| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 23:35 5/02/04 נושא ההודעה: אכזבה להמלצות של וולאס |
|
|
צוות ההמלצות של וולאס (שכולל אותי,את אנוכי ואת עצמי) מאוכזב מאוד כי תכננתי להביא החודש כל סוף שבוע המלצות שקשורות באוסקר כי עלו ערוצי אוסקר מיוחדים גם בכבלים וגם ב-יס. אבל לצערי אין לי את לוחות השידורים שלהם ונשארתי עם הערוצים הרגילים שכרגיל בסוף השבוע הקרוב אין להם הרבה הצעות טובות ולכן שוב אין המלצות.
מישהו יודע אם יש איזה עיתון או משהו שיש שם גם את ערוצי האוסקר שעלו רק לחודש פברואר ב-יס ובדיגיטלי בכבלים?
בדרך כלל אני מביא את ההמלצות מעיון ב-רייטינג שייוצא מידי יום רביעי. אבל כאמור-הם לא הכניסו לשם את ערוצי האוסקר המיוחדים.
כי רק בכבלים ראיתי שיהיו החודש סרטים מאוד מומלצים בפעם הראשונה בטלויזיה כמו כמעט מפורסמים,אחוות הטבעת ועוד... |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 23:42 5/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
לא יודע את הלוח שידורים, אבל מאד התאכזבתי מיום ראשון של האוסקר בערוץ 4: "working girl"???? איזה סרט עלוב. אני לא מאמין שהוא היה מועמד לכל כך הרבה פרסים (ועוד שמלאני גריפית' זכתה) _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 12:41 7/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
היום [יום שבת] בסינמה אוסקר: ב19:00 הסרט "הכל אודות אמא" של פדרו אלמודובר [עד השעה 20:40]. ב21:00 [לפני יש "סינמה ניוז"] הסרט "דבר אליה" המצליח מאוד, גם הוא של פדרו אלמודובר [גם ביס ב21:00 נראה לי]. עד 22:40, וב 23:00 [שוב סינמה ניוז], הסרט "יום אימונים מסוכן" , שבו זכה דנזל וושינגטון בפרס השחקן. סרט טוב מאוד, במיוחד משחקו של דנזל.
אני אראה את דבר אליה, כי לא ראיתי אותו.
וכמובן, כל הסרטים האלה, מומלצים! |
|
|
|
 |

|
פורסם: 23:58 8/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
| נזכרתי שאת הסינמה אוסקר אני יכול לראות בלוח המשדרים הדיגיטלי בטלויזיה. אז ייתכן וההמלצות באמת יהיו עם סרטי האוסקר המומלצים אבל בלי הערות אוסקר של YES כי את זה אני ממש לא יכול לראות... |
|
|
|
 |

|
פורסם: 22:57 9/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
כנראה נמצא פיתרון כי ראיתי שאפשר לראות את לוח המשדרים גם באינטרנט.
אז תתכוננו להמלצות ספיישל אוסקר בקרוב. |
|
|
|
 |
|