יעל מבקרת בקולנוע מערכת הפורומים של האתר
|
 |
| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 3:44 20/11/03 נושא ההודעה: ההמלצות של וולאס, 21-22 בנובמבר. |
|
|
אחרי שבועיים של היעדרות, ההמלצות חוזרות.כתירוץ לשבועיים אני יגיד שנגמרה העונה ועכשיו מתחילה עונה חדשה...(אני מושפע מערוץ 2) ויש חידוש בעונה החדשה שלי-כל שבוע יעל מעיפה מישהו מהפורום עד שהיא נשארת עם בחיר ליבה האחרון שאיתו היא טטוס לסוף שבוע של ההמלצות של וולאס... אז אלה ההמלצות לסוף השבוע:
שישי:
ערוץ 1, שעה 17:00 – אינדיאנה ג'ונס והמקדש הארור. החלק השני ואולי הפחות מוצלח מבין השלושה אבל שווה צפיה כמובן. עם הריסון פורד וקייט קאפשו שהפכה אגב להיות אשתו של במאי הסרט-סטיבן ספילברג...
סינמה 2, שעה 23:30 – עולמו של ווין 2. ההמשך לקומדיה של מייק מאיירס ודנה קארבי. עם שלל כוכבים אורחים כמו כריסטופר ווקן,דרו ברימור,הת'ר לוקליר ולהקת אירוסמית כמובן.
סינמה 3, שעה 20:05 – צוללת U571. סרט מתח חביב במעמקי הים. עם מתיו מקונוהי,הרווי קייטל,ג'ון בון ג'ובי. במאי-ג'ונתן מוסטו (שליחות קטלנית 3)
ערוץ E, שעות 12:15+22:15 – מאחורי הקלעים:מת לצעוק 3. חצי שעה על סרט הפרודיה החדש,שצוחק בין השאר על הצלצול,סיינס,8 מייל ועוד...
YES-1, שעה 23:00 עד 1:50 – מת לצעוק 1+2. ולמי שמעוניין אפשר בנוסף על מבט של הסרט השלישי להיזכר בשתי הסרטים הקודמים. שלפי דעתי הראשון הוא המוצלח ביניהם ואהבתי בשני את הקטע הראשון על מגרש השדים...
YES-2, שעה 0:50 – רקוויאם לחלום. סרט שאני אישית לא אהבתי אבל בסקר 25 הגדולים של הפורום הוא נבחר בהרבה רשימות ולכן שמתי אותו כאן למי שמעוניין.
YES-4, שעה 22:15 – תלמה ולואיז. סרטו הקלאסי של רידלי סקוט על 2 החברות שיוצאות למסע רבוי חוויות. גם סוזן סרנדון,ג'ינה דיוויס ובראד פיט בתפקיד קטן לפני שהיה מאוד מפורסם.
שבת:
סינמה 1, שעה 23:05 – נולד ב-4 ביולי. סרטו של אוליבר סטון שמבוסס על סיפור אמיתי. נער שלהוט להתנדב לצבא ונפצע בוויטנאם ועובר מהפך בחייו ובדעות שלו. עם טום קרוז בהופעה נהדרת וויליאם דפו. טום ברנג'ר אגב מופיע פה גם בתפקיד קטן בתור החייל שמגיע להרצות לנערים על התנדבות לצבא. (ברנג'ר ו-ויליאם דפו שיחקו ביחד בסרט צבא אחר של אוליבר סטון-פלאטון.)
סינמה 2, שעה 21:45 – משתגעים על מרי. הקומדיה המטורפת של האחים פארלי. עם בן סטילר,מאט דילון,קמרון דיאז.
סינמה 3, שעה 20:15 – האחרים. סרט האימה של ניקול קידמן עם משפט המחץ של הילד ניקולס-Why did you open the courtains? שנעשה בדיבור בריטי כבד שהוא מאוד מצחיק! (אותי לפחות...)
סינמה 3, שעה 22:00 – ממעמקי הגיהנום. הסרט מביא רעיון מקורי לסיפור ג'ק המרטש בידוע שנהג לחסל פרוצות בלונדון של לא זוכר איזה שנה... עם ג'וני דפ והת'ר גרהאם.
סינמה 3, שעה 0:10 – 90 דקות לרצח. למי שלא מספיק ג'וני דפ אחד יש מיד אחרי זה עוד סרט איתו. הפעם זהו מירוץ נגד השעון בסרט המתח הנחמד הזה. גם עם כריסטופר ווקן שמשחק כמובן את ה-Bad guy.
YES-1, שעה 12:45 – מיליונר מי שגומר ראשון. הסרט ששמו באנגלית הוא הרבה יותר פשוט-Rat Race הוא על חבורת אנשים שנבחרו באקראי ויוצאים במירוץ מטורף אחרי מיליון דולר. סרט קומדיה מאוד נחמד. עם וופי גולדברג,ג'ון קליז,רואן אטקינסון,קובה גודינג ג'וניור, סת' גרין ועוד...
YES-1, שעה 16:00 – שרק. עוד 6 חודשים מגיע חלק 2 וזו הזדמנות לתפוס שוב את הסרט הראשון אם פיספסתם את ה-700 ומשהו שידורים הקודמים של זה... (אבל מי אמר שלא כיף לצפות בזה גם בפעם ה-700?...)
YES-2, שעה 16:20 עד 21:45 – בחזרה לעתיד 1,2,3. הטרילוגיה הנהדרת של רוברט זמקיס שוב משודרת סרט אחרי סרט. ותמיד כיף לצפות בזה שוב.
בחזרה לילדות:
סינמה Cool, שעה 10:05- המסע לעמק החלומות. זה סרט שממש אהבתי בתור ילד קטן על דינוזאור יתום שיוצא למסע לעבר עמק אגדי. סרט אנימציה נחמד מאוד שבאמת לא ראיתי אותו המון המון זמן.
המלצות לספרית הוידאו:
Comedian. סרטו הדוקומנטרי של ג'רי סיינפלד וחזרתו למועדונים הקטנים. סרט חובה לכל מעריץ ולכל מי שרוצה לראות את העולם של הסטאנד-אפ בניו-יורק.
שליחות קטלנית 3. החלק השלישי של ה-Terminator שדווקה די חביב ועם סיום נחמד לפי דעתי לטרילוגיה. ה-DVD הוא במהדורה מיוחדת עם שלל תוספות.
מוצאים את נימו. אחד הסרטים הטובים של השנה וכמובן הקומדיה הכי טובה!
אלו ההמלצות לסוף שבוע זה. תראו הרבה סרטים ושיהיה לכם סוף שבוע נעים!  |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 20:18 20/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
אתה יודע מה וואלאס? גם אני ממש נהניתי מהמסע לעמק החלומות, סרט ממש טוב לילדים ואולי למבוגרים-מי יודע?
ואני הייתי ממליץ על 3 סרטים שיש עכשיו להזמנה:
הדרך לפרדישן שהוא דרמת גנגסטרים עשויה היטב,
למות ביום אחר- לדעתי אחד מהמוצלחים של סרטי ג'יימס בונד,
ולחיות בתמונות- דרמת מתח שיש בה גם קצת אימה ופסיכולוגיה, סרט ממש מרתק עם רובין וויליאמס באחד מתפקידיו הטובים ביותר. |
|
|
|
 |
|
|
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
|
 |