panter חבר/ת פורום

בפורום מ: 12/04/03 הודעות: 89
|
פורסם: 2:21 14/07/03 נושא ההודעה: התסריט המלא |
|
|
שם הסרט - קוק coke
טוב אז הנה התסריט המלא (הראשוני) לסרט של כ-20 דקות...תנו דעתכם...דמיינו צילום ועריכה בסגנון סנאצ
המצלמה מאחורי כיסא מנהלים גדול שמבצבץ ממנו ראש (במשרד מפואר)…שני אנשים – לבושים בחליפות מכובדות-יושבים כאשר אחד מהם מדבר עם האדם שיושב על הכיסא והשני מקשיב בשקט של כבוד…אך לא שומעים אותם..לפתע נכנסת קריינות
"אני בן, וזה שלידי זה דין ,דין הוא החבר הכי טוב שלי מהצבא, ואני מבקש ממנו הרבה זמן שיכניס אותו לעסק . אתם מבינים… דין עובד כממ….מחסל חשבונות בוא נגיד….אצל לולו הרומני…
(המצלמה מסתובבת ורואים את לולו הרומני יושב בכיסא כשהוא ממשיך לדבר)…לולו הרומני שולט ברוב העסקאות של העולם התחתון…הוא מתעסק בעיקר עם הלוואת כספים…אבל…רוב הסיכוי שאם שמעת על עסקת סמים גדולה…או שוד בנק מפואר…ללולו יש חלק בעניין…לולו מקפיד להעסיק בעסק שלו רק אשכנזים…עדיף רומנים…יש כאלה ששונאים אותו על זה… ואומרים שהוא גזען…אבל הוא מתרץ את זה ככה שהוא מעדיף לעבוד רק עם משפחה…"
הקריינות של בן מפסיקה והקול עובר לשיחה בין השלושה
לולו פונה לבן
"תשמע, בגלל שאתה חבר טוב של דין, אני לא חוקר עליך ,ולא מברר עליך, כמו שאני עושה בדרך כלל…אני סומך פה על דין…ומצמיד אותך אליו בינתיים… תלמד ממנו את המקצוע…הוא הכי טוב שיש לי…בגלל זה אני לא ישלח אתכם לגרד 1000 שקל מאיזה פלצן עלוב שלא מחזיר, אני מחזיק ממכם יחידת עילית …דין פה הוא מינימום רמבו…ולפי מה הבנתי ממנו…אתה הורדת חוליה של מחבלים לבד בלבנון…אז אני ישלח אתכם לדברים היותר מסובכים… ואני מקווה שלא תאכזבו אותי…"
הקול מהשיחה מפסיק והקריינות עוברת לבן…
"זה הכניס אותי קצת ללחץ…כי לפי מה שדין מספר…לדפוק…משהו ללולו הרומני זה לא כדאי…
מספרים שהיה פעם אחד שעבד אצל לולו …וקראו לו "יאנקו הגרזן…" יאנקו היה החבר הכי טוב של לולו מרומניה… והוא היה דיי סוס…בוא רק נגיד שהוא לא קיבל את השם "יאנקו הגרזן…”בגלל שהוא אהב לחטוב עצים…בכל מקרה(התמונה עוברת לחדר של לולו כאשר יאנקו הגרזן שם) יאנקו ניסה לקחת קצת כסף לעצמו מאיזה עבודה…בלי לבקש מלולו…אז לולו ראה את זה כגניבה….הוא הזמין את יאנקו … ועם שתי אנשים…הוא עשה ליאנקו מה שיאנקו אהב כל כך לעשות לאחרים…..מראים את לולו ושתי ביריונים כורתים איברים ליאנקו )
התמונה עוברת חזרה לשיחה של לולו בן ודין וגם הסאונד…
לולו פונה לדין
"יש?"
דין מהנהן
ואז פונה לבן
"יש ?"
בן מהנהן עם חיוך.
לולו בחיוך
"טוב…תשתו משהו?"
בן ודין מהנהנים
רואים את לולו מוזג להם קולה וקריינות של בן נכנסת
"ברגע שלולו הרומני מציע לך לשתות משהו… הוא לא שואל מה בא לך לשתות לשתות…כי הוא שותה ,מציע, וקונה רק דבר אחד…קוקה קולה…לא דיאט קוקה קולה…לא אר סי קולה… לא פפסי קולה…לא פפסי מקס… לא קולה בלי קפאין ולא קריסטל קולה…רק קוקה קולה… הוא כל כך מכור לזה שהוא כבר משתין קולה… הבעיה שאני בדיאטה…אז אני שותה רק דיאט קוקה קולה…אבל ברור שהסכמתי כדי לא לפגוע בכבוד שלו …ולקוות שהוא לא ישאל אותי למה אני לא שותה "
הקול עובד לשיחה
לולו לבן
"למה אתה לא שותה?"
בן נלחץ ודין מתפרץ
"אהה לולו…הוא בדיאטה…הוא שותה רק דיאט…"
לולו לבן
"איך אתה שותה דיאט? יש לזה טעם של תרופה…"
בן עונה
"אין לי ברירה אני צריך להרזות…מתרגלים לדיאט"
לולו
"מה להרזות? מה אתה כוסית? דין הבאת לי פה כוסיות לעבודה?"
דין מגמגם
"אמ אמ אני אמ.."
לולו ממשיך בן
"רק דוגמניות עושות דיאטה…לא רוצחים שכירים"
הוא פונה לבן
"אתה דוגמנית"?
בן מגמגם
"אממ לא אני…"
לולו מתפוצץ מצחוק
"תירגע תירגע…לא אכפת לי שאתה בדיאטה…לא שתית…יותר קולה בשבילי…טוב ועכשיו לעסקים"
לולו ממשיך
"אז ככה…העבודה הראשונה שלכם ביחד פשוטה…
לולו לוקח עיתון מהמגירה שלו זורק אותה לשולחן המצלמה מצלמת את הכותרת
"ארכיאולוגים ישראלים מצאו במדבר הנגב אבן אודם מתקופת בית שני בשווי מוערך של כ-
חמישה מיליון דולר" (עם תמונה של האבן)
דין עונה
"כן קראתי את זה כבר….אתה רוצה ש..."
בן מתפרץ
"אבל אתמול הודיעו שהיא נגנבה…מישהו נכנס במשלחת של הארכיאולוגים בדרך…לא הייתה שמירה בכלל "
לולו עונה עם חיוך
"נכון מאוד…וזה לא היה עלי באבא וארבעים השודדים…אבל זה היה מישהו דומה…ניסים התימני המלוכלך… (התמונה מסתובבת ורואים יד שחומה אוחזת באבן אודם…...התמונה חוזרת לשיחה בחדר של לולו…( אתה מכיר אותו? (לדין)"
דין עונה
"כן ברור…זה עם החברה הכוסית…אבל הוא עובד אצל יעאיש פרץ לא?
אז איך אתה יודע?"
לולו
"ניסים התימני לא חכם…הוא היה צריך צוות של שלושה לשוד הזה…והיה לו רק שתי אנשים…אז
הוא לקח איתו את מקינטוש…" (התמונה קופאת)
קריינות של בן "לפי מה שבן סיפר לי מקינטוש היה ארכיטקט בכיר בצבא הרומני…מה שהוביל אותו להיות מתכנן השוד הטוב ביותר בישראל… והוא נכס חשוב ללולו שמשכיר את מקינטוש מידי פעם לארגונים או אנשים אחרים עם כסף שיתכנן בשבילם פריצות"
דין
"אהה…ומקינטוש בא לספר לך…הבנתי.."
