| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
קרן כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02 הודעות: 2018 מיקום: חיפה
|
פורסם: 20:30 26/01/04 נושא ההודעה: "שר הטבעות" הוא המנצח הגדול של גלובוס הזהב |
|
|
"שר הטבעות - שיבת המלך" אסף בקלילות ארבעה פרסי גלובוס הזהב בטקס שנערך הלילה בארה"ב. השלישי בטרילוגיה של טולקין קטף את פרס הסרט הדרמטי הטוב, ופיטר ג'קסון זכה בפרס הבמאי, בנוסף זכה הסרט בשני פרסים על המוזיקה. המנצח השני של הערב הוא "אבודים בטוקיו" של סופיה קופולה, שזיכה את ביל מארי בפרס גלובוס הזהב הראשון בחייו על משחקו בסרט. קופולה עצמה זכתה בפרס על התסריט והודתה לאבא, פרנסיס פורד. הידיעה במלואה באתר Walla:
http://e.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=category&path=200&id=496860&news=1 |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 8:49 27/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
היה טקס נהדר.
כ"כ שמחתי על שר הטבעות וגם על פיטר ג'קסון. רק שיביאו להם גם באוסקר...
וגם שמחתי על 24 שסוף סוף לקחה איזה פרס שמגיע לה אחרי הכשלונות באמי.
וגם שמחתי עם המפסידים ועם מריה בלו אהובתי שהייתה מועמדת לתפקיד משנה על The Cooler (התאהבתי בה לפני כמה שנים שהיא שיחקה בעונה החמישית של ER ועזבה אחרי עונה אחת בלבד )
עוד איזה איזה 6 שעות ומשהו בחירת המועמדים לאוסקר,אז מעניין מי יגיעו לשם עם מועמדות. |
|
|
|
 |
ארגורן חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/03/03 הודעות: 282
|
פורסם: 15:45 27/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
היה טקס לא רע בכלל עם הרבה מאוד כוכבים והרבה מאוד צחוקים.
אהבתי את הקטע שגים קארי אמר שהסרט "עלף" זכה בפרס למרות שהוא לא היה מועמד וגם היו הרבה נשים יפות כמו רנה זלווגר וגינפר גראנר ("זהות בדויה") שנראות פשוט נפלא!!.
סוף סוף שר הטבעות מקבל את מה שמגיע לו , למרות שלדעתי הוא היה צריך לזכות כבר בסרט "שר הטבעות - אחוות הטבעת" שלדעתי היה הטוב בסדרה.
אני מאמין שגם באוסקר שר הטבעות יזכה בכל הפרסים , למרות שבמקרים רבים מדי הם נתנו אוסקרים לסרטים שלא היה מגיע להם לזכות.
אני לא מבין למה אף שחקן משר הטבעות לא היה מועמד לפרס בגלובוס הזהב , אני מקווה שבאוסקר יתנו לאיזה שחקן מועמדות (השמועות אומרות שזה יהיה שון אוסטין). |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 15:51 27/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
אומה תורמן הייתה מדהימה בטקס לפי דעתי...
ואף שחקן משר הטבעות לא קיבל מועמדות לאוסקר (הרגע הכריזו) אבל הסרט מועמד ופיטר מועמד ואני מקווה שיזכו.
וגם התסריט המעובד מועמד... |
|
|
|
 |
עודד כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02 הודעות: 339 מיקום: רחובות
|
פורסם: 15:57 27/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
שר הטבעות אינו חוזר אינו הסרט הטוב של השנה לדעתי. היו לפחות חמישה סרטים יותר טובים וראויים מבחינתי לזכיה. גם המוזיקה של הסרט לא משהו. אבל אני אכן מסכים כי הסרט הראשון היה הטוב ביותר בסדרה (אולי בגלל שהוא היחידי שראיתי בינתיים בגרסת הבמאי).
אני מאד מקווה שהוא לא יקח את האוסקר (לא שזה ממש משנה לי).
עודד  |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:41 27/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
| אני חושב שהשלישי דווקא מאד מוצלח ואני אהבתי אותו יותר מהראשון. את השני הכי פחות אהבתי אבל הוא גם היה מעולה. אהבתי יותר את השלישי מהראשון ומהשני כי הוא היה יותר צבעוני, יותר נרחב, נאמן למקור (יחסית) והיו בו אפקטים של סאונד וקרבות פשוט מדהימים. |
|
|
|
 |
|