| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 16:07 22/08/03 נושא ההודעה: טומב ריידר 2- סוד החיים |
|
|
ביום ראשון הלכתי לטומב ריידר 2 והחלטתי לכתוב ביקורת קצרצרה לסרט.
אני אהבתי את הטומב ריידר הראשון. השני כבר לא משהו. השני מספר על מאפיונר סיני שרוצה לשחרר את הכוחות הנוראיים בתיבת פנדורה, ולארה קרופט מחליטה לעצור אותו. הסרט הזה לא מתמקד יותר בארכיאולוגיה אלא יותר בקטעי פעולה, שנראים מועתקים מסרטים אחרים. וזה חבל כי הראשון התמקד בארכיאלוגיה ובמיתוסים ובאמת היה חבל שהשני לא היה כזה טוב. הצילומים דווקא היו כאן יותר טובים והראו נופים באמת יפים, במיוחד גורדי השחקים של סין. איכות המשחק אצל אנג'לינה ג'ולי מעולה, אבל ירודה אצל השאר, ואין ממש טעם להתייחס לשחקנים האחרים בסרט הזה. הסאונד והאפקטים ממש גרועים יחסית לסרטים אחרים. וגם הסוף שאמור היה להיות מפתיע, לא הפתיע אותי, כי אני כבר צפיתי מראש מה יקרה.
בקיצור טומב ריידר 2 הוא רק בשביל המעריצים השרופים ביותר של לארה קרופט.
הציון שלי לסרט: 3 כוכבים מתוך 5.
ואם ראיתם את הסרט אשמח שתגיבו.
נערך לאחרונה על-ידי yevgeniy_11 בתאריך 14:12 23/08/03, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
 |
בוביץ חבר/ת פורום

בפורום מ: 30/07/03 הודעות: 25
|
פורסם: 19:23 22/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
לא נראה לי שאתה צודק כל כך, קודם כל הבעיה בסרטי האקשן שראינו בזמן האחרון את כל קטעי האקשן האפשריים שיש כיום כמו מאטירקס ומהלאיכות אקס מן ועוד... ככה גם הרגשתי באקס מן 2 כי קטעי האקשן כבר לא הפליאו אותי וגם בגלל זה לא אהבתי את הסרט הזה..(את אקס מן2)
דווקא אהבתי את טומב ריידר 2-סוד החיים. קטעי האקשן הם לא מוגזמיםן כמו במאטריקס 2 וקטעי האקשן די טובים ודי אהבתי.
עוןד דבר לא מובן לי איך לכל הרוחות לארה הצליחה לנשום בתוך המקדש??
כאילו היא היתה בתוך המים...
ומה כל כך צפוי הסוף? על זה שהיא הרגה אותו היה צפוי?<
ועוד דבר עוד לא הבנתי למה הוא לא הרג את המאפיונר כשהיתה לו הזדמנות?(אחרי זה לארה אוסרת אותו בגלל זה עם האיזקים)
סרט מאוד נחמד... קליל מושלם לקיץ החם. _________________ החיים זה לא הכל |
|
|
|
 |

|
פורסם: 10:14 23/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושב שטרי לא הרג את המאפיונר כי הוא בעצם רשע בלבבו, ולכן הוא מעוניין שלארה תיכשל. הרי גם בסוף הוא רצה לקחת לעצמו את תיבת פנדורה לא?
אני צפיתי שמישהו יהרוג אותו, כי בדרך כלל כאלה אנשים תמיד נהרגים בסרטים.
לגבי הנשימה במקדש- המקדש היה מתחת למים אבל היה מין חלל ריק כזה שלשם המים לא נכנסו, אין לי מושג איך דבר כזה יכול להיות, אבל זה ההסבר הכי הגיוני לזה.
יש למישהו כאן עוד דעות או מחשבות על הסרט? |
|
|
|
 |
בוביץ חבר/ת פורום

|
פורסם: 11:06 23/08/03 נושא ההודעה: אמממ |
|
|
לא נראה לי שהוא רצה שלארה תיכשל הרי הוא אהב אותה לא?..
הוא קצת רשע אפשר צלהגיד אבל יותר נכון להגיד שהוא דואג לעצמו .....
עדיין בקשר לנשימה בכל זאת הם מתחת לים אז המים איכשהו לא נכנס אבל לא היה שםן ואקום הרי הם נכנסו דרך המים שהיו שם כלומר לא היה ואקום אז איך היא נשמה?
טוב זה לא משנה כי זה סרט קצת מדע בדיוני...
 _________________ החיים זה לא הכל |
|
|
|
 |

|
פורסם: 14:19 23/08/03 נושא ההודעה: |
|
|
כן, זה באמת נכון, שהיא לא יכלה לנשום שם. הרי איך האוויר נכנס? יש הרבה כאלה סרטים שיש בהם נורא הרבה טעויות טיפשיות. קודם מישהו כאן העלה פתיל לגבי איזושהי טעות בדוח מיוחד, אבל למרות שצפיתי בזה 3 פעמים לא איתרתי את הטעות.
אולי לא ממש אהבתי את טומב ריידר 2, כי נשארה לי התרשמות עמוקה משודדי הקאריביים, שעל בטוח טוב יותר מטומב ריידר 2. אני גם חושב שאם סיימון ווסט היה מביים גם את השני אז יכלו לצאת תוצאות טובות יותר. פשוט יאן דה בונט הכניס יותר דיבורים ואקשן, ואילו ווסט התמקד יותר בהרפתקאות ובחקירת חפצים עתיקים, מה שיותר מתאים לדעתי לסדרת טומב ריידר. |
|
|
|
 |
בוביץ חבר/ת פורום

|
פורסם: 15:22 23/08/03 נושא ההודעה: אני די אהבתי את הסרט |
|
|
זה סרט כזה קליל לקיץ והנה מין סרט קיץ טיפוסי. _________________ החיים זה לא הכל |
|
|
|
 |
|