| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
אורח69 אורח
|
פורסם: 12:55 31/01/04 נושא ההודעה: קשה..קשה |
|
|
הרגע סיימתי לראות החשוד המיידי ושוב פעם הרסתי לעצמי את הסרט
[הוסף ע"י מנהלי הפורום]
גיליתי בהתחלה שקווין ספייסי הוא קייזר סוסה והוא לא באמת נכה(למה פתאום יכניסו פושע נכה מה הקטע פה? משהו מסריח)
זה קרה לי הרבה פעמים במועדון קרב גיליתי ברגע שהם נפגשו. בטח אתם שואילים איך
אז אני אסביר כשהם נפגשו ודיברו על החיים שלהם אדוארד נורטון אמר "אבא שלי רצה שאני יתחתן בגיל 26" ואז בראד פיט אמר "אתה לא יכול אני בן 27"(לא בטוח לגבי המספרים
והציטוט לא מדוייק אבל ככה גילית)
עוד סרט שהרסתי לעצמי היה החוש השישי וחבל כי זה סרט ממש טוב וכל ההנאה הלכה
וגם באחרים גיליתי בהתחלה אבל זה היה סרט שדי קל היה לגלות |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 16:47 31/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא ממש זוכר את כל המשפטים במועדון קרב אבל אני יודע שאבא של נורטון עזב אותו בגיל 6- איך בדיוק הוא אמר את המשפט הזה? (ובכלל אבא של בראד פיט רצה שהוא יתחתן)
בכלל נראה לי מוזר שהסקת מזה שספייסי נכה שהוא סוזה. כנראה יש לך חוש שישי לסרטים...
עריכה:
אתה אומר שלגלות את החוש השישי הרס לך את ההנאה מהסרט: איך אתה ידעת שאתה באמת צודק?
לפעמים בסרט אתה מגלה מה יקרה בעוד 5 דקות, ואז באמת נהרסת קצת ההפתעה וזה מרגיז. אבל כשאתה מגלה את הסוף, כבר בהתחלת הסרט, אני לא מאמין שאתה יושב שעה וחצי ומחכה לראות אם צדקת- יש עלילה שמתרחשת בזמן הזה, יש עוד סרט לראות, ההנאה לא צריכה להיפגם. _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone...
נערך לאחרונה על-ידי eranml בתאריך 16:55 31/01/04, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
|
|
 |
אורח69 אורח
|
פורסם: 16:50 31/01/04 נושא ההודעה: |
|
|
| eranml כתב/ה: | אני לא ממש זוכר את כל המשפטים במועדון קרב אבל אני יודע שאבא של נורטון עזב אותו בגיל 6- איך בדיוק הוא אמר את המשפט הזה? (ובכלל אבא של בראד פיט רצה שהוא יתחתן)
בכלל נראה לי מוזר שהסקת מזה שספייסי נכה שהוא סוזה. כנראה יש לך חוש שישי לסרטים...
כנראה שסרטים עם טוויסט בסוף, או סוף מיוחד לא מתאים לך. |
אולי אני לא זוכר בדיוק אבל היה קטע כשהם נפגשו שהם דיברו כבנאדם אחד |
|
|
|
 |
|