יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

מזל טוב לעצמי-ראיתי ראסטי ג'יימס !!!!!

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
פנגו חתול קטן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 19:31 15/07/03    נושא ההודעה: מזל טוב לעצמי-ראיתי ראסטי ג'יימס !!!!! הגב עם ציטוט

הסרט שצפיתי לו כול כך הגיע למסכי הסלון שלי !
הפאק המרכזי-הסרט עם תרגום באנגלית.
בפעם הראושנה שראיתי לא ממש נהנתי מהסרט הייתי עסוק מדיי להבין את העלילה של הסרט אבל בהחלט הוא היה נראה טוב.
בפעם השנייה שראיתי זה היה יום למחרת גייסתי את אמא ונתתי לה את מלאכת התרגום והיא תרגמה לי את כל מה שלא הבנתי ואז הבנתי את העלילה מצוין....
אחר כך ראיתי אותו עוד שלוש פעמים,פעמיים לבד ובפעם אחת עם אחותי.

אך...איזה סרט יעל צודקת ואני מסכים איתה (לא חדש) על כבוד שהיא נותנת לסרט כי זה באמת סרט גדול !!!!
ולמרות שראיתי אותו חמש פעמים לא באמת הבנתי אותו אני לא חושב שהנתי את ראסטי ג'יימס עד הסוף ולא הנתי את דמותו לעמוק,באמת רוצה לפצח את החידה, ספוילר
למשל למה הוא בעצם לא מסוגל להשאר נאמן לפאטטי ??
ולמה היחסים לא מצליחים בנהם ?
אולי בגלל שהוא מנסה להיות קר (או קול) כמו אחיו ? אז הוא נשאר סגור כלפי פאטטי (היפה אני חייב לציין) כי הוא לא מגלה את יחס אליה למרות שהוא אוהב אותה ?
אולי בגלל שהוא אימפולסבי והוא סוער רגשית ?
אולי הואפי שלו סותר את עצמו והוא מנהג כמהו ואחיו ביחד.
האם בסוף הוא מוותר על דמות של אחיו ?
מה מסמל השעונים שזה מוטיב שחוזר על עצמו ? (חוץ מההרגשה שהוא נמצא בעולם של שעונים)

(המשך ספוילר )

לדעתי המסר של אחיו עובר עלו בשלבים שלבים :
א. דרך "נער האפנוע" (אחיו)
ב.דרך סימנים בסרט.

א.למשל שהוא עוקב אחרי אחיו שנמצא רחוק ממנו זה מראה שהוא בעצם רחוק ממנו ושהוא רודף אחרי הדמות של אחיו ושההוא הולך אחרו בעניים עצומות.....
שראסטי גייימס מאבד את הכרתו הוא מבין שהוא טוב בזכות עצמו....לא ממש הנתי את הקטע הזה רק הבנתי שכולם בעצם אוהבים אותו בזכות מה שהוא.....
ויש את המסרים של אחיו שהוא מראה לארסטי ג'יימס את המראה כלומר שהוא בעצם נלחם בעצמו וגם שאין לו אם להלחם בעיר (הכנופיה שלו נצחה)
וכמובן הדגים בנהר שמתפזרים.

עוד דבר שלא הנבתי אם קר או חם בעיירה ?
כי מצד אחד יש הרבה קטעים שנראה כיאלו קר ויש ערפל ורוחות אבל ראסטי ג'יימס נשען על עמוד עם גופייה ומחליק על פנו קוביית קרח ...
או ראסטי ג'יימס הולך לקרב עם גופיה ונראה כאילו ליל-קיץ-חם...אבל יש ברקים ורמעים ויורד גשם זה מוזר זה יפה וזה נותן הרגשה של ערוביה שלמה (גם בזמן זה ככה או כאילו נמצא בעולם מלא בשעונים)
בקיצור אני אומר את מה שיעל אמרה, אז מי שלא ראה שאני ממליץ לו לקחת את הסרט ולקרוא את הבקורת המצויינת של יעל.
5/5 זה הציון סרט מדהים !

זה מה שהכי מעניין שלא הנבתי את כולו....
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי