יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

להרוג את ביל חלק 1- עכשיו נשאר לחכות

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 9:55 1/11/03    נושא ההודעה: להרוג את ביל חלק 1- עכשיו נשאר לחכות הגב עם ציטוט

אתמול בערב הלכתי אחרי הרבה התלבטויות ללהרוג את ביל חלק 1.
כמישהו שאהב את ספרות זולה של טרנטינו לי היו ציפיות מלהרוג את ביל. אני יודע שזה לא ממש טוב לפתח הרבה ציפיות אבל בכל זאת, איך אפשר שלא לפתח ציפיות כשאתה מגיע לסרט של טרנטינו?
כידוע הסרט להרוג את ביל חולק לשני חלקים בגלל אורכו, מה שקצת הדאיג אותי.
אבל זה לא היה כזה נורא אחרי הכל, ואני חייב לומר שמאד נהניתי מהסרט.
הסרט מספר על אישה שכינויה הוא "בלק ממבה" או "הכלה" (איך שתרצו, גם זה וגם זה נכון) שעובדת כרוצחת שכירה עבור אדם מיסתורי בשם ביל.יום אחד מסיבות לא ברורות מחליט ביל לשלוח קבוצת מתנקשים להרוג את בלק ממבה ולבסוף הוא עצמו תוקע לה כדור בראש, וזאת כשהיא בהריון. לאחר שנים שבלק ממבה הייתה בתרדמת היא מתעוררת, מגלה שאבדה את הילד שלה ומחליטה לנקום במתנקשים ובביל. היא מסתבכת עם כנופיות, רוצחים ועוד הרבה אנשים אחרים בדרך לנקמה.
אומה תורמן משחקת את בלק ממבה, וניתן גם למצוא את לוסי לו והופעה קצרה של מייקל מדסן בסרט (שאמור לקבל יותר זמן מסך בחלק השני).
הסרט גדוש במנות גדולות של אקשן ודם, והאלימות שלו כל כך מופרזת עד שהיא מצחיקה, אבל קטעי האקשן בכל זאת מבוימים היטב.
יש גם קטע אנימה המשתלב היטב בסרט ומספר סיפור מעניין. אהבתי דווקא את השילוב של האנימה במיוחד כי זה היה מצויר יפה מאד.
למרות שזה בכלל לא דומה לספרות זולה זה בכל זאת סרט יפה וקצת דומה לסרטיו האחרים של טרנטינו.
וגם הסאונד בסרט בסדר ויש אפילו כמה קטעים מצחיקים וסוף שלא היה מבייש אף אופרת סבון.

מה אני יכול להגיד לסיכום? שאני אהבתי בינתיים את מה שראיתי ואני מצפה בקוצר רוח לסרט השני. אבל אני לא יכול לשפוט סרט זה סופית, כי אני מחשיב את להרוג את ביל חלק 1, לחצי סרט.
אבל מה שאני כן יכול להגיד זה שמי שאהב את יצירותיו הקודמות של טרנטינו יהנה מהסרט הזה.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
The Shining
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 5/10/03

הודעהפורסם: 13:47 1/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הסיבה שהרגו אותה זה שהיא רצתה להתחתן ולעזוב....

ובמציאות אתם חושבים שאם מורידים למישהו יד זה עד כדי משפריץ???
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:45 2/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אתה יכול לנסות ולהגיד לנו מה קרה... חיוך גדול
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
צבי
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 7/06/02

הודעהפורסם: 17:47 8/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מה זה הדיונים המשונים האלו האם יד יכולה להשפריץ ככה או לא?! מה זה משנה?.... הסרט סוחף, אנרגטי,מעניין,כיפי,מאד אלים אבל עם הרבה חיוך, וכן, כדאי לחכות גם לחלק השני.
ההשפרצות זה חלק מהכיף... לא צריך לקחת יותר מדי ברצינות.
אצלנו דווקא האנשים באולם (בירושלים!) התנהגו יפה, כולם היו מרותקים לסרט, חוץ מרגע אחד של שקט שבו מישהי צרחה: "תדליקו מזגן", כי באמת היה נורא חם רשע
(בירושלים להזכיר שוב) חיוך

רונית וצבי.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני מספר ICQ
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 19:19 11/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

כן, אני מסכים. גם נזכרתי שהקטע הכי אלים בסרט( הקטע בו הכלה מגיעה למסעדה שבה מבלים חברי היאקוזה) צולם בשחור ולבן. אולי בגלל שלא יהיה יותר מדי אדום על המסך?
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 0:30 12/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הקטע הזה לא צולם בשחור לבן, ולמעשה ביפן, למשל, הוא מוקרן בצבע. עבור הקהל המערבי הקטע "עודן" מעט ומוצג בשחור לבן. אישית - זה נראה לי רעיון טוב. זה נותן קצת מנוחה לצופה.

מה שמסקרן אותי בתוך פריט המידע הזה שאני מביאה, הוא מי החליט על השינוי -
כלומר, השחור לבן למערב, זו יוזמה של טרנטינו?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
barlevy
אורח

הודעהפורסם: 14:46 12/11/03    נושא ההודעה: ממ לא הרגו אותה בגלל שהתחתנה.. הגב עם ציטוט

הרי גם ורניטה גרין התחתנה והקימה משפחה
ואותה לא הרגו
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

הודעהפורסם: 19:58 13/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לא ממש חושב שטרנטינו יזם את הרעיון הזה, פשוט יש לי כזאת תחושה.
אבל בעצם מי יודע?
יניב חקמן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/06/02

הודעהפורסם: 20:10 18/11/03    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

אני לא חושב שניתנת בחלק הראשון תשובה ברורה מדוע ביל ניסה לרצוח את "הכלה". לדעתי נצפה לתשובה בסרט השני, בנוסף למייקל מאדסן (הבא ברשימה) וסמואל אל ג'קסון- ספוילר שמשחק את הנגן בחתונה- שהוזכר בסרט הראשון ע"י השריף שבא לבדוק את זירת הרצח. ספוילר
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי