| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
sahar 206 חבר/ת פורום

בפורום מ: 22/02/03 הודעות: 83 מיקום: אי שם ברחבי ה"גאיה"
|
פורסם: 0:03 3/03/03 נושא ההודעה: איך ג'ק ניקולסון הפיל אותי..... |
|
|
| אחרי ששנים אני בורר את סרטיי בקפידה,נפלתי היום חזק. הלכתי לראות סרט עם ידידה ובין כל האופציות היה את "אודות שמידט"....ישר עברו לי פלאשים בראש......אוסקר,אוסקר,אוסקר,אוסקר,אוסקר. אז ריחפתי לי לפתע והחלטתי להיכנס אליו,מה כבר יכול להיות גרוע בסרט עם ג'ק ניקולסון(ליגה בפני עצמה) שכנעתי את עצמי. בקיצור! סרט נורא לטעמי,איטי להחריד,ללא עליות ,ללא ירידות ולמעשה ללא כלום(חוץ מקצת ג'ק). ובקשר למסר הפנימי שדובר עליו רבות- יכלו להעביר לנו אותו בסרט קצת יותר טוב. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:04 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| Well i guess its as good as it gets... |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 0:07 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| וויליאם! במקום לזרוע לי מלח על הפצעים יכולת לתמוך בי.....הסרט הזה דיכא אותי לחלוטין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/02/03 הודעות: 163 מיקום: תל אביב
|
פורסם: 0:08 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
שחר, עוד לא ראיתי את שמידט אז אני עוד לא מתווכחת איתך על איכות הסרט (עד השבת הקרובה). א ב ל - אל !!! תתעסק לי עם ג'ק. אין עליו. יש לו המון נוכחות. אבל יכול להיות שהוא זימתי מידי לתפקיד שמידט הזקן האפור.
וזה אגב גם רעיון טוב לדיון בפורום - השחקן האהוב עלי |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:12 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
סורי שחר אני לא יכול לתמוך בך עדיין. כי עוד לא ראיתי את הסרט,אבל אני יוסיף לנור-אני מתכוון לראות אותו רק בגלל ג'ק. הוא שחקן ענק שאני מאוד מעריך,ואכן יש לו נוכחות...אני הכי אהבתי אותו ב-The Shining.
Heeeeeeeeere's Johny  |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 0:16 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם אני אראה אותו רק בגלל ג'ק. אני הכי אהבתי אותו בהדוור מצלצל פעמיים.
ומפני שזה תמיד הרי נורא קשה לבחור אחד אז גם בצינאטאון |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:21 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני גם יוסיף את הכי טוב שיש, קן הקוקיה, ו-באטמן. התפקיד של הג'וקר פשוט תפור עליו... |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 0:25 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
לגבי קן הקוקיה - בהחלט, אני כועסת על עצמי ששכחתי.
הכי טוב שיש הוא בעיני סרט מאכזב. ג'ק ענק, כמובן, אבל התסריט חלש קצת.
אגב, מאות סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה כתבו על הסרט הזה עבודות, ואולי בגלל זה הוא מאוס בעיני |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 0:35 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ןןיליאם ונור!!! השם שלי זה סהר!!! בכל מקרה אין פה וויכוח על האיכות של ג'ק....הוא ליגה בפני עצמו.....אבל לפעמים גם שחקן גדול כמוהו לא יכול להציל סרט .(כמו אל פצ'ינו המדהים ב"פני צלקת" הנוראי.....). אני אישית אהבתי את ג'ק בהניצוץ ובהכי טוב שיש.....ששם הוא פשוט מדהים-ישבתי מהופנט רק בגללו.... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:51 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
סליחה סהר...
כן לפעמים שחקן גדול לא יכול להחזיק סרט לבד,ברור שצריך גם עלילה ותסריט טוב... אבל אני עוד לא ראיתי סרט של ג'ק שאמרתי עליו שהוא ממש לא טוב. |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 1:13 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| וויליאם, אני איתך ג'ק הוא ענק וסרט שלו תמיד יהיה טוב. אבל יותר מזה - גם כשהתסריט חלש, ג'ק עדיין טוב מאוד, עין ערך הכי טוב שיש ושבועה, האחרון שלו (לפני שמידט). בעיני הוא מסוג השחקנים שיכולים להציל סרט רע |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 1:21 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נור וויליאם! אתם חכמים גדולים....אבל היום אני סבלתי מסרט רע ביותר בזמן שאתם ישבתם בסבבה בבית.... ג'ק ניקולסון שחקן מצויין,וגם ב"אודות שמידט"הוא נפלא.....אבל תלכו לראות ואז נראה אותכם אומרים שהסרט נפלא! ונור,את לא צריכה לקחת את זה אישית,הסרט לא טוב לא בגללו. |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 1:23 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
היי סהר, לא ישבתי היום בבית בסבבה. גם אם ראית סרט רע, עדיין נהנת יותר ממני. אני מבטיחה לך ביקורת על שמידט עד השבת הקרובה.
לא נלקח אישית |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 1:25 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| למרות שהתחלתי את הדיון בזה שהזהרתי -לא ללכת לסרט.....אבל רצונו של אדם כבודו....אני אצפה להתנצלות ביום שבת.... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:36 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
ממני תצטרך לחכות עוד. כי אני נראה לי יראה את הסרט רק שיצא ב-DVD.
את שבועה למרות שהוא סרט לא ממש טוב לפי דעתי,ג'ק עשה אותו קצת בסדר.אבל הוא לא משהו... |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 1:53 3/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| וויליאם! יש לי זמן,אני לא ממהר.....אני יודע שאני אקבל גם ממך איזו סליחה קטנה בבוא היום... אני יודע איזה סרטים אתה אוהב.....את הסרט הזה אתה לא תאהב!!! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:59 4/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| איך אתה יודע בדיוק איזה סרטים אני אוהב? |
|
|
|
 |
sahar 206 חבר/ת פורום

|
פורסם: 1:38 4/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| וויליאם! ראיתי את רשימת הסרטים האהובים עליך!!! ולא נראה לי שתתלהב מ-"אודות שמידט"..... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:44 4/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נכון שפרסמתי פה את שבעת הגדולים שלי. אבל גם יש עוד הרבה סרטים שאני אוהב... בעיקרון נכון-גם אני לא חושב שאני "ימות" על אודות שמידט,אבל אני בכל זאת אצפה בו,כי לפעמים אני גם מופתע מסרטים שאתה לא מצפה מהם שום דבר... נכון שאני יותר מעדיף סרטי מתח מפתיעים ועלילה מושכת וכאלה,אבל יש לי גם סרטי דרמה באוסף... |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 23:54 6/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
הבטחתי לראות את שמידט ואני מקיימת. חזרתי ממנו עכשיו, ודעתי היא שמדובר בסרט נהדר. לא ברמה של להכנס לחמשת הגדולים, אבל נהדר. למה? כי הוא הצליח לגרום לי להזכר שאני בת 27 ולהיבהל מזה שאני לא נראית כמו שנראיתי לפני 10 שנים. כי ג'ק ניקולסון כרגיל משחק נהדר - הוא ממש מתנהג כמו אדם מבוגר שלא נוח לו בתוך הגוף של עצמו. כי יש שם סיפור אנושי יפה מרגש שמתאר גדילה פסיכולוגית. ועוד סיבות.
סהר, בעצם לא הסברת למה אתה לא אוהב אותו |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:03 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
גם אני כרגע גיליתי שאני לא נראה כמו לפני 10 שנים...
וגם לא עלה לי ממש הגובה מגיל 10...  |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 0:13 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
אתה לא פייר וויליאם ניסיתי להגיד משהו ברצינות  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:17 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| הבנתי אותך בסדר...לא ראיתי עדיין את הסרט אבל גם אני חושב שכמה שנים מהחיים שלי עברו די מהר והייתי חוזר אולי כדי לשנות אותם או לעשות משהו אחר. לזה התכוונת גם? |
|
|
|
 |
נור חבר/ת פורום ותיק/ה

|
פורסם: 0:37 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אם יש שנים שהייתי מחזירה אחורה זה הצבא, והשנתיים האיומות של התואר השני (שביוני יגמרו סוף סוף). אבל התכוונתי ליותר מזה - לא רק על זמן שחלף ולא נוצל, אלא גם זמן שמתמעט, והשינויים שמתרחשים בנו עם הזמן, שאולי הופכים אותנו למישהו אחר. יש רגע ששמידט אומר שהוא מסתכל על הקמטים ליד העין, ועל הורידים ברגל, ולא מזהה את עצמו. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:42 7/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מסכים איתך. גם אני חושב שהשתניתי מאז שעזבתי בית ספר בכיתה י'...את מביאה לי קצת חשק לראות את הסרט, אבל אני יחכה נראה לי ל-DVD. בקולנוע אני יותר אוהב לראות סרטים שחיכיתי להם או שאני ממש רוצה כבר לראות. |
|
|
|
 |
|