| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 2:02 19/10/03 נושא ההודעה: סקר: הסרט המפחיד בכל הזמנים? |
|
|
לאור היציאה של יבגני שסליפי הולו הוא הסרט המפחיד בכל הזמנים היה נראה שצריך לעשות את הסקר הזה,אז תכתבו מה אתם חושבים שהוא הסרט המפחיד ביותר שלכם ולא,תשובות כמו ספייס וורלד:הסרט הם לא טובות (עד כמה שזה מפחיד...)
אז אני יתחיל:
חשבתי על זה הרבה והתלבטתי בין מגרש השדים לבין סיוט ברחוב אלם שהיה סרט האימה הראשון שראיתי בחיי ובזמנו הוא גרם להמון לילות ללא שינה.
בסופו של דבר אני בוחר ב-מגרש השדים כי הוא מצליח להפחיד אפילו 30 שנה אחרי יציאתו וגם אפילו בלי אף טיפה של דם...(חוץ מזה שיוצא לילדה בקטע שהיא דוקרת את עצמה עם הצלב בעוד השד מתוכה זועק: Let jesus fuck you Let jesus fuck you. סצינה קלאסית ללא ספק! )
ההתלבטויות האחרות שלי חוץ מסיוט ברחוב אלם היו:
הצלצול
החוש השישי וסיינס של מ.נייט שמאליין
פולטגרייסט
והניצוץ כמובן. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 3:19 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה באמת סקר מסובך כי יש הרה סרטים שהם כולם שונים במהותם (אימה פסיכולוגית, זוועתונים, מותחנים, קומדייות אימה ושאר ירקות...) ולדעתי צריך לייצור הפרדה בינהם!
כי מי באמת יכול להשוות את החוש השישי לסיוט ברחוב אלם למשל?
אז אני אבחר ככה:
הזוועתון הכי מפחיד- בית קברות לחיות 2 (לא ראיתי את הראשון)
סרט האימה הפסיכולוגית הכי אהוב עליי- החוש השישי
סרט האימה האהוב עליי (בכללי)- EVIL DEAD הטרילוגיה |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 10:43 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה בטח לא הסרט הכי מפחיד אבל הוא הכי הפחיד אותי "האיש במסכת הברזל". ראיתי את הסרט כשהייתי בן 6 או 7 וממש לא הצלחתי להוציא אותו מהראש ולישון כמו שצריך במשך מספר ימים.
הקטע הוא שמאז שהתגברתי על הפחד אני לא מפחד יותר בסרטים
אבל ברצינות. למרות שוואלאס ביקש אני חייב לציין שהסרט הכי מפחיד הוא בטוח "The some of all fears". כי זה ממש מפחיד כמה אפשר להרוס ספר טוב כל כך של טום קלנסי (מצתער וואלאס אבל עם שם כמו "כל הפחדים כולם" הייתי חייב לכתוב עליו... ).
חוץ מזה אני ממליץ בחום על סרט האימה המבדר "המנסרים מטקסס" ובמיוחד על הסוף הבלתי נשכח שלו GRANNY !!!
ולסיכום: אכן "מגרש השדים" הוא סרט האימה של כל הזמנים גם בעיני.
עודד 
נערך לאחרונה על-ידי עודד בתאריך 12:53 19/10/03, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
|
|
 |
נאור חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03 הודעות: 78 מיקום: באר שבע
|
פורסם: 12:46 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
מגרש השדים ללא ספק
וגם היה סרט אימה לא מוכר ממש שהפחיד אותי עד מאוד ושמו:קולומבוס
סרט מפחיד ואף יותר ממגרש השדים |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 15:47 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
למרות שהוא חדש ואני משוחד כי רשמיו עדיין ניכרים עלי - אני בוחר ב-"הצלצול".
אני חושב שמה שבעיקר מפחיד אותנו זה לא מה יכול לקרות לגיבור הסרט. גם בסרטי מלחמה אנשים יכולים למות במיתות משונות, אבל זה לא הופך אותם לסרטי אימה.
מה שמפחיד אותנו זה הבלתי נודע. הצלצול מצליח לעורר אצלנו את הפחדים הקמאיים האלה במשך שעה וחצי ברציפות. אתה מופתע דקה אחרי דקה מההתרחשויות המוזרות. ככה בונים חומה.
