יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

ההמלצות של וולאס, 31 באוקטובר-1 בנובמבר.

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 3:54 30/10/03    נושא ההודעה: ההמלצות של וולאס, 31 באוקטובר-1 בנובמבר. הגב עם ציטוט

יום חמישי ושוב ההמלצות לסוף השבוע. הפעם יש יחסית הרבה אז נתחיל.
שישי:
ערוץ 2, שעה 22:30 – המופע של טרומן. הסרט הנהדר של פיטר וויר על טרומן בורבנק שכל חייו מונצחים בטלויזיה. משחק נהדר של כל הקאסט שכולל את ג'ים קארי,אד האריס ולורה לייני.

יבגני היה ממליץ: (שבוע שני ברציפות)
ערוץ 10, שעה 22:50 – השער התשיעי. סרט שאני עצמי לא ראיתי עדיין אבל הוא בבימוי של רומן פולנסקי וגם משחק בו כמובן חברו הטוב של יבגני-ג'וני דפ.

סינמה 2, שעה 19:50 – אמריקן גרפיטי. הסרט עוקב אחרי כמה נערים בלילה אחד ועל העתיד שלהם.אחד מסרטי הנעורים המוכרים ביותר. עם ריצ'ארד דרייפוס ורון הווארד. בבימוי של ג'ורג' לוקאס.(ולא,אין פה אפילו לא דארת' ויידר אחד בסרט...)

אני וגם יבגני ממליצים:
סינמה 3, שעה 6.05 – 90 דקות לרצח. סרט המתח הנחמד עם כריסטופר ווקן וכמובן-ג'וני דפ.

TCM, שעה 22:00 – פולטרגייסט. סרט אימה נחמד מאוד שסטיבן ספילברג הפיק וטובי הופר ביים. הביא לקולנוע את המשפט הקלאסי של הילדה הקטנה: They're Here...

AXN, שעה 22:00 – סכנה ברחוב ארלינגטון. סרט מתח שנראה רגיל מאוד על מישהו שחושד שהשכן שלו הוא טרוריסט.הסרט נראה רגיל מאוד אבל ממש אהבתי את הסוף שלו. עם ג'ף ברידג'ס וטים רובינס.

ערוץ 8, שעה 19:00 – סטודיו למשחק עם ניקולס קייג'. למי שרוצה לדעת עוד על השחקן ניקולס קייג' זה הזמן. הוא מדבר על הסרטים שלו,על הקירוב המשפחתי עם הבמאי קופולה (דוד שלו) ועוד.

YES-2, שעה 22:00 – מי הפלילי את רוג'ר ראביט. זה מה שרוברט זמקיס עשה בין בחזרה לעתיד 1 ל-2. סרט שמשלב אנימציה עם מציאות והוא מאוד נחמד ומצחיק. עם כריסטופר לויד,בוב הוסקינס וג'סיקה ראביט כמובן...

YES-2, שעה 23:45 – שרק. למי שרוצה מיד אחרי רוג'ר ראביט יש את סרט האנימציה הנהדר גם- שרק.

שבת:
ערוץ 10, שעה 00:15 – משולש פראי. נערה מאשימה את המורה שלה באונס. נשמע פשוט? לא בסרט הזה שמפתיע אותך כל שניה עם מהפך חדש. עם מאט דילון,נב קמפל,דינס ריצ'רדס וקווין בייקון.

סינמה 3, שעה 22:00 – רואה בקלפים. סרט מתח נחמד מאוד עם קאסט מרשים שכולל את קייט בלאנשט,קיאנו ריבס,הילארי סוונק, ג'ובני ריביסי וקייטי הולמס. הבימוי הוא של סם ריימי שביים את ספיידרמן 1 ו-2 בקרוב.

ערוץ E, שעה 12:15 – הסלבריטאים:ג'ודי פוסטר. 45 דקות של הקריירה של השחקנית הנהדרת. מהילדה שחקנית בתחילת הדרך לתפקיד בנהג מונית ולקריירה מרשימה עם דמויות נשיות חזקות שהיא תמיד בוחרת.

ערוץ E, שעה – 20:15 – מאחורי הקלעים: להרוג את ביל. הסרט בדיוק מגיע אלינו (לפחות החלק הראשון שלו) וזאת אפשרות לראות קצת ראיונות ומאחורי הקלעים על הסרט הרביעי של טרנטינו. אתם אומרים שאת חלק 2 של להרוג את ביל יחשיבו כסרט החמישי של טרנטינו? הא? לא ברור לי עדיין אבל חלק 2 יוצא כאמור בפברואר.

YES-3, שעה 17:55 – חמש ילדות יפות. הסרט הטרגי בבימוי של סופיה קופולה. שאומרים שהסרט החדש שלה-Lost in Translation יפה מאוד ואפילו כבר נכנס למקום 212 ב-top 250 של IMDB. אבל נראה איך הוא באמת שיגיע אלינו...

אז עד שהוא יגיע שיהיה לכם סוף שבוע נעים ומישהו אגב ראה את ההופעה של טרנטינו אצל ג'יי לנו?? הבן-אדם קצת יורד מהפסים נראה לי...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 16:46 30/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אכן סוף שבוע מעניין במיוחד.
נראה לי שאני אראה את הסרט "סכנה ברחוב ארלינגטון" שאותו עדין לא ראיתי ושמעתי שיש לו סוף מפתיע ,אבל רק חבל שהסרט באותו זמן כמו הסרט "המופע של טורמן".

דרך אגב , לא נראה לי שזה מקרי שערוץ 2 מראה את הסרט "המופע של טורמן" באותו שבוע שמתחילה הסדרה המציאותית (מה שתגידו) "המופע של סטיב" .
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 18:34 30/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אולי בשבוע הבא שוב יהיה בערוץ 10 סרט עם ג'וני דפ? הא? אני לפחות מקווה שזה יהיה cry baby כי את זה עדיין לא ראיתי.

ושמתי לב גם שיותר וואלאס לא אומר מאילו סרטים להמנע. מעניין למה. זה מאד עזר לי כמה פעמים.
וגם יש את הסדרה אחים לנשק שתשודר לאורך הימים הבאים (וחלק ממנה כבר שודר).
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 0:47 31/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ארגורן-הסוף בארלינגטון לא כזה מפתיע הייתי אומר הוא יותר שונה... ותקליט אחד מהסרטים ואחד מהם תראה... מה לא ראית עדיין המופע של טרומן? או שאתה רוצה צפיה חוזרת...
יבגני-אני יותר לא כותב את הסרטים שיש להימנע בגלל שזה לקח לי הרבה זמן לכתוב גם את אלה וגם את ההמלצות אז הפסקתי. אבל אם יש איזה סרט שאתה חושב לראות ואתה רוצה את עצתי אתה יכול תמיד לשאול על סרט מסויים...

וכן,הפעם בהחלט יש סוף שבוע נחמד מאוד עם סרטים טובים.(לפי דעתי לפחות)
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 7:10 31/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

טוב בסופ"ש הזה כנראה אנחנו נראה ב- DVD עם כמה חברים את "דוני דראקו" אחרי כל ההמלצות שקראתי באתר.

ובשבת בסינמטק דיאנה רוצה לראות ככל הנראה את: "שודדי הקריבים קללת הפנינה השחורה" שממש לא התרשמתי ממנו בצפיה הראשונה.

עודד
noni_dp
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 6/06/03

הודעהפורסם: 13:21 31/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני אישית, לא שקלתי בכלל לראות את המופע של טרומן בערוץ 2, כשיש את סכנה ברחוב ארלינגטון ב-axn. לעתים קרובות אני נרדם במהלך הפרסומות הארוכות במיוחד שיש בערוץ 2 (במיוחד בשעות פריים טיים) וגם אם לא, אני לא מצליח להנות מהסרט בצורה מלאה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 19:02 31/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני ראיתי בעבר את הסרט "המופע של טורמן" , זה מסוג הסרטים שאפשר לראות אותם יותר מפעם אחת .
לצערי הסרט בערוץ 2 ויש מלא פרסומות וזה בהחלט הורס את ההנאה.
סביר להניח , שאני אחליט לראות את "סכנה ברחוב ארלינגטון" ומהזמן שישאר אני יעבור לראות את "המופע של טורמן" ואיך שאני מכיר את ערוץ 2 ישאר הרבה מאוד זמן.

לעודד , אתה לא תתאכזב שתראה את הסרט המעולה "דוני דארקו". אגודל למעלה
The Shining
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/10/03

הודעהפורסם: 19:43 31/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אפשר קצת מידע על הסרט "דוני דרקו"? עלילה, שחקנים...?
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

הודעהפורסם: 20:00 31/10/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הכי טוב שתלך לביקורת שכתבה יעל על הסרט "דוני דארקו".
אבל בכל זאת הנה לינק למידע על הסרט:
http://www.imdb.com/title/tt0246578/

לפי דעתי כדאי לך לראות קודם את הסרט ואחרי זה לקרוא את הביקורות , שלא יהרסו לך בטעות את הסרט.
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

הודעהפורסם: 0:52 2/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הניצוץ- אתה יכול לראות את הטריילר של דוני דארקו כאן:
http://www.trailersworld.com/movie.asp?movie_id=1414

ולגבי פרסומות בערוצים השונים-בשביל זה יש דבר שקוראים לו DVD וככה לא צריכים להיות משועבדים לפרסומות של ערוץ 2 ו-10 המעצבנים...
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי