יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

סרט שלישי ל"שרק"

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
קרן
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 17:36 25/01/04    נושא ההודעה: סרט שלישי ל"שרק" הגב עם ציטוט

ארבעה חודשים לפני שייצא "שרק 2" לאקרנים בארה"ב הורו ראשי אולפני דרימוורקס על הפקת סרט שלישי שיעסוק במעללי המפלצת הירוקה והמטונפת. הסרט השני, שמתוכנן לצאת ב-21 במאי חוזר לשרק (בדיבובו של מייק מאיירס) ונסיכתו (בדיבובה של קמרון דיאז) ולהרפתקאותיהם במסע אל הוריה, להם הם מתכוונים להודיע על הזוגיות החדשה. באולפנים כל כך בטוחים בסיפור ההצלחה שיש להם ביד ולכן פנו אל התסריטאי שאחראי ל"שרק 2" ושכרו אותו לתיבת התסריט של "שרק 3". הידיעה הובאה במלואה מאתר Walla:
http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=category&path=200&id=496505&news=1
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 0:15 26/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

חששתי שמשהו כזה יקרה...

משום מה להוליווד כיף לשים לכל סרט מיד סרט המשך וכך ברוב המקרים להרוס סתם את הסרט הראשון...
חבל עצוב
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 9:03 26/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

וואלאס. ראית כבר את הבקרוב של הסרט השני? לפי הבקרוב שאני ראיתי נראה לי שהוא אהיה יותר מצחיק מהראשון (במיוחד עבור אנשים נשואים... מוציא לשון )

הכל תלוי בתסריטאי, וכל עוד הוא נשאר מצידי שיעשו גם את שרק 5.

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 12:39 26/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שרק (או כמו שיש לקרוא לו כיום "שרק 1") היה אחלה סרט - מבחינת גרפיקה, היותו מצחיק ומהנה, וגם לא ארוך מדי. ממש סרט בכיף. אבל אני לא חשתי שום צורך שיעשה עוד סרט באותו עולם עם אותן דמויות. יכול להיות מאד ש"שרק 2" יהיה סרט מוצלח, אבל אותי הוא כבר פחות מעניין. ובמידה מסויימת אני מקווה (כן, ממש כך) ששרק 2 יהיה כישלון. יכולים להיות סרטי המשך מוצלחים, אבל הרעיון שלכל דבר טוב חייב להיות "המשך" מרגיז אותי. שישקיעו את אותה אנרגיה ויצרתיות (שלא לדבר על כסף) בעשייה של משהו חדש. מקורי באמת.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 8:51 27/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

מסכים איתך יעל.
גם אני מאוד אהבתי את שרק (1) וגם יש לי אותו באוסף ה-DVD בקטגוריית האנימציה (עם סאות פארק,מלך האריות ונימו) וגם מאוד יכול להיות שהסרט השני יהיה מצחיק ואפילו גם השלישי אבל זה מרגיז אותי שישר משקיעים בסרטי המשך עוד ועוד אז שאיזה חלק יכשל ורק אז יפסיקו...זה מרגיז.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 15:54 27/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ואני לא מסכים אתכם בכלל. שרק היה אחלה סרט ושרק 2 נראה גם אחלה סרט ואם גם שרק 15 יהיה אחלה סרט לא אכפת לי בכלל. וזה בטוח יותר עדיף ממליון סרטים דרקים שמהם יוצא סרט אחד או שניים טובים.

עודד
ארגורן
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03

הודעהפורסם: 16:01 27/01/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הגרפיקה בסרט "שרק" היא באמת גרפיקה מדהימה אבל אני חייב להגיד שמבחינת העלילה והצחוקים לא התלהבתי כל כך מהסרט במיוחד לא אהבתי את הסוף של הסרט שלדעתי היה די משעמם.

סרטים מצוירים זה זאנר שתמיד אפשר לעשות בו משהו חדש , כי שמשתמשים בדמיון השמיים הם הגבול אז לא יכול להיות שהמפיקים יעשו צחוק מהעבודה.
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> חדשות קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי