יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

ביקורת על הסרט: אחוות הזאבים.

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 19:51 16/10/03    נושא ההודעה: ביקורת על הסרט: אחוות הזאבים. הגב עם ציטוט

הקדמה- קודם כל יש להגיד שהסרט דובר צרפתית , כי הרבה שבאו לראות את הסרט הזה לא ידעו זאת. בסרט מסופר על מפלצת נוראית שגבתה את חייהם של מאות קורבנות עד שבשנת 1765 פקד מלך צרפת להוציא משלחות שתמצא את המפלצת. גורגי דה פרנס(סמואל לה בין) הוא הגיבור של הסרט וביחד עם אחיו מני (מארק דקוס) הם מנסים להרוג את המפלצת שאף אחד לא יודע איך היא נראית. תוך כדי יש גם סיפור אהבה בין דה פרנס ומרינה היפה. בסרט משתתפת גם השחקנית הצרפתיה מוניקה בלוצי שתופיעה גם בסרט ההמשך הבא של מטרקיס. דרך אגב , השם של הסרט "אחוות הזאבים" לא קשור במיוחד לעלילה והוא יותר בשביל למשוך צופים .
ביקורת- מי שאמר שהסרט הוא בסגנון הסרט "סליפי הולו" צדק בהחלט ולדעתי הסרט "אחוות הזאבים " טוב ממנו. בסרט יש אוירה מאוד מותחת ומסתורית ויש גם הרבה מאוד סצנות קרבות בסרט ביחוד עם השחקן שמשחק את אחיו האינדיני של דה פרנס. השחקנים בסרט מאוד מוכשרים סמואל לה בין משחק בצורה משכנעת את הגיבור וכך גם שני השחקניות הראשיות שגם נראות נהדר בנוסף לכל.
לדעתי הסרט היה יכול להיות קצת יותר טוב , עם היו מוציאים חלק מהסצנות המיותרות.

לסיכום- למי שאוהב מסתורין והרפתקאות , אני ממליץ לראות את הסרט.
ציון - 7.5 מתוך 10. אגודל למעלה

הערה- עם צריך עוד הוכחות שבארץ כל אחד יכול ללכת לכל סרט , אז הנה עוד ראיה לכך. שהלכתי לראות את הסרט הייתה חבורה של ילדים קטנים שנכנסה לסרט , למרות שבסרט יש סצנות אלימות וסקס די בוטים , בלי שאף אחד יפקח על כך.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 17:19 17/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני זה שאמר שזה בסגנון סליפי הולו, מבלי לראות את הסרט.
אבל אני מפקפק בכך שזה טוב יותר מסליפי הולו. אני חייב לומר שלדעתי סליפי הולו הוא הסרט המפחיד ביותר בכל הזמנים ואילו אחוות הזאבים נראה לי יותר סרט פעולה\מתח.
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 17:48 17/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

המפחיד בכל הזמנים הא?
טוב שלא הגזמת יבגני!
כאילו הסרט טוב ומותח, אין ויכוח לגבי זה, אבל לא הייתי ממהר כל כך להכריז עליו כעל "הסרט המפחיד בכל הזמנים".
בכללי זה אפילו לא סרט אימה אלא מותחן מסתורין!
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:06 19/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אחוות הזאבים אגב כבר הגיע ל-DVD ולא סתם DVD אלה אחד כזה עם 3 דיסקים...
וסליפי הולו המפחיד בכל הזמנים? זה לא קשור כל כך לפה אבל אולי תפתחו דיון חדש מהו סרט הקולנוע המפחיד של כל הזמנים. יהיה מעניין לראות מה יכתבו פה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 0:45 19/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

להגיד שהסרט "סליפי הולו" הוא הסרט הכי מפחיד בכל הזמנים , זה בהחלט מוגזם.
אני אהבתי יותר את "אחוות הזאבים" כי לדעתי הוא היה יותר מסתורי ומפתיע מ"סליפי הולו"(שגם אותו אהבתי).
לפתוח דיון על סרט הקולנוע המפחיד ביותר בכל הזמנים זה אכן רעיון נחמד , אבל יש לזכור שסרטים כאלה לא פופולרים בישראל לעומת ארה"ב למשל שיש לסרטים כאלה ביקוש גדול.
sami balagun
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02

הודעהפורסם: 3:13 19/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

נכון אבל תראה מה הולך אצלהם- ילדים יורים בבתי הספר, רוצחים סדרתיים ושאר ירקות.
תקנו אותי אם אני טועה אבל במדינה ישראל לא היה אפילו רוצח סדרתי אחד (טפו טפו טפו). אני יודע שזה כנראה לא קשור לסרטים אבל זה בכל זאת מעיד על משהו לא?
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי