיוק הקלטתי את כל הטרילוגיה לפני שבועיים,אבל נראה לי אני יקנה את ה-DVD בכל זאת. אני מקווה שיהיו דברים מעניינים בדיסק הרביעי.
וגם היה רשום שם הוכחה שב-2005 צפוי לצאת הסרט הרביעי...
דרך אגב אורן-ידוע לך עוד משהו על ה-Special Edition של חומות של תקווה? רשמת אז שזה יצא כנראה לקראת סוף 2004 וגם הסרט כנראה יחזור לקולנוע עשור אחרי שהוא יצא לראשונה. אם יש לך עוד פרטים על זה אני ישמח לשמוע.אני מרגיש דפוק שאין לי את הסרט באוסף ה-DVD שלי. הייתי קונה את הגירסה שיש עכשיו שאין בה כמעט שום תוספות אבל אני מחכה לשנה הבאה בתקווה ל-Special Edition . |
|
|
|
 |

|
|
|
|
 |
|