| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 19:51 16/10/03 נושא ההודעה: ביקורת על הסרט: אחוות הזאבים. |
|
|
הקדמה- קודם כל יש להגיד שהסרט דובר צרפתית , כי הרבה שבאו לראות את הסרט הזה לא ידעו זאת. בסרט מסופר על מפלצת נוראית שגבתה את חייהם של מאות קורבנות עד שבשנת 1765 פקד מלך צרפת להוציא משלחות שתמצא את המפלצת. גורגי דה פרנס(סמואל לה בין) הוא הגיבור של הסרט וביחד עם אחיו מני (מארק דקוס) הם מנסים להרוג את המפלצת שאף אחד לא יודע איך היא נראית. תוך כדי יש גם סיפור אהבה בין דה פרנס ומרינה היפה. בסרט משתתפת גם השחקנית הצרפתיה מוניקה בלוצי שתופיעה גם בסרט ההמשך הבא של מטרקיס. דרך אגב , השם של הסרט "אחוות הזאבים" לא קשור במיוחד לעלילה והוא יותר בשביל למשוך צופים .
ביקורת- מי שאמר שהסרט הוא בסגנון הסרט "סליפי הולו" צדק בהחלט ולדעתי הסרט "אחוות הזאבים " טוב ממנו. בסרט יש אוירה מאוד מותחת ומסתורית ויש גם הרבה מאוד סצנות קרבות בסרט ביחוד עם השחקן שמשחק את אחיו האינדיני של דה פרנס. השחקנים בסרט מאוד מוכשרים סמואל לה בין משחק בצורה משכנעת את הגיבור וכך גם שני השחקניות הראשיות שגם נראות נהדר בנוסף לכל.
לדעתי הסרט היה יכול להיות קצת יותר טוב , עם היו מוציאים חלק מהסצנות המיותרות.
לסיכום- למי שאוהב מסתורין והרפתקאות , אני ממליץ לראות את הסרט.
ציון - 7.5 מתוך 10.
הערה- עם צריך עוד הוכחות שבארץ כל אחד יכול ללכת לכל סרט , אז הנה עוד ראיה לכך. שהלכתי לראות את הסרט הייתה חבורה של ילדים קטנים שנכנסה לסרט , למרות שבסרט יש סצנות אלימות וסקס די בוטים , בלי שאף אחד יפקח על כך. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 17:19 17/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני זה שאמר שזה בסגנון סליפי הולו, מבלי לראות את הסרט.
אבל אני מפקפק בכך שזה טוב יותר מסליפי הולו. אני חייב לומר שלדעתי סליפי הולו הוא הסרט המפחיד ביותר בכל הזמנים ואילו אחוות הזאבים נראה לי יותר סרט פעולה\מתח. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 17:48 17/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
המפחיד בכל הזמנים
טוב שלא הגזמת יבגני!
כאילו הסרט טוב ומותח, אין ויכוח לגבי זה, אבל לא הייתי ממהר כל כך להכריז עליו כעל "הסרט המפחיד בכל הזמנים".
בכללי זה אפילו לא סרט אימה אלא מותחן מסתורין! |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:06 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אחוות הזאבים אגב כבר הגיע ל-DVD ולא סתם DVD אלה אחד כזה עם 3 דיסקים...
וסליפי הולו המפחיד בכל הזמנים? זה לא קשור כל כך לפה אבל אולי תפתחו דיון חדש מהו סרט הקולנוע המפחיד של כל הזמנים. יהיה מעניין לראות מה יכתבו פה. |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 0:45 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
להגיד שהסרט "סליפי הולו" הוא הסרט הכי מפחיד בכל הזמנים , זה בהחלט מוגזם.
אני אהבתי יותר את "אחוות הזאבים" כי לדעתי הוא היה יותר מסתורי ומפתיע מ"סליפי הולו"(שגם אותו אהבתי).
לפתוח דיון על סרט הקולנוע המפחיד ביותר בכל הזמנים זה אכן רעיון נחמד , אבל יש לזכור שסרטים כאלה לא פופולרים בישראל לעומת ארה"ב למשל שיש לסרטים כאלה ביקוש גדול. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 3:13 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
נכון אבל תראה מה הולך אצלהם- ילדים יורים בבתי הספר, רוצחים סדרתיים ושאר ירקות.
תקנו אותי אם אני טועה אבל במדינה ישראל לא היה אפילו רוצח סדרתי אחד (טפו טפו טפו). אני יודע שזה כנראה לא קשור לסרטים אבל זה בכל זאת מעיד על משהו לא? |
|
|
|
 |
|