| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:49 15/07/03 נושא ההודעה: המלצה שלא תוכלו לסרב לה - מהיר ועצבני 2 |
|
|
אני הלכתי למהיר ועצבני 2 והופתעתי לטובה דווקא. אני רואה שבזמן האחרון יש הרבה סרטי המשך, וכולם הצליחו לגרום לי הנאה: מטריקס רילודד עם האפקטים, אקס מן 2 עם המקוריות ועכשיו מהיר ועצבני 2 עם פעלולים חדשניים ועוצרי נשימה!
כאחד שלא ממש אהב את המהיר ועצבני הראשון אני חייב לומר שהשני ממש טוב. לא טוב, מעולה. ג'ון סינגלטון ביים את הסרט, אז כבר היה די ברור שהוא לא ייכשל, כי הרי סינגלטון ביים את השאפט החדש עם סמואל ל. ג'קסון וכריסטיאן בייל. מהיר ועצבני 2 לא כולל רק מרוצים אלא גם תןספת של אקשן אחר, כמו מכות ויריות.
הנה העלילה: בריאן אוקונר משתתף במרוצים לא חוקיים כדי לגרד קצת כסף קצת מכאן, וקצת משם. המשטרה תופסת אותו על חם ואומרת לו שימחקו נגדו את ההאשמות אם יעזור להם למצוא ראיות נגד קארטר ורון, מאפיונר חשוב בעסקי הסמים. בריאן לוקח את חברו רומן פירס כשותף ומתניע את הסרט. הפעם המציאו משהו מוזר: מכשיר שמנטרל את מהירות המכונית, שבו משתמשת המשטרה.
המשחק השתפר אצל פול ווקר ,אבל את ההצגה גונב טייריס\טייריס גיבסון, שאני חושב שצריך לשקול קריירת משחק. קול האוזר משחק את ורון, אווה מנדז משחקת סוכנת חשאית שבה בריאן מתאהב ולודאקריס משחק מין מארגן מרוצים.
הסאונד בסרט מבוצע ע"י לודאקריס והוא מעולה.
הפעלולים יותר ממעולים, ויש הרבה מהם.
אז לסיכום: מהיר ועצבני 2 הוא עוד סרט המשך מעולה, שמצליח לעלות על קודמו, ולמרות העלילה הלא משהו זה בכל זאת סרט פעולה חבל על הזמן.
בפעם הבאה אלך להמלאכיות של צ'ארלי 2, ונראה לי שלא אתאכזב...
הציון שלי למהיר ועצבני 2 הוא: 4 כוכבים מתוך 5.
נערך לאחרונה על-ידי yevgeniy_11 בתאריך 17:53 15/07/03, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 17:51 15/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| לא ראיתי את זה, אבל נראה לי שבמלאכיות של צ'רלי 2 כן תתאכזב... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:54 15/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| דווקא נראה לי שלא. חשבתי שאתאכזב גם ממהיר ועצבני 2, אבל לא התאכזבתי. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 19:13 15/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
ביקורת מעולה, תודה  |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 1:25 16/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
מכל סרטי ההמשך שנפלו ויפלו בקרוב אני נראה לי רק יאהב את שליחות קטלנית 3 (כי אני מעריץ של הקודמים) ואת אקס-מן 2 שחיבבתי את הראשון.
אני לא אוהב את המטריקס. לא מהיר ועצבני. כמובן שאת לא רק בלונדינית וכמובן גם לא את המלאכיות של צרלי. לפי דעתי סרטי ההמשך נהיו מאוד לא במקום. לכל סרט כיום שמצליח מיד חושבים על סרט המשך וזה הרבה פעמים סתם הורס את המקור. הוליווד בשנים האחרונות ממש ממוחזרת. |
|
|
|
 |
noni_dp חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03 הודעות: 181 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 6:33 16/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם שרק 2 די תקוע. אני מחכה לאינדיאנה ג'ונס החדש. לפארק היורה ממש לא.
הולך להיות המשך לללכת על הכל- the whole ten yards שיכול להיות נחמד,
והולך לצאת גם Ocean's 12 שאין לי מושג איך הם יעשו את זה... |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 14:30 16/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| גם אני אהבתי את מהיר ועצבני 2, והצעה, למלאכיות של צ'ארלי 2 תלך בראש צלול, כי זה סרט כיפי, לא פילוסופי, ולא עלילתי. כמו כן אהבתי את רילודד [מטריקס הוא הסרט הכי אהוב עלי. בקשר לאושן 12, אני ממש ממש מצפה לסרט הזה. אושן 11 היה ממש טוב [אולי בגלל התחכום שבו]. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:44 16/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
מבין כל סרטי ההמשך נראה לי שלא רק בלונדינית 2 ושרק 2 יהיו מאכזבים... כלומר, תראו- לא רק בלונדינית היה כזה סרט מטופש, שאני לא מאמין שהוציאו לזה המשך, לגבי שרק 2- הראשון היה מעולה, והיה אחד הסרטים המצוירים האהובים עלי, אבל נראה לי שההמשך יהרוס את השם הטוב שהסרט רכש לעצמו. גם ג'יפרס קריפרס 2 לא יכול להיות בסדר...
הנה משהו לגבי המלאכיות של צ'ארלי- אחרי שראיתי את הראשון בפעם השנייה דווקא נהניתי ממנו, אז לשני אני הולך על בטוח. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:01 16/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם אני חושב ש-שרק 2 הוא טעות. יכול להיות שזה באמת יהיה סרט טוב אבל אם שואלים אותי מההתחלה אני לא רוצה המשך לסרט שאני מאוד אוהב כי ברוב הפעמים זה רק הורס...
אני מחכה דווקה לאינדיאנה ג'ונס 4 לראות מה יהיה שם. לפי דעתי זה יהיה מצחיק כי בטח יתבדחו הרבה על זה שהוא כבר מבוגר וכאלה... אולי גם יביאו את שון קונרי לשחק עוד פעם את אבא שלו...
גם אני לא מבין למה עושים מת לחיות 4. רוב סרטי ההמשך פשוט הורסים לך את החוויה האחרונה שיש לך מהסרט! למשל אחרי שראית את שתי השליחות קטלנית אז יש לך את 2 בראש והוא מעולה ועכשיו אחרי 3 זה יהיה בטח פחות וחבל. הכי התרגזתי בנוסע השמיני כי הסיום של 3 היה מעולה לשלושת הסרטים ואז עשו גם את 4 הדבילי שהורס קצת את הטרילוגיה. |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 16:42 17/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
אפרופו שליחות קטלנית: ביום שבת ב22:30 ישדרו בערוץ 2 את שליחות קטלנית 2.
יש המלצה על הסרט בהמלצות של וואלאס. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:46 17/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| כן, גם אני חושב שלא צריך היה להיות הנוסע השמיני 4. אני אוהב טרילוגיות, והסרט הרביעי תמיד הורס. לדוגמא: הנוסע השמיני 4, סופרמן 4, באטמן 4 ועוד... |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 17:56 17/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
הנוסע השמיני 4 היה סרט מצויין בפני עצמו ומבוים להפליא.
אז מתגברים על זה שהיא מתה וממשיכים הלאה, לסרט הבא. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:05 17/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
שליחות קטלנית 2 הוא בשישי לא שבת אגב...והוא הסרט הכי מומלץ של סוף השבוע הקרוב...
לגבי הנוסע השמיני 4:
אבל אתה לא חושב שזה מטומטם מאלדר שהחזירו אותה לחיים בעזרת איזה רקמות או משהו?... אני לא אוהב את 4 כי זה הורס גם את הסוף היפה של 3. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 15:41 18/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מה שליחות קטלנית 2 באמת כזה יפה? |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:00 19/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
לא ראית מעולם את הסרט יבגני?
עדיף לך אולי לראות את 1 קודם כדי לראות מה זה סרט המשך מוצלח (שקשה מאוד לעשות בימים אלו...) |
|
|
|
 |
panter חבר/ת פורום

בפורום מ: 12/04/03 הודעות: 89
|
פורסם: 23:46 19/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
עוד בקטוגרית-סרט הצליח בוא נעשה סרט המשך עלוב כדי למשוך עוד כסף- רוקי
אין ספק שרוקי הראשון היה סרט טוב!!
היחיד מכל ההמשכים שהיה נסבל זה רוקי 3 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:45 20/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני פשוט לא ראיתי את סרטי שליחות קטלנית בגלל שאני לא ממש אוהב את שוורצנגר, והסרטים שאני ראיתי איתו כבר (פגיעה היקפית, באטמן ורובין) לא נראו לי טובים. אבל אולי אני טעיתי לגבי שליחות קטלנית, בכל מקרה ניסיתי לצפות בשליחות קטלנית 2, ולא ממש הבנתי את העלילה. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:57 20/07/03 נושא ההודעה: |
|
|
| כי אתה צריך קודם לראות את הראשון... זה הופך לפי דעתי את השני להרבה יותר טוב. בראשון מסופר על כל העלילה וזה הכרחי פה לראות קודם את שליחות קטלנית 1...תראה את זה בהזדמנות,יש את זה לפעמים ב-MGM... |
|
|
|
 |
|