לולו
"נכון אבל נחש מה… הבוסים של ניסים לא יודעים שהוא עשה את זה…הוא
מתכוון לברוח עם האבן לאירופה ולמכור אותה בשוק השחור…ובחו"ל אין לאף אחד סיכוי לתפוס אותו…אם הוא היה משתף את הבוס שלו…לא הייתי חושב בכלל לפעול…אבל שרק תימני עלוב עומד ביני לבין אבן ששווה 5 מיליון דולר… "
דין מתפרץ
"רגע רגע…זה היה שלשום…מאיפה אתה יודע שהוא עדיין בארץ? במקומו הייתי לוקח את המטוס הראשון שיוצא"
לולו (צוחק)
"אתם כנראה לא בעניינים
דין ובן מסתכלים עליו במבט של לא מבינים…
( צוחק…(תמיד אהבתי את שרון ואת הממשלה החזקה שלו…יש שביתה בנתב"ג"
דין ובן צוחקים
דין
"ואי זה טוב…בטח הוא יושב בבית יומיים רצוף…מחביא את האבן עמוק בתחת ומפחד לקום להשתין אפילו"
לולו לדין
"בדיוק אז אתה מבין שהוא לא ישן יומיים רצוף…אבל יש סיכוי שהצוות שלו יהיה איתו בבית…ככה שהמשימה שלכם פשוטה… דבר ראשון אתם הולכים
לוקחים לו את האבן…דבר שני ולא פחות חשוב אתם מטפלים בו בשיטה של יאנקו… אני לא רוצה שהוא יחיה…לא יודע מה יקרה אם הוא בסוף יספר ליעאיש…לא יודע…עדיף שנישאר נקיים…
ודבר שלישי אם יש איתו מישהו מהצוות אתם מורידים אותו
ותזכור! בלי עדים! אף אחד!
המזוודה שלך פה… קח אותה…ויש לי אחת מוכנה גם בשבילו…יש שם כל מה שאתם צריכים לעבודה הזאת…
אם תעשו ת'עבודה כמו שצריך…תקבלו 15 אחוז כל אחד פלוס משכורת קבועה לשנה"
דין מבקש
" 15 אחוז מ 5 מיליון דולר?…תחשב לי כמה זה (ללולו)"
לולו עונה
"הרבה"
קאטים מהירים
הם עושים שלום-סוגרים תדלת-מזמינים מעלית-לוחצים על הכפתור של קרקע-דלת נפתחת
בן ודין הולכים ברחוב כשהם בדרכם לפעולה עם המזוודות ביד…
קריינות של בן "אני לא יגיד שלא פחדתי…בכל זאת פעם ראשונה בפעולה…ועוד של המאפיה…יש לחץ…אי אפשר לדעת מה הולך לקרות…אם פתאום התימני הזה יוציא איזה עוזי וירסס את שתינו?…או אם הוא יברח עם האבן?…אבל 15 אחוז מ5 מיליון דולר…"
בן אומר פתאום
"ואייי , איך בא לי פיצה…בוא ניקח משולש ונאכל בדרך"
דין עונה לו
"בן תקשיב לי טוב, אנחנו בתפקיד עכשיו…בוא נגמור תעבודה ,אחר כך נלך לקחת משולש פיצה ו גם לנדנדה אם אתה חייב.
בן לאחר צחוק קצר
"לא יא דפוק, לא אכלתי כל היום, עכשיו כבר(מסתכל בשעון) 2 לא נגעתי בפרור עלוב ,יאללה מה אתה לחוץ…תן לי לקחת משולש ,אני יאכל אותו בדרך."
דין עונה עם פרצוף של הבנה
"טוב יאללה זריז, אנחנו חייבים לצאת משם מהר ,אני צריך לעשות קניות. שירלי הזכירה לי עוד בבוקר לעשות קניות ב 4 "
בן, צוחק ..
