| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 0:45 6/10/03 נושא ההודעה: מקבץ הטריילרים הגדול |
|
|
הרי לפנכם סקירת טריילרים שעלו בשבועות האחרונים לאתר אפל:
סרטים "גדולים"
The Return of The King:
הסרט שיסיים את הטרילוגעה המפורסמת. רוב האנשים שראו את הטריילר הזה, טענים שהוא מבין הטובים שיצאו עד עכשיו לסרטי הטרילוגיה (למרות, ואולי בגלל, שהוא קצת שונה מהם).
The Alamo:
סרט על אחד הקרבות המפורסמים ביותר בארה"ב. הסרט עבר כמה ידיים (במקור הבימאי היה אמור להיות רון האוורד והכוכב ראסל קרואו) ולכן יש חשש לאיכותו, אבל מי שאוהב קרבות מפורסמים, אש ותמרות עשן, ימצא כאן את מבוקשו (4 גדלים לטריילר כולל 640x268).
אימה/מתח
Gothika:
האלי ברי, רוברט דאוני ג'וניור ופנלפה קרוז במותחן אימה המתרחש (ברובו) בבית משוגעים. הטריילר נראה די טוב.
The Missing:
סרטו של רון האוורד עם טומי לי ג'ונס וקייט בלאנשט. מעין דרמת אימה בתוך מערבון...
Mystic River:
דרמת המסתורין של קלינט איסטווד עם: שון םן, טים רובינס, קווין ביקון, לורנס פישבורן, מרשה גאי הארדן ולורה לייני. שלושה חברי ילדות נפגשים שוב בעיקבות מותה של ביתו של אחד מהם, אבל כל אחד מסיבה אחרת.
קומדיה רומנטית
Love Actually:
מהיוצרים של "ארבע חתונות ולויה אחת", "נוטינג היל" ו"יומנה של בריג'יט ג'ונס", נגיעה הקומדיה מרובת הכוכבים הזו, שתנסה לצעוד בשביל ההצלחה של קודמותיה. עם: היו גראנט, ליאם ניסן, לורה לייני, קולין פרית', אמה טומפסון, אלאן ריקמן, קירה נייטלי ורואן אטקינסון.
Kilometer Zero:
הקומדיה הרומנטית הזו מגיעה מספרד ומערבת 14 דמויות ומקום מפגש שנקרא "קילומטר אפס".
שונות
למרות שזו הקטגוריה האחרונה בסקירה, הטריילרים כאן הם מבין המעניינים ביותר.
Elephnt
An ordinary high school day. Except that it's not.
The Station Agent:
זוכה פרסי הדרמה, התסריט וההופעה הטובה ביותר בפסטיבל סאנדנס.
The Triplets Of Belleville:
אנימציה בסיגנון צרפתי. אחרי שארה"ב נפתחה לאנימה ואף העניקה אוסקר לסרט בסיגנון זה, אולי עכשיו הם יפתחו לאנימציה מסוג אחר. |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 7:45 6/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| תודה רבה אורן על ההשקעה בנושא זה. אני בשלב הזה עדיין ממתין ל- SWAT שמגיע ב- 16 לחודש, שאם אינני טועה זה גם היום הולדת של וואלאס? |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:50 6/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
זיכרון יפה עודד
Gothika נראה נחמד מאוד! |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:12 7/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אם כבר מזכירים את SWAT אני חייב להגיד שאני מתלבט בין ללכת לSWAT או לבחורים רעים 2. אני נורא רוצה לראות את שניהם, אבל אני יכול לראות רק אחד מהם, אז אולי מישהו יכול להגיד מה דעתו לגבי ההתלבטות שלי? אני אשמח אם מישהו שראה את בחורים רעים 2 יכתוב את דעתו או שמישהו סתם יכתוב מה הוא היה עושה במקומי.
לגבי הטריילר של גותיקה- גם אני חושב שהוא טוב, וגם נראה לי שהסרט יהיה טוב. זה פשוט נראה סרט מצמרר ובלתי רגיל. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:13 8/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
פשוט תלך לשתי הסרטים בזה אחר זה... (ואולי לעוד אחד אחרי זה גם... ) |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 18:44 8/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| נראה לי שזה לא רעיון כל כך מוצלח ללכת לשלוש סרטים ברצף. אני עדיין לשניים ברצף לא הלכתי, אבל אני אנסה לעשות את זה פעם. רציתי רק לשאול אותך אם לא התעייפת כשהיית בשלוש סרטים ביום אחד? אם אני לא טועה הלכת למוצאים את נמו, שודדי הקאריביים ושליחות קטלנית 3 באותו יום. באמת עומס. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 1:07 9/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| כן אלה הסרטים שראיתי באותו יום וממש ממש לא התעייפתי בכלל-להפך! אחרי שיצאנו ממוצאים את נימו בערך ב-2 בלילה הייתי ערני לחלוטין והייתי הולך בכיף לעוד איזה סרט שניים... |
|
|
|
 |
|