במקום השני, הייתי שם את הנוסע השמיני. אין כמו הראש של המפלצת ב-"שובו של..." מגיח מאחורי הסולם כדי לעורר אצלך הרגשה קלסטרופובית ולגרום לך לייחל כבר לבואה של המעלית שתחלץ את ריפלי. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:58 19/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
בינתיים מגרש השדים לוקח פה אני רואה. אבל גם אהבתי מאוד את הצלצול ןשכחתי לגמרי מהנוסע השמיני למרות שהוא אף פעם לא הפחיד אותי משום מה (אולי בגלל שראיתי אותו פעם ראשונה בגיל יחסית מאוחר)
ועודד-כל הפחדים כולם כותבים The Sum Of all fears ...
לפי איך שאתה כתבת צריך לקרוא לו בעברית משהו כמו "המשהו של הפחדים כולם"
אבל צודק,זה אכן סרט שמפחיד עד כמה הוא משעמם...
שהייתי קטן קטן גם פחדתי מהמספריים של אדוארד האמת. |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

|
פורסם: 18:33 20/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
/גונב לאדוארד את המספריים וגוזר את התגובה של וואלאס.
מתנצל על האיות השגוי. זה מה שקורה כשחולים...
טוב אני לא אתקן כדי שעוד כמה יוכלו לצחוק על יכולות האיות המופלאות שלי
עודד  |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:09 20/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אתה יודע וואלאס, היה לנו פחד משותף. כשראיתי את המספריים של אדוארד לראשונה עוד כשהייתי קטן, גם אני פחדתי בגלל ההבעה הזאת על הפנים של אדוארד.
בכל מקרה, אלה סרטי האימה שאני חושב שהם הכי מפחדים-
סליפי הולו- בגלל המתח התמידי שבו הוא משאיר אותך, בגלל האווירה המצמררת ובגלל הסצינות הגועליות.
סיוט ברחוב אלם 1- בגלל שיש בו כל כך הרבה גועל ומתח.
סיוט בחדר המורים- הוא עוד סרט מעולה של רוברט רודריגז שכשאני ראיתי אותו לראשונה נורא פחדתי. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 0:44 21/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
איך אתה יכול יבגני לאהוב את סיוט ברחוב ברחוב אלם 1 אם הורגים שם את ג'וני דפ?...  |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 0:16 22/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני חושב שאתה קצת מבולבל יבגני , הסקר הוא על סרטי האימה המפחידים בכל הזמנים , ולא על סרטי האימה המפחידים בכל הזמנים בכיכובו של ג'וני דפ.
הנה שלושת הגדולים שלי(לא מדורג): 1) החייזרים באים - הסרט הוא על משפחה שחייזרים משתלטים להם על הבית בזמן חג ההודיה. כל הסרט מצולם דרך מצלמה של אחד מדיירי הבית. הסרט מאוד מפחיד והוא נראה ממש מציאותי.
2) החוש השישי - אין צורך להציג.
3) צ'אקי- איך אפשר לשכוח את הסרט עם הבובה צ'אקי שקמה לתחייה , סרט שבטח גרם להרבה ילדים קטנים לזרוק את הבובות שלהם לפני שחס וחלילה "יקומו לתחייה" .
דרך אגב , אם אתם רוצים באמת לפחוד מסרט עדיף שתראו אותו לבד , ככה אפילו סרטים פחות מפחידים יראו יותר מפחידים. |
|
|
|
 |
The Shining חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/10/03 הודעות: 47
|
פורסם: 10:45 22/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
5) בית קברות לחיות - מה שעשה הילד לזקן היה זוועתי
4) משחק ילדים (צ'אקי) - פחדתי שתבוא לי בובה עם סכין ותהרוג אותי
3) יום שישי ה-13 - היה פעם בערוץ הסרטים שהייתי קטן (הסרט עם קווין בייקון)
2) פרוייקט המכשפה מבלייר - ראיתי לבד בלילה בבית כשההורים היו במסיבת חתונה
1) הנוסע השמיני - ראיתי כממש הייתי קטן |
|
|
|
 |

|
פורסם: 19:01 22/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| זאת רק מקריות! סיוט ברחוב אלם 1 וסליפי הולו הם סרטים מפחידים, אז בגלל זה בחרתי אותם! ומה לגבי סיוט בחדר המורים? זה גם אם ג'וני דפ? לא נראה לי... |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 20:24 22/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
אוקיי,
יש כאן כמה תשובות:
1. אם השאלה היא, מהו סרט האימה הטוב ביותר בכל הזמנים, אז ברור ש"מגרש השדים". בשבילי זה גם ה-סרט בכל הזמנים.
2. אם השאלה היא, מהו סרט האימה המפחיד ביותר בכל הזמנים, אז התשובה לא ברורה. "מגרש השדים" ריתק אותי הרבה יותר מאשר הפחיד אותי. אני בכלל חושב שהוא יותר סרט פסיכולוגי, ופחות סרט אימה. התשובה לשאלה לא ברורה מבחינתי, כי לא ראיתי המון סרטי אימה. ראיתי, אבל לא יותר מ- 20. "הצלצול" פשוט גרם לי לגיחוך קל.
3. ואם השאלה היא, מהו הסרט המפחיד ביותר בכל הזמנים (לאו דווקא אימה), אזי התשובה שלי 28 יום אחרי. הצילום, המשחק והעריכה מפחידים בטירוף, אבל מעבר לכך, התשוקה למצוא בני אדם והעובדה שהם בקושי קיימים מובלטים וטראומטיים בטירוף.
 |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

|
פורסם: 20:29 22/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
יניב, אשמח מאד אם תפרט מעט על הסרט "28 יום אחרי". אף פעם לא שמעתי עליו. אם תוכל לתת מעט רקע + לינק או שם באנגלית זה יסייע.
תודה מראש
עודד  |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:45 22/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
זה סרט בריטי ששמו לא שונה מהשם מעברית- 28 days later.
והוא מספר על לונדון שמגפה קטלנית מחקה כמעט את כל התושבים בה וכמה שנשארו בחיים מנסים לשרוד וכאלה. אני רציתי לקחת את הסרט השבוע אבל לא היה אותו בדיוק בספריה. הוא מופיע כרגע פה בבתי הקולנוע ואפשר גם להשיג אותו ב-DVD. |
|
|
|
 |
יניב חקמן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 184 מיקום: הרצליה
|
פורסם: 4:55 24/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
"28 יום אחרי" הוא סרט בריטי של הבמאי המוערך דני בוייל (שביים את "טריינספוטינג") משנת 2002. הוא הופץ בארה"ב מאוחר יחסית, וכנגזרת מכך גם בארץ ההפצה שלו איחרה להגיע.
הסרט מספר על מגיפה שמקורה בקופי מעבדה ועוברת בנוזלי הגוף, הגורמת לאדם להפוך ל"נגוע בזעם" (יש כאלו שיפרשו בצורה פשוטה יותר, ויגידו זומבים).
אדם מתעורר כעבור 28 יום בבית חולים, ומגלה את לונדון נטושה והפוכה.
מאוחר יותר הוא מגלה שכולה ננטשה בעקבות הוירוס, תוך כדי החיפוש הנואש לבני אדם, שיסייעו לו להתמודד עם ה"נגועים" שתוקפים ללא הרף.
העובדה הזו, שחיי אנוש נהפכים לדבר כל כך נדיר, עושה את הסרט מפחיד וטראומטי מאוד.
הצילום חדשני, בפורמט dv, ומקנה לסרט "מראה מגורען" (ע"פ שניצר). כל אלו בשילוב המשחק הנפלא והמלנכולי של סיליאן מרפי, השחקן הראשי, הופכים אותו באמת לאחד הסרטים היותר מפחידים שראיתי (למרות שלא הייתי מגדיר אותו סרט אימה). ההופעה המצויינת של ברנדן גליסון, אולי השחקן המפורסם ביותר בסרט, נותנת לו תאוצה נוספת.
מרתק וכואב- כבר החל מסצינת הפתיחה.
8/10 |
|
|
|
 |

|
פורסם: 17:02 24/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
לי דווקא היה מזל, ואתמול לקחתי על די.וי.די את המלאכיות של צ'ארלי 2 ואת 28 יום אחרי. 28 יום אחרי הוא סרט ממש טוב, ומאד מלחיץ. הוא מעניין, מרתק, מצמרר ועם איכות משחק ממש טובה ואני פשוט הופתעתי לגלות כזאת איכות משחק בסרט הזה. אני חושב שהוא די מפחיד, כי באמת היו בו כמה קטעים מגעילים, אבל זה מה שעושה את הסרט הזה לטוב כל כך!
4.5 כוכבים מתוך 5 ללא ספק.
המלאכיות של צ'ארלי 2 כבר פחות מומלץ ואין ממש צורך לפרט עליו, נכון שזה סרט די טוב וקליל אבל הוא לא יצירת מופת. |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 20:39 25/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
[quote="The Shining"]5) 3) 2) פרוייקט המכשפה מבלייר - ראיתי לבד בלילה בבית כשההורים היו במסיבת חתונה...
צודק!
סרט גרוע במידמדים כול כך עצומים זה באמת מפחיד !! הצילום (מנסה להשרות אווירה של "צולם במצלמה ביתית" אבל לצערי גם בזה הסרט נכשל ! ואפליו אבא שלי שמצלם זוועה מצלם יותר טוב, עם כמה צרחות (משהו שמנסה להיות משחק...) ותסריט מעולה שבמאי חסר כשרון/מוח/אינטלגנציה בססית הרס ביתר אכזריות....
רק עם המופת (המאריקאים העם הכי מטומטם בפלנטה) יכול לאהוב את הסרט הזה....
זה כזה סרט גרוע שכל פעם שאני נזכר בו אני מתמלא זעם שיגרום לרצות להרוג משהו....
באמת סרט מפחיד...
טימטום ושיעמום כזה זה בהחלט אימה, וצפייה בסרט זה כמו ביקור בגהנום ברררר.... _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 22:21 26/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
האמת היא שלפרוייקט לא הייה ממש במאי!
השאירו לשחקנים כל יום דפים עם מה שצריך לעשות והם אילתרו חופשי (מה שמסביר את גודל הזוועה).
כך שהאשמה הפעם לא נופלת על הבמאי! |
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 21:13 27/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
עזוב,עזוב.... אני אחסוך במילים אני חושב שהפיגור והגועל מדברים בעד עצמם....
וכמו שאומרים שבחדשות (ושדורי המהפכה צחקו על זה)
"אכן תמונות קשות...!"
ואם כבר אשמים אז אני חושב שצריך להעמיד את האשמים בפרוייקט הזה לדין בגין "עשיית סרט גרוע במידה בלתי חוקיים" אכן פשע נגד האונשות... _________________ שלכם,
פנגו קטן. |
|
|
|
 |

|
פורסם: 20:13 28/10/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני מסכים בהחלט. בהתחלה חשבתי שזה סרט מפחיד, אבל אחרי שראיתי אותו גיליתי שזה סרט משעמם ולא מפחיד אפילו קצת. |
|
|
|
 |
Bitton חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/11/03 הודעות: 107 מיקום: ירושלים, מול המחשב
|
פורסם: 17:22 6/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
| מגרש השדים!! ללא ספק...פרוייקט המכשפה מבל אייר (חחחחחח) ממש אבל ממש לא מפחיד!! |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 17:40 11/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
אותי מפחיד לראות את הביגבגים לפני השינה.
אבל אני לא דוגמה, כשאני רואה את הילדה מכפית חיזוקית של הדס אני עובר לצד השני של הרחוב. כשאני בא לאנשים שיש להם דגים, אני מבקש שיקשרו אותם קודם. אני לא הולך להופעות של דץ ודצה, כי אני מפחד לקבל מכות מריקודי פוגו. אני נבהל אפילו ממסיבות הפתעה שארגנתי לעצמי.
 |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

|
פורסם: 20:53 11/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
מאלדר. שכחת את הפרסומות של ג' יפית.
משעממות פחד
וואללה וגם לראות את אלון מזחי מדבר אנגלית בפרסומת של ברליץ...
עודד  |
|
|
|
 |
|