| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 21:02 14/02/04 נושא ההודעה: קן הקוקייה |
|
|
ראיתי את הסרט לא מזמן, ולא התרשמתי כמו שציפיתי להתרשם: אין ספק שניקולסון מדהים ושהסרט טוב, אבל לא כמו השם שיצא לו אחד מהסרטים הגדולים בכל הזמנים.
גם זכייתה של לואיס פלטצ'ר, האחות, באוסקר נראית לי תמוהה, היא לא שיחקה כל כך טוב.
והסוף בכלל היה מוזר ביותר אבל דיי מתאים לאווירה של הסרט, בכל זאת בית משוגעים
אם מישהו ראה, יכול להגיב ואולי לגרום לי לשנות קצת את דעתי אז בבקשה _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
Elad ZZZ חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 1/01/04 הודעות: 292
|
פורסם: 22:19 14/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
אני לא אנסה לשנות את דעתך..
כשאני ראיתי את הסרט הייתי בטוח שהוא יהיה כמו שאר סרטי הדרמה שדי חוזרים על עצמם, אבל הופתעתי לטובה כאשר צפיתי בסרט ומאד נהנתי ממנו ואפילו ריגש אותי.
מה שאהבתי הכי הרבה בסרט נראה לי זה שמקמרפי (אדם בריא והכל) מתחבר ומתקשר לאנשים שסביבו שכביכול לא שפויים.
ראיתי את הסרט לפני המון זמן.. אני בטח אראה אותו שוב פעם בזמן הקרוב ואני שוב פעם הגיב.. _________________ "who is John Galt"
 |
|
|
|
 |
eranml חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 5/12/03 הודעות: 160
|
פורסם: 0:46 15/02/04 נושא ההודעה: |
|
|
כנראה באתי עם ציפיות מוגזמות מדי. הסרט היה טוב, אבל חשבתי שהוא יהיה הרבה יותר טוב, ובכלל ציפיתי למשהו שונה: גמוך חשבתי שזו דרמה רגילה שתהיה עשויה טוב מאד, אבל הסרט הזה הוא שילוב של דרמה וקומדייה והוא שונה לגמריי ממה שחשחבתי שיהיה _________________ The greatest trick the devil ever pulled was convincing the world he doesnt exist
And like that he's gone... |
|
|
|
 |
|