"אתה כבר גר איתה? "
הוא עונה לו
"כן, היא עברה אלי לפני שבוע וכבר מתכננת לי מתי לעשות קניות, טוב עוף לקחת תמשולש המגעיל שלך ויאללה היינו פה"(בחוסר סבלנות)"
בן צוחק ובמבט חלומי
אחח…יא אידיוט איזה תחת…איזה רגליים יש לה…
"אם לי הייתה אחת כזאת, הייתי עושה לה קניות…שוטף לה תשרותים עושה גם לאמא שלה קניות ,ושוטף לה תכלים. מה אתה מתלונן שאתה עם דוגמנית?
הוא עונה לו וצוחק
" אימא שלך זונה
אל דבר ככה על חברה שלי
ועוף כבר לקחת את המשולש שלך כי אנחנו כבר צריכים ללכת"
בן רץ וחוזר עם שתי משולשים ונותן אחד לחבר שלו
"תגיד ,היא יודעת בכלל במה אתה עובד?"
דין עונה לו
"נראה לך, שאני יספר לה?, מה אני נראה לך דפוק? אמרתי לה שאני שליח פיצה…"
בן בבאסה..
"ודוגמנית תצא עם שליח פיצה?, אם כבר אתה מזייף מקצוע תפליץ לה שאתה חוקר אטום או מנתח לב, מאיפה הוצאת שליח פיצה ?"
דין עונה לו
"רואים שאתה חדש בעסק, תקשיב…ללולו יש רשת פיצריות "פיצריות לולו"(בן מתפוצץ מצחוק)
וסידרתי איתו שכשהיא מחפשת אותי בטלפון או יותר גרוע שהיא באה לחפש אותי באחת הפיצריות יש תירוץ, אומרים "הוא עושה משלוח". לולו מסדר לכל העובדים שלו "עבודת כאילו"
וגם שלמישהו יהיה איכפת ממך ויחפש אותך תבוא אליו והוא יסדר לך "עבודת כאילו"."
ועם כבר דיברנו על כוסיות…החברה של התימני…ואייי איזה פצצצה…אן לך מושג…היא רק שורקת לי אני מעיף את שירלי לחיבור של החדר ורץ אליה…אין לי מושג איך הוא השיג אותה…
אבל יש לה רגליים…(בזמן זה מראים את הרגליים שלה כשהיא שוכבת על מיטה)…רגליים של אלה…(המצלמה עולה)…בטן…מושלמת…רק ללקק…(המצלמה עולה…)…וחזה… אין ואי איזה חזה אתה רואה אתה משתין…(המצלמה עולה )… ולא רק גוף…היא יפה בטירוף…(המצלמה עולה לפנים)…אין היא אלוהית…
רואים אותה קמה ופונה למישהו
"טוב ממי תשמע אני יורדת לסופר…מה אתה רוצה?"
קול של גבר עונה לה (לא רואים אותו…רק רואים אותו מהגב)
"לא משנה קני מה שאת רוצה…יש כסף…(והוא צוחק- והיא עושה תנועה של אוי נו באמת)
אהה… שאת עוברת בסופר…את מטיילת לך בין המדפים...את לוקחת מה שאת רוצה ואין בעיה עם זה…אבל שאת מגיעה למדף של המיצים… את תקני קוקה קולה…לא דיאט קוקה קולה… לא קולה בלי קפאין…לא ארסי קולה…לא דיאט ארסי קולה…לא פפסי קולה…לא פפסי מקס…לא קריסטל קולה…ולא תרכיז מזדיין של קולה…פשוט קוקה קולה… כל פעם שאת עושה קניות את קונה חרא אחר שאני לא יכול לשתות… " (שומעים צחוק של גברים ברקע)
(המצלמה עוברת לשתי הבנים)
דין ממשיך…
" לפי מה שאומרים היא גם בוגדת בו עם מלא…והוא לא יודע…היא נראית כזאת תמימה…אבל מנצלת את הכוח שלה ככוסית בשביל להשיג מה שהיא רוצה…… "
בן מופתע מגיב
"בסדר…שתהיה כוסית מתוחכמת על הזין שלי…אבל למה היא בוגדת בו?"
דין צוחק
" כי היא לא אוהבת אותו…היא איתו רק בשביל לנצל אותו קצת…ושיגמר לו הכסף היא עוברת הלאה…הוא קונה לה מה שהיא רוצה…"
בן
"היא יודעת על האבן שניסים לקח?"
דין
"לא לא…ניסים לא יספר לה דבר כזה…הוא מכיר אותה…היא הייתה לוקחת לו תאבן ובורחת…אבל אנחנו יודעים…"
המצלמה חוזרת לחברה של ניסים
"(במבט צוחק) בסדר…קוקה קולה…אני לא יודעת מתי אני יחזור…יש לי עוד כמה דברים לעשות.."
קאטים מהירים -יוצאת מהבית-נכנסת למעלית-לוחצת על כפתור-יוצאת…
המצלמה עוברת לבן
"חבל שנצתרך לעוות לה את החבר…"
דין
"לא לא חבל...סתם עלוב…"
באותו רגע חברה של ניסים…יורדת מהמדרגות(בהילוך איטי)… דין משתתק … ומושך את בן מהר לאיזה כניסה של בית…שלא תראה אותם…היא עוברת...והם יוצאים
בן אומר
"למה משכת אותי יא דפוק? ראית איזה כוסית עברה פה עכשיו?"
דין עונה
"...זאת הייתה היא… חברה של התימני…היא בטח הייתה אצלו עכשיו…לא נראה לך שאם היא תראה אותי…והיא מכירה אותי…ואז תחזור הביתה…ותראה את חבר שלה מחולק ל-4….היא תבין שהוא לא עשה את זה לבד?… זכור מה לולו אמר! בלי עדים!
בן עונה…
"(בצחוק) לא ידעתי…תירגע…היא באמת כוסית…"
דין
"טוב…עכשיו זה הזמן… כנראה יש אצלו 2 אנשים…התוכנית היא להוריד אותם חלק… לתפוס את ניסים…להוציא ממנו איפה האבן ולהוריד אותו…נעשה את זה ככה…" (התמונה קופאת)
קריינות של בן
"בזמן שדין הסביר לי איך בדיוק נעשה את זה …הלב שלי ירד לביצה…עכשיו זה קורה…שלא תחשבו שזה כל כך קל…לדעת שאתה הולך להרוג מישהו…שלא עשה לך אישית כלום……ויש לך סיכוי טוב למות"
בן ודין דופקים על הדלת של ניסים…ניסים פותח את הדלת בן מצמיד לו אקדח לראש ומסמן לו "שקט" עם האצבע… הם נכנסים לבית…שתי אנשים יושבים על הספה נראים עייפים…הם מופתעים ובאים לקום
דין צועק
"שאף אחד לא יזוז או שהתימני מת"
הוא מתקדם בזמן זה מוציא שתי אקדחים עם משתיקי קול…ובשיא הקוליות יורה באותו זמן לשתי האנשים בראש
הוא מסמן לבן להביא את ניסים ואומר
"שב"
ניסים יושב
"בקיצור …אנחנו רוצים את האבן תוציא אותה ואנחנו הולכים"
ניסים עונה
"נראה לך שאני מטומטם? אני יודע שברגע שאני יתן לכם את האבן אתם
תזיינו לי תצורה…"
דין
"תשמע אני יהיה הוגן אותך, אנחנו נשחק איתך בהורדות ידיים,
אם תנצח אנחנו עפים מכאן , אם תפסיד תתן לנו תאבן"
מסכים…?..אין לך מה להפסיד
ניסים מהרהר ופולט
"טוב…אבל אם אני מנצח…אתם לא מקבלים את האבן ואתם עפים מפה ולא חוזרים…יש לי את המילה שלך כגבר?"
דין עונה
"יש לך את המילה שלי, לפני זה אנחנו צמאים איפה יש לשתות"
ניסים עונה
"אני שם את השתייה שלי ברמקולים… מה נראה לך!?!? במקרר"
דין מסמן לבן ללכת, בן הולך פותח את המקרר ומביא דיאט קוקה קולה בלי קפאין
דין
"בואנה ימגעיל מלוכלך, זה מה שיש לך פה? דיאט קוקה קולה בלי קפאין?..יענו אני מקיא רק מדיאט…ולך יש דיאט בלי קפאין? יא מגעיל אחד…"
ניסים
"אני יודע! למה נראה לך שיש לי זמן לעשות קניות? חברה שלי עושה קניות וכל פעם היא מביאה זבל אחר… נראה לך שהייתי שותה דיאט קוקה קולה בלי קפאין? מה אני כוסית?"
דין
"סעמק, נראה לך שאיכפת לי למה אין לך פה קוקה קולה נורמלית? מצידי שסבתא שלך תעשה קניות אבל שתביא קוקה קולה…עכשיו אני צמא ואין לי מה לשתות…וזה רק עושה אותי יותר עצבני
יאללה לא משנה נעבוד להורדות ידיים"
"ניסים מתכונן להורדות ידים יושב על השולחן ומושיט את הידיים בתנוחה..
ודין אומר לו
"אהה, לא הבנת אותי.. המשחק שלי ושל בן קצת שונה… אבל בו תשמע את החוקים….אתה תתפוס מהר… אתה מבין…אני ובן כל אחד מאיתנו
הבאנו מהבית סכין קטנה…בן תראה לו תסכינים..
בן פותח את המזוודות ומוציא 2 סכיני קצבים…
ודין ממשיך
"אז ככה…המשחק פשוט…אני עומד להוריד לך את הזרת אם תגיד לי איפה האבן אני מפסיק…אם לא בן מוריד לך את היד
אם אחר כך לא תגיד לנו איפה האבן אני מוריד לך את הזרת ביד ימין
…ואם אתה רוצה להיות עדיין גיבור אז כל יד ימין יורדת
ומכאן השם "הורדות ידיים"
במצב הזה ,תישאר בלי ידיים ולא תוכל להוציא לבד את הזין שתרצה להשתין… אני כמעט בטוח שתגיד לנו איפה האבן אבל אם לא..
ועוברים למשחק שאני אוהב לקרוא לו "הורדות רגליים"…בטח הבנת את הרעיון…זה ממש דומה לקודם…
ואתה שואל מתי המשחק מפסיק? יש שתי אפשרויות
אפשרות אחת היא שאתה אומר לנו איפה האבן ואנחנו מפסיקים והולכים. אפילו
הבאנו לך שקית אתה יכול לשים שם את כל מה שהורדנו ולרוץ לבית חולים…
או שאתה תחליט להיות אמיץ…ולא ישאר לנו מה להוריד…אבל אני מבטיח לך אתה תתחנן שנהרוג אותך ולא נשאיר אותך למות מהכאב . אבל אני יהרוג אותך רק אחרי שתגיד איפה אבן …
בקיצור אני ממליץ לך להגיד איפה היא כבר מעכשיו"
בן כל הזמן הזה מכוון אקדח על ניסים ,דין תופס את ניסים בחולצה
"איפה היא???(צועק)"
ניסים יורק עליו
דין פולט
"בן זונה… אתה תראה עכשיו"
הוא מוציא חבל מהמזוודה וקושר את ניסים לכיסא
הולך ומעיף את הרמקולים שיש בסלון מהסטנדים שלהם מביא את הסטנדים וקושר כל יד של ניסים לסטנד
קאטים מהירים
דין חותך לניסים את זרת ימין -ניסים צועק- "איי" בן חותך לניסים את כל היד- ניסים צועק "איי"-דין בא לחתוך לניסים את הזרת- יד מצלצלת בפעמון של הדלת- דין ובן מסתכלים אחד על השני- דין לוקח את האקדח ויורה לניסים בראש
בן צועק
"בואנה אתה מסטול?…הורדת תבן אדם היחיד שידע איפה האבן"
דין
"סתום תפה…מצלצלים בדלת… חכה לי פה…"
רואים יד שוב מצלצלת בדלת …בן פותח תדלת ובצורה שיטתית תופס את חברה של ניסים ומצמיד לה אקדח לראש…היא מפילה שקית שיש בה בקבוק קוקה קולה…ועיתון
דין
"שתקי ושבי פה" (הוא מצביע על כיסא )
חברה של ניסים נראית מפוחדת ויושבת בשקט
דין פונה לבן
"קשור אותה…"
בן פותח את המזוודות מחפש חבל
"אממ…נגמר החבל"
דין
"כוס אמק "
פונה לחברה של ניסים
"אם את זזה המוח שלך יהיה שפוך על הספה"
חברה של ניסים
"תרגע תרגע , אני לא זזה…מה קרה דין אתה בא לבקר את חבר שלי?"
דין
"מאיה ממי…אם את לא יודעת החבר שלך גנב אבן ששווה 5 מיליון דולר…ולא שמר את הפה שלו סגור…זה כמו להסתובב עם שלט " תירו בי" על הגב"
מאיה
"5 מיליון דולר מה אתה אומר…"
דין למאיה
"טוב שתקי עכשיו"
דין לבן
"בן שמור עליה"
בן מקוון את האקדח שלו אליה ואומר
"מה נעשה עכשיו?, אין ניסים ואין אבן אודם"
דין בציניות
"מה אתה אומר…"
דין מתעצבן…
"אוף, ראבק…אני יתקשר ללולו"
בן בציניות
"יופי לולו לא רק שישמח …אלא גם ידבר עם ניסים בסיאנס ויאיים עליו שיתן לו את האבן"
דין
"שתוק כבר…אין ברירה"
דין מוציא פלאפון ומתקשר ללולו המסך נחצה לשתיים
חצי 1- דין בבית של ניסים
חצי 2- לולו במשרד שלו
לולו
"הלו?"
דין
"לולו? זה דין…תשמע יש בעיות… ניסים מת…וחברה שלו פה…"
לולו
"האבן אצלך נכון…"
דין בגמגום
"אמ…לא לא…הוא מת והוא לא אמר לי…איפה היא"
לולו צועק
"מה אתה אומר?? ציפית שהוא ימות ואז יגיד לך??????…פיזדאמטה אתה אמור להיות מקצוען !!!…(ממלמל…)איזה זין…איזה מצב חברה שלו?"
דין
"בן מקוון לה אקדח לראש אבל היא לא קשורה"
לולו
"קשור אותה אידיוט"
דין
"נגמר לנו החבל…כל החבל על ניסים בין הידיים והאצבעות שלו…שלא ממש מחוברות לגוף אם אתה מבין…"
לולו צועק
"אז תחפש בבית שלו חבל מה הבעיה!!"
דין
"מי מחזיק חבלים בבית??? מה הוא טרזן?"
לולו
"…דבר ראשון…ניסים לא עובד בעירייה…הוא רוצח שכיר יש לו איפה שהוא חבלים ואם לא …קח מהמתלה של הכביסה קשור אותה…ואל תעשה כלום !!!נזק… אידיוט (במלמול)…אני תוך דקה בא"
קאטים מהירים
לולו טורק את הטלפון-נכנס למכונית- נכנס למעלית- פותח את הדלת של הבית של ניסים ונכנס
לולו
"בואנה איזה חברה כוסית יש לניסים הזה…מה אתם אומרים נעשה עליה סיבוב עכשיו כולם?"
מאיה נלחצת
"לא לא"
דין תופס את מאיה בפנים ואומר
"יאללה בוא…תמיד רציתי לעשות אותה…"
בן
"מתאים גם לי…"
לולו
"תגידו אתם מטומטמים? אתם באמצע מקום שנראה אחרי פיגוע, אתם אמורים להתחיל לחפש את האבן בבית הזה …ואתם חושבים שאתם הולכים לזיין…"
הוא מתקרב לדין
"תקשיב לי טוב…אתם הולכים לחפש את האבן הזאת בכל מקום…בקירות, בתמונות, בארונות, בכוסות, בבגדים… בכפיות ובמזלגות ואם לא תמצאו אתם תפתחו לניסים את התחת כדי לבדוק אם האבן שם! ברור!?!?!"
דין ובן מהנהנים ומתחילים לחפש בחדר…
לולו צועק להם
"יש פה משהו לשתות?"
בן עונה
"רק דיאט קולה בלי קפאין…"
לולו
"מסהנקורה(קללה ברומנית)…אפילו לשתות אין פה…"
אבל אז לולו קולט את השקית שמאיה הפילה עם הקוקה קולה בפנים
לולו
"הופה…תראו מה יש לנו פה…קוקה קולה טהור…"
צועק לדין שממשיך לחפש
"דין! רוצה קוקה קולה?"
דין בהפתעה
"מה ,יש?"
לולו
"כן מצאתי פה באיזה שקית של סופר"
דין
"תביא כוס"
לולו לבן
"כוסית, רוצה גם ?…"
בן
"לא תודה לולו ,שתיתי מהדיאט כבר..."
לולו לוקח כוסות מוזג לעצמו ולדין ונותן את הכוס לדין
הם שותים…
לולו
"אחח…טעם החיים"…
דין
"כן…זה היה במקום"
פתאום שניהם נופלים במקום וקצף יוצא מהפה…
בן
"פאק"
מתכופף לדין ומטלטל אותו
מאיה
"אין בשביל מה, הם מתים…אני יודעת איפה האבן…תשחרר אותי" התמונה קופאת
קריינות של בן נכנסת
"כנראה שמאיה בכלל לא טיפשה…או שניסים טיפש מאוד…
(התמונה מתארת את הקריינות של בן)
כי כשהיא ראתה שחבר שלה מסתגר עם הצוות שלו במשך שעות… בחדר עבודה…ושומעת כל הזמן על אבנים… ואחר כך הוא יוצא ולא חוזר במשך יומיים …ויום אחר כך היא קוראת בעיתון שאבן אודם נגנבה היא הבינה מה הולך שם… אז כשיש לה בחירה בין אבן אודם ששווה 5 מיליון דולר לבין חבר תימני שבאמת משנה לו איזה קולה הוא שותה ……הבחירה הייתה פשוטה…
אחרי שהיא קנתה את הקוקה קולה בסופר…היא הלכה לבית מרקחת וקנתה "XXXX" רעל שדורש מרשם…אבל שאת נראית כמו מאיה את לא צריכה מרשם…"XXXX” הוא רעל בלי צבע בלי טעם ובלי ריח…ושמערבבים אותו עם קולה..הוא בלתי מורגש...ומספק מוות בטוח בשניות… "
התמונה עוברת חזרה למאיה
" מה אתה אומר? חצי –חצי ?"
בן מסתכל על מאיה…חושב לשנייה ואומר
"או קיי…" התמונה קופאת
קריינות של בן
"אולי איבדתי חבר…אבל עם שתי מיליון דולר יהיו לי הרבה חברים"
קאטים מהירים
בן משחרר את מאיה- מאיה הולכת לרמקול-פותחת אותו-מוציאה את אבן האודם -מאיה זורקת לבן עיתון עם הכותרת "השביתה בנתב"ג הסתיימה"-מטוס ממריא-כותרת "סוף"
XXXX- מקום לשם של רעל מתאים אני צריך לברר |
|