יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

מאבק צמוד (The Hunted)

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 20:28 23/02/04    נושא ההודעה: מאבק צמוד (The Hunted) הגב עם ציטוט

כשהקרינו ביס 4 את הסרט מאבק צמוד (The Hunted באנגלית) עם טומי לי ג'ונס ובניסיו דל טורו אז החלטתי לראות את הסרט הזה. שמעתי בעבר על העלילה של הסרט והיא עניינה אותי מאד וחשבתי לעצמי: הנה בטח מותחן פעולה מסורתי בדיוק כמו שאני אוהב. התיישבתי לראות את הסרט גם בגלל העלילה שמשכה אותי וגם בגלל טומי לי ג'ונס ובניסיו דל טורו- שחקנים מעולים שניהם. חשבתי ששום דבר לא יכול להשתבש ושזה יהיה סרט טוב. במהרה גיליתי איזה סוג של סרט אני מסתכל: סרט שלא מימש את הפוטנציאל שלו.
העלילה של הסרט כזאת: חייל לשעבר בשם אהרן (דל טורו) שעבר הלם קרב מסתגר ביער נידח ורוצח בדם קר את כל מי שמעז להתקרב אליו. ה FBI מתערבים בפרשה ומזמינים את האיש שאימן את אהרן (לי ג'ונס) כדי שיתפוס אותו כיוון שהוא יודע איך הרוצח פועל היות והוא זה שאימן אותו. השניים נכנסים לעימות ולשורה של מרדפים ארוכים.
העלילה זה הצד הכי חלש של הסרט לצערי. נאמרות כמה מילים על הלם הקרב של אהרן ועל כך שהוא נותר בלי רגשות אחרי זה ובגלל זה הוא רוצח, אבל אחרי שני מילים על מצבו לא ממשיכים לדבר על הבעיה הזאת. ובדיוק כשהמרדפים הארוכים והמעצבנים נגמרים מתחילים לדבר קצת וכשהמצב נהיה מעניין כבר, הוא שוב הופך למשעמם ברגע שהדיבורים המעטים נגמרים ושוב מתחילים המרדפים. הסרט לאורכו (וזה לא ממש הרבה) נוגע בהרבה דברים מורכבים שקשורים לרגשות האדם אבל הוא לא גומר לספר עליהם. הסוף של הסרט בכלל לא חזק והוא כבר ממש צפוי. דל טורו לא מצליח להתחבר לדמותו, אולי בגלל שהוא אומר בקושי כמה משפטים לאורך כל הסרט. לי ג'ונס נראה כבר מיושן מאד ונראה כזה שגם לא מתחבר היטב לדמותו. הצילום של הסרט בינוני לגמרי ובקושי סאונד יש בו. אז מה טוב בסרט? ההתחלה טובה ומעניינת אבל איפשהו הסרט פשוט בוחר בנתיב הלא נכון. אולי מי שיצליח לא לשים לב לעלילה הלא גמורה אז אולי הוא יהנה מהאקשן של הסרט, אבל כשמתחילים לדבר על כאלה נושאים מה שמעניין אותך זה לשמוע עוד ולא לעבור לקטע האקשן הבא.
חבל, זה סרט שציפיתי לו אבל איכשהו הוא לא ממש היה טוב.
ואם יש כאן מישהו שראה את הסרט אז אני אשמח לשמוע את דעתו ובכלל: איזה סרטים ציפיתם שיהיו טובים אבל בסוף הם לא היו מה שרציתם?
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
feb
אורח

הודעהפורסם: 14:58 24/02/04    נושא ההודעה: סרט מפוספס הגב עם ציטוט

התחושה שקיבלתי מהסרט היא פספוס. השחקנים, הבמאי והעלילה (אם כי היא די מוצתה בעבר) היו מרכיבים לסרט די נחמד, אבל ישר מההתחלה הסרט התפקשש לחלוטין ואיבד כל כיוון. אני מנסה לחשוב על סרט שהיה פספוס גם כן, אבל רק עולה לי בראש "הסמוראי האחרון", פשוט אכזבה. ואם בענייני סמוראים עסקינן: "שוגון". אכזבה.
עודד
כוכב אתר
כוכב אתר

בפורום מ: 12/06/02

הודעהפורסם: 16:26 24/02/04    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

לפחות "שבעת הסמוראים", "סמוראי הדמדומים", ו- "גוסט דוג" לא רעים חיוך

עודד
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי