| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 17:36 25/01/04 נושא ההודעה: סרט שלישי ל"שרק" |
|
|
ארבעה חודשים לפני שייצא "שרק 2" לאקרנים בארה"ב הורו ראשי אולפני דרימוורקס על הפקת סרט שלישי שיעסוק במעללי המפלצת הירוקה והמטונפת. הסרט השני, שמתוכנן לצאת ב-21 במאי חוזר לשרק (בדיבובו של מייק מאיירס) ונסיכתו (בדיבובה של קמרון דיאז) ולהרפתקאותיהם במסע אל הוריה, להם הם מתכוונים להודיע על הזוגיות החדשה. באולפנים כל כך בטוחים בסיפור ההצלחה שיש להם ביד ולכן פנו אל התסריטאי שאחראי ל"שרק 2" ושכרו אותו לתיבת התסריט של "שרק 3". הידיעה הובאה במלואה מאתר Walla:
http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=category&path=200&id=496505&news=1 |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 0:15 26/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
חששתי שמשהו כזה יקרה...
משום מה להוליווד כיף לשים לכל סרט מיד סרט המשך וכך ברוב המקרים להרוס סתם את הסרט הראשון...
חבל  |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 9:03 26/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
וואלאס. ראית כבר את הבקרוב של הסרט השני? לפי הבקרוב שאני ראיתי נראה לי שהוא אהיה יותר מצחיק מהראשון (במיוחד עבור אנשים נשואים... )
הכל תלוי בתסריטאי, וכל עוד הוא נשאר מצידי שיעשו גם את שרק 5.
עודד  |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 12:39 26/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
| שרק (או כמו שיש לקרוא לו כיום "שרק 1") היה אחלה סרט - מבחינת גרפיקה, היותו מצחיק ומהנה, וגם לא ארוך מדי. ממש סרט בכיף. אבל אני לא חשתי שום צורך שיעשה עוד סרט באותו עולם עם אותן דמויות. יכול להיות מאד ש"שרק 2" יהיה סרט מוצלח, אבל אותי הוא כבר פחות מעניין. ובמידה מסויימת אני מקווה (כן, ממש כך) ששרק 2 יהיה כישלון. יכולים להיות סרטי המשך מוצלחים, אבל הרעיון שלכל דבר טוב חייב להיות "המשך" מרגיז אותי. שישקיעו את אותה אנרגיה ויצרתיות (שלא לדבר על כסף) בעשייה של משהו חדש. מקורי באמת. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 8:51 27/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
מסכים איתך יעל.
גם אני מאוד אהבתי את שרק (1) וגם יש לי אותו באוסף ה-DVD בקטגוריית האנימציה (עם סאות פארק,מלך האריות ונימו) וגם מאוד יכול להיות שהסרט השני יהיה מצחיק ואפילו גם השלישי אבל זה מרגיז אותי שישר משקיעים בסרטי המשך עוד ועוד אז שאיזה חלק יכשל ורק אז יפסיקו...זה מרגיז. |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 15:54 27/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
ואני לא מסכים אתכם בכלל. שרק היה אחלה סרט ושרק 2 נראה גם אחלה סרט ואם גם שרק 15 יהיה אחלה סרט לא אכפת לי בכלל. וזה בטוח יותר עדיף ממליון סרטים דרקים שמהם יוצא סרט אחד או שניים טובים.
עודד  |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 16:01 27/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
הגרפיקה בסרט "שרק" היא באמת גרפיקה מדהימה אבל אני חייב להגיד שמבחינת העלילה והצחוקים לא התלהבתי כל כך מהסרט במיוחד לא אהבתי את הסוף של הסרט שלדעתי היה די משעמם.
סרטים מצוירים זה זאנר שתמיד אפשר לעשות בו משהו חדש , כי שמשתמשים בדמיון השמיים הם הגבול אז לא יכול להיות שהמפיקים יעשו צחוק מהעבודה. |
|
|
|
 |
|