| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
סמדר חבר/ת פורום

בפורום מ: 24/06/02 הודעות: 60 מיקום: אזור ירושלים
|
פורסם: 3:31 18/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
לא ראיתי את הסרט הזה ועד עכשיו גם לא הייתה לי כוונה מיוחדת לראות אותו, אבל אחרי שקראתי את הביקורת בהחלט נהיה לי חשק.
מלבד זה שהסרט נשמע לי מעניין, אהבתי מאוד את הכתיבה של קרן (היא משתפרת מכתבה לכתבה, ולמעשה מתחילה להזכיר לי את יעל... ), וגם את סרטון הפלאש שבא יחד עם השיר. הסרטון (אורן עיצב?) הוא יפה מאוד ובהחלט מבטא את התחושה של השיר, ושל הסרט אני מנחשת.
*רק דבר אחד הפריע לי: בשורה שבה כתוב "בין הצלילים" נשמע בבירור שהשיר אומר "צללים" ולא צלילים.
אגב, לגבי דבר אחד תהיתי (ואשמח לתגובתה של קרן בעניין) - האם ישבת ליד הבמאי בזמן ההקרנה עצמה? אם כן, וגם אם לא אבל יצא לך לעשות את זה בפעם קודמת - זה לא קצת מלחיץ? אני זוכרת שכשהייתי בהרצאות על הסרטים "אספלט צהוב" ו-MADE IN ISRAEL (במסגרת פסטיבל דימונה), הבמאים עמדו בחדר וצפו בסרטים יחד איתנו. משהו במעמד הזה הלחיץ אותי, כל הזמן פחדתי שהבמאי יסתכל על התגובות של הצופים (לפעמים הוא עשה את זה) ושאני לא אגיב נכון. גם אני כשנכחתי בהקרנה של הסרט שלי בפני השכבה (סרט גמר בתיכון שאני צילמתי), עסקתי יותר בלהסתכל על התגובות של הקהל מאשר על הסרט עצמו. זה פשוט מעניין, אבל מוזר להיות בצד השני.
יצאה לי הודעה ארוכה, כנראה כדי לפצות על הזמן הארוך שלא ביקרתי כאן. לילה טוב לכולם.
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 4:25 18/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
אהלן QB*, באמת לא ראינו אותך כאן כבר הרבה זמן.
את צודקת, באמת הוספתי בטעות י' מיותרת למילה. כנראה בגלל שהשתמשתי שם באפקט של העלמות מהירה, לא ממש הבחנתי בטעות. אני אתקן זאת בהקדם.
ובקשר לנושא הקרנות עם הבימאי, ברור שהבימאי יתבונן בתגובות הקהל ולא בסרט. ובגלל להלחץ שהזכרת (גם הלחץ של הקהל מהבימאי אבל בעיקר הלחץ של הבימאי עצמו), בהרבה מקרים הבימאי יכנס רק לקראת סוף ההקרנה. דרך אגב, אם אתם נמצאים בהקרנה כזו ויש לכם דברים טובים להגיד על הסרט, אל תתבישו ותגידו אותם לבימאי - הוא מאוד ישמח. אחרי העבודה הרבה שהשקיע בסרט (לפעמים מדובר על שנים של עבודה), הפידבקים החיוביים הם חלק עיקרי מהתגמול.
[ הודעה זו נערכה על-ידי: קרן בתאריך 2002-10-18 20:33 ] |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 21:07 18/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
הי QB,
תודה על הפידבק החיובי!
לגבי השאלה שלך, איתן פוקס גל אוחובסקי ויהודה לוי, רק נכנסו לכמה רגעים לנאומים קצרצרים לפני תחילת הסרט ויצאו אח"כ, הם לא נכחו בהקרנה עצמה.
אכן, זה יכול להיות מוזר וקצת לא נעים, במיוחד אם הסרט לא כל כך טוב, אבל במקרה הזה זה היה עובר חלק אם הם היו נשארים לסרט עצמו.
כשנהנים, לא צריך לזייף
קרן
|
|
|
|
 |
סמדר חבר/ת פורום

בפורום מ: 24/06/02 הודעות: 60 מיקום: אזור ירושלים
|
פורסם: 1:36 22/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
אגב, לפני יומיים יצא לי לראות ממש במקרה את הסרט בירושלים (אחרי שאחותי הזמינה אותי ללכת בספונטניות ואני הסכמתי) - ולא נותר לי אלא להסכים אפילו יותר מקודם עם מה שנכתב בביקורת.
סרט מקסים, אמיתי ונוגע ללב. עד כדי כך, שאין לי מה להוסיף...
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 9:37 24/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
Beautiful! I just watched the short flash Oren made for the song and enjoyed it very much.
And it actually loaded in a few minutes, so there was no problem... so now i felt i also saw something from the film
And i also would like to add that I think Keren is doing a very good job, and I enjoy to read her reviews much more than mine  I hope you will see many movies in the next weeks!
For me, like Keren said, the degree of comfort or emberassment when the director or creators are present, depends on my true response to the film. If I like it, what can be better than come up and say: I loved it! Great Job! but if I have some resentments and I try to be polite... that feels not so nice. (and usually the person can also tell...)
|
|
|
|
 |
פנגו חתול קטן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02 הודעות: 218 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 21:21 24/10/02 נושא ההודעה: |
|
|
היי !
אני מכיר את איה שטינוביץ' כמעט באופן אישי, כי בן של החברים הכי טובים [של המשפחה] התחתן איתה. והיא בן אדם מקסים, באמת.
חוץ מזה את באמת התלהבת מהסרט והביקורת, [המצוינת] עשתה לי עוד חשק לראות, ואני אלך ברגע שתהיה לי הזדמנות.
חוץ מזה, ממש אהבתי את הסרטון של השיר "בוא".
|
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 20:06 18/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
בשבוע שעבר צולם קליפ ל"בוא", כנראה בעיקבות ההצלחה של קטע הפלאש שעשיתי לו את הקליפ הפיקה מערכת התוכנית "ערב טוב עם גיא פינס", והוא צולם ברמת הגולן, בלוקיישן בו צולם "יוסי וג’אגר".
מקבץ דיווחים על הסרט:
כ-20 אלף איש צפו עד כה בהקרנות המסחריות של הדרמה בבתי הקולנוע.
בתחילת 2003 הסרט יופץ להקרנות מסחריות ברחבי ארה"ב באמצעות חברת ההפצה "סטרנד פילמס".
הסרט התקבל לפסטיבל ברלין 2003 במסגרת "פנורמה" (בה מוקרנים סרטים מכל העולם). הסרט יתחרה גם במסגרת פרסי ה"טדי" של הפסטיבל (המוקדשים לסרטים העוסקים בנושאים הומו-לסביים).
[ הודעה זו נערכה על-ידי: קרן בתאריך 2002-11-19 11:48 ] |
|
|
|
 |
צבי כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02 הודעות: 208 מיקום: ירושלים
|
פורסם: 1:06 20/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי פרומו לשידור של הסרט בערוץ 3 בכבלים.
לא יודע בדיוק מתי, אבל אם שמועה שגונבה לאוזני נכונה, מדובר ב-24 לחודש (אבל אני לא בטוח). |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 2:26 20/11/02 נושא ההודעה: |
|
|
| וואלה, איך שכחתי לרשום את זה בהודעה הקודמת. גם אני קראתי על השידור הזה והוא אכן אמור להיות משודר ב-24. |
|
|
|
 |
Oren the Snark חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 2/07/02 הודעות: 196 מיקום: ירושלים
|
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 8:24 19/03/03 נושא ההודעה: |
|
|
סוף סוף יש לסרט אתר (למה לא היה להם אתר כשהייתי צריך תמונות לדף הביקורת?):
www.yossiandjagger.com
ובינתיים הסרט ממשיך במסע הפסטיבלים שלו:
אחרי שהוקרן במסגרת "פנורמה" היוקרתית בפסטיבל ברלין בחודש פברואר האחרון, "יוסי וג'אגר" התקבל לתחרות של פסטיבל טריבקה בניו-יורק, אותו ייסד השחקן והבמאי רוברט דה נירו. באפריל ישתתף הסרט בפסטיבל טורינו שבאיטליה, מאוחר יותר יגיעו לסבב ראיונות ברומא השחקנים יהודה לוי, אוהד קנולר ואיה שטיינוביץ, הבמאי איתן פוקס והתסריטאי אבנר ברנהיימר. בתחילת חודש מאי ייצא הסרט לאקרנים ברחבי איטליה. בהמשך יוקרן הסרט במסגרת פסטיבל ההומואים והלסביות בסן-פרנסיסקו ובפסטיבל אאוט-פסט. בחודש יוני ייצא להקרנות בבתי הקולנוע בארה"ב. בנוסף, הסרט נרכש הסרט להפצה מסחרית בצרפת, גרמניה, אוסטריה, שוויץ, בלגיה, הולנד, איטליה וטאייוואן. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
פורסם: 10:45 1/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
עדכונים נוספים:
יוסי וג'אגר זכה בפרס "חביב הקהל" בפסטיבל טורינו לסרטים הומו-לסביים. [התסריטאי אבנר ברנהיימר, שנכח בטקס הסיום, קיבל את הפרס מידיה של האמנית הטרנסקסואלית זאזי דה פאריז, שכילד גרה במשך מספר שנים עם הוריה בירושלים.]
בסוף מאי ייצא הסרט להקרנות מסחריות ב-25 ערים ברחבי איטליה (הסרט יופץ בבתי הקולנוע מדובב לאיטלקית).
בשבוע הבא יתחרה הסרט בתחרות הרשמית של פסטיבל טרייבקה בניו יורק מול כ 15 סרטים מרחבי העולם. בראש צוות השופטים בתחרות תעמוד התסריטאית והבימאית נורה אפרון ("כשהארי פגש את סאלי", "נדודי שינה בסיאטל"). |
|
|
|
 |
שי חבר/ת פורום

בפורום מ: 9/06/02 הודעות: 69 מיקום: לב השרון
|
פורסם: 12:33 1/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
חזרתי לפני מספר ימים מרומא והסרט יוסי וג'אגר מפורסם כמעט על כל אוטובוס שם.
באופן אישי - לא אהבתי את הסרט, אך אם הוא מצליח אז  _________________ בברכה,
הפועל לב-השרון |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 10:30 5/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני לא מבין מה הכבוד הכל כך גדול לזכות בתחרות כזו. |
|
|
|
 |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 10:28 7/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
| למי שמעוניין, נראה לי שיש את הסרט הערב בערוץ 3 בססיסות 22:00 |
|
|
|
 |
אורח
|
פורסם: 4:57 13/05/03 נושא ההודעה: |
|
|
לקחתי את בן זוגי האמריקאי שלא יודע מהחיים שלו על ישראל חוץ מ "מה נשמע" ו"אני אוהב אותך" ואני חושב שעכשיו הוא מבין
יוסי וג'אגר בפסטיבל טריבקה בניו יורק
יש כבוד |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
|
|
|
 |
Guest אורח
|
פורסם: 10:05 3/06/03 נושא ההודעה: |
|
|
Hi. I just wanted to let fans of the film know that Yossi and Jagger played to a full theater on Friday night and a nearly-full theater on Monday at the Seattle International Film Festival. I agree with your review, Keren, the movie will stick with me for a long time to come and I hope I get a chance to see it again
Take Care |
|
|
|
 |
severn אורח
|
פורסם: 22:59 5/12/03 נושא ההודעה: יוסי וג'אגר |
|
|
| למרות טענותיו של יהודה לוי שהוא שחקן נהדר שאינו הומו אני לא מקבל זאת ומשוכנע שבמוקדם או במאוחר נראה שהוא דומיני |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 0:21 7/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
| גולשי האתר מחכים בנשימה עצורה לעדכון בנושא... |
|