יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

טריילרים חדשים - יותר מהיר ויותר עצבני לוקחים פניה לא נכונה

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 6:06 20/05/03    נושא ההודעה: טריילרים חדשים - יותר מהיר ויותר עצבני לוקחים פניה לא נכונה הגב עם ציטוט

WRONG TURN
סרט אימה על שישה צעירים המוצאים את עצמם ביערות נרדפים עלידי קניבלים הרריים. עם אליזה דושקו (באפי, מעודדות צמודות). הפעם זה לא בדיוק טריילר, אלא שתי פרסומות טלוויזיה

דף הטריילרים | אתר הסרט

2 FAST 2 FURIOUS
אחרי הטיזר ושתי פרסומות הטלוויזיה, מגיע הטריילר הסופי לסרט ההמשך של "מהיר ועצבני". הפעם רואים קצת יותר מהעלילה ומסצנות הפעולה (עם מהמכוניות כמובן). שימו לב, ביחרו בטריילר ולא בטיזר או בפרסומות הטלוויזיה (אלא אם אתם רוצים לראות גם את החומר הישן...).

דף הטריילרים | אתר הסרט
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:10 20/05/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

איזה מרדפים! רק זה מציל את הסרט! אני אהבתי אותו רק בגלל המרדפים, כי העלילה לא ממש טובה בראשון, אבל בשני הבמאי הוא ג'ון סינגלטון, שעשה את השאפט החדש, שזה בטח אחד מסרטי האקשן הקצביים ביותר בעולם, אז יש למה לצפות...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 19:13 20/05/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לפי מה שזכור לי העלילה בשאפט לא היתה טובה בהרבה מהעלילה במהיר ועצבני
אבל אתה צודק הסרט באמת היה מגניב למדי ואם מהיר יותר ועצבני יותר יהיה גם מגניב בצורה הזאת אז מי בכלל צריך עלילה.
מכונית, בחורה וגונב... זה מה שסרט קיץ טוב צריך אגודל למעלה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:14 21/05/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כן, וכמה אפקטים יפים וצחוקים לא יזיקו. אם כבר מדברים על צחוקים, אז אני מבין פתאום שבזמן האחרון לא יוצאים הרבה סרטים מצחיקים. לדוגמא: ג'וני אינגליש שבו כלל לא צחקתי וסדנה לעצבים שהיה מצחיק אבל לא ממש. אני שוקל ללכת למפרקים את הבית, אבל אני לא בטוח שזה מצחיק ושזה שווה.
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 21:50 21/05/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ההומור של סטיב מרטין תמיד היה סיכון. או שהוא מצחיק עד דמעות או שהוא גורם לך להלום את ראשך בקיר מרוב שעמום.
אבל מאז שראיתי את הסרט נוכלים עם סגנון אני תמיד מקפיד לעקוב אחרי הסרטים בגלל שהסרט הזה היה נפלא ואני תמיד מקווה שסטיב יוציא עוד אחד כזה.
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי