| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 12:22 21/10/03 נושא ההודעה: מי יותר עשיר פו הדב או מיקי מאוס? |
|
|
מגזין "פורבס" פרסם רשימה של הדמויות הבדיוניות הכי מכניסות בתרבות הפופ. מיקי מאוס ופו הדב עדיין מקדימים את הארי פוטר. המגזין ערך רשימה של עשר דמויות בדיוניות - יצירי הדמיון שזכו להגיע למעמד של מלכי מרצ'נדייז וחולבי מזומנים מדופלמים. החדשות המרעישות: דוקטורינת האולדסקול של מיקי מאוס ופו עדיין שלטת. הידיעה במלואה באתר Walla:
http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=category&path=200&id=454847&news=1 |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 21:20 27/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה מאוד עצוב בעניי שהארי פוטר נחשבת ל"דמות פופ" כי לדעתי הארי פוטר הם ספרים מצוינים...וחבל שהם ככה ממוסחרים...  _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:14 28/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
חבל שהומר או בארט סימפסון לא בעשרת הגדולים גם... מגיע להם!
ואיך זה שפו הדב הרוויח כזה הרבה כסף והוא עדיין גר שם ביער בתוך עץ נראה לי לא? יש לי הרגשה גם שהחבר שלו החזרזיר הורוד מנסה לגנוב לו את התהילה ואולי גם את הכסף. עובדה שהוא הוציא השנה סרט משלו... |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 11:31 28/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
שמעתי שפו הדוב וחזרזיר לא מדברים מאז הסרט החדש .
חזרזיר גם דורש העלאה בשכרו , ואם הוא לא יקבל אותה הוא מתכוון לעזוב ולפתוח חברת סרטים משלו!!.
דרך אגב וואלאס , פו הדוב עדין גר ביער בגלל שהוא מכור לדבש ומבזבז את כל הכסף שלו בשביל לקנות לעצמו דבש. |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 12:17 28/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אראגורן קבל שלילי קטלני. בדרך למילואים האחרונים שלי בצאלים חשבתי שראיתי מישהו מוכר ועכשיו אני יודע מי זה היה.
זה היה פו הדוב והוא התגנב לכוורות של קיבוץ יד מורדכי
חוץ מזה פגשתי מלא קרובים של חזרזיר ברומניה (במשק של דודה של דיאנה) והם מסרו שחזרזיר עסוק כרגע ב- דואר זבל מעל הראש...
עודד  |
|
|
|
 |
|