| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 10:01 7/08/02 נושא ההודעה: |
|
|
כל חודש מפרסם אתר Movie-List (האתר הגדול ביותר המרכז הפניות לטריילרים) את רשימת עשרת הטריילרים המורדים (Downloaded) ביותר בחודש הקודם. אם לא ראיתם או לפחות שמעתם על הטריילרים שברשימה - אתם לא בעניינים. והרי לפניכם הרשימה:- Lord Of The Rings: The Two Towers הטריילר המרשים לפרק השני בטרילוגיית שר הטבעות (בהחלט טריילר שחייבים לראות).
- X-Men 2 הטיזר טריילר שחושף את הלוגו של סרט ההמשך בסידרת אקס-מן (לא שווה את המאמץ).
- Terminator 3 גם כאן, הטיזר חושף רק את הלוגו לסרט השלישי בסידרת שליחות קטלנית (קצת יותר טוב מהטריילר של אקס-מן 2, אבל עדיין - זה רק הלוגו...).
- Star Trek: Nemesis הטריילר לפרק ה-10 של סדרת סרטי מסע בין כוכבים. עמוס באקשן, חלליות וחיזרים (מומלץ בחום לחובבים).
- Star Wars, Episode 2: Attack Of The Clones הטריילרים ופרסומות הטלוויזיה לפרק 2 בטרילוגיה הראשונה של מלחמת הכוכבים, עדיין מבוקשות גם חודש אחרי שהסרט יצא (טריילרים שווים, אבל ישנים).
- The Matrix: Reloaded הטיזר לסרטים הבאים בטרילוגיית המטריקס (לא רואים הרבה, אבל מה שרואים - נראה טוב. לי הטריילר עושה צמרמורת של התרגשות, בכל פעם שאני רואה אותו).
- Harry Potter & The Chamber Of Secrets הטריילר הראשון לסרט השני בסדרת הארי פוטר (סה"כ טריילר טוב).
- Daredevil טיזר טריילר לסרט הראשון במה שכנראה תהיה סידרה המבוססת על הקומיקס - דרדויל (למי שרוצה לטעום קלות מהאקשן והאוירה שבסרט).
- Austin Powers: Goldmember הטריילרים לשלישי בסידרת סרטי אוסטין פאוורס (מי שצחק מהסרטים הקודמים - יצחק גם מהטריילר).
- Analyze That הטיזר לסרט ההמשך לבואו נדבר על זה עם רוברט דה נירו ובילי קריסטל (למי שדה-נירו מצחיק אותו).
[ הודעה זו נערכה על-ידי: יעל בתאריך 2002-08-07 11:34 ] |
|
|
|
 |
סמדר חבר/ת פורום

בפורום מ: 24/06/02 הודעות: 60 מיקום: אזור ירושלים
|
פורסם: 1:32 10/08/02 נושא ההודעה: |
|
|
רק אחד מתוך עשרת הטריילרים ברשימה הוא לא לסרט המשך של משהו, תראו לאן הדרדרנו.
ואני באמת לא ראיתי אף אחד מהנ"ל, זה אומר שאני לא בעניינים? אני אחייה עם זה.. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 12:59 10/08/02 נושא ההודעה: |
|
|
Daredevil הוא אומנם לא המשך, אבל כמו שאר "סרטי הקומיקס" הוא מתוכנן להיות חלק מסידרה של סרטים.
אמרתי "אם לא ראיתם או לפחות שמעתם" אז אתם לא בעיניינים, אני משער שעל הרוב המוחלט של הסרטים האלה שמעת... |
|
|
|
 |
|