יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

הסרט שהכי חסר לך בין המועמדים לאוסקר

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 11:26 28/01/05    נושא ההודעה: הסרט שהכי חסר לך בין המועמדים לאוסקר הגב עם ציטוט

שלום לכולם,

כמו בכל שנה, אנו מתכוונים להעלות את "משאל האוסקר החלופי" שלנו לקראת טקס האוסקר. במשאל אנו נותנים לכם לבחור את הזוכים שלכם מבין המועמדים לפרס היוקרתי, אבל גם לבחור את הסרט שהכי חסר לכם בין המועמדים - סרט שראוי היה שיהיה מועמד ואולי אף הזוכה הגדול.

הבעיה עם הקטגוריה הזו היא, שגם הזוכה בה נבחר מתוך מספר מועמדים מוגבל (חמישה). אז חשבתי להתיעץ בכם לגבי הסרטים שצרכים להכנס לחמישיה. הסרטים שיכנסו אמורים להיות מערכים ופופולריים בקרב הציבור וכמובן, כאלה שהאקדמיה מנעה מהם את המועמדות.

הרכבתי רשימה של מספר סרטים הנראים לי ככאלו שהיו פופולריים השנה (אתם מוזמנים גם להוסיף כאלה שפספסתי) ואני מעוניין לצמצם אותם לחמישה בלבד. ציינו את אלה שנראים לכם (בכל מקרה, לא יותר מחמישה) ואם בא לכם, אתם יכולים גם להסביר למה אתם חושבים שהם צריכים להיות ברשימה הסופית. אגב, סדר הרשימה, אקראי.
[אין טעם להכניס את הסרטים המועמדים לסרט האנימציה ("שרק 2", "משפחת סופר-על" ו"תפוס ת'כריש" ) או סרטים שלא שייכים לשנה הזו (גם אם בארץ הם הוקרנו רק אחרי האוסקר הקודם).]
  • שמש נצחית בראש צלול
  • להרוג את ביל: פרק 2
  • הארי פוטר והאסיר מאזקבאן
  • פרנהייט 9/11
  • הכפר
  • אפקט הפרפר
  • היום שאחרי מחר
  • שבעה צעדים
  • טרמינל
  • ספיידרמן 2
  • הנוסע

למי שמעוניין להזכר, קישורים לסיכומי השנים הקודמות (ובהם קישורים למשאלים הקודמים):
2003, 2002, 2001.

נערך לאחרונה על-ידי Oren בתאריך 15:34 29/01/05, סך-הכל נערך פעם אחת
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
6969
חבר/ת פורום ותיק/ה
חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 19/12/02

הודעהפורסם: 11:46 28/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

הנה הרשימה שלי:
1. סיפורי דגים - זה היה ברור שטים ברטון לה יהיה מועמד
2. שמש נצחית בראש צלול -בעיקר בגלל הראש הגאוני של קאופמן וגודר
3. הנוסע - אני לא זוכר שום סרט שמיקל מאן ביים והיה גרוע
4. הכפר
5. להרוג את ביל 2
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
yevgeniy_11
שחקנ/ית פורם ראשי/ת
שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03

הודעהפורסם: 13:06 28/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

קודם כל, סיפורי דגים קיבל כמה מועמדויות לאוסקר (או שאולי אחת בעצם) באוסקר הקודם, הסרט הרי משנת 2003 בעצם... ככה שהוא כבר פסול.
הנה הרשימה שלי:
להרוג את ביל: פרק 2- הייתי רוצה שדייוויד קארדין יקבל מועמדות על תפקידו המעולה כביל.
הארי פוטר והאסיר מאזקבאן- אפשר היה להביא גם מועמדות לקוארון על החזון הייחודי שלו לסרט.
אפקט הפרפר- הסרט מצויין ואני מאד אהבתי, אבל האקדמיה לא ממש אוהבת סרטים כאלה.
הנוסע- אחד הסרטים הטובים של השנה והוא קיבל ממש קצת מועמדויות. לדעתי היה צריך לקבל מועמדות על הסרט של השנה, הבמאי (מאן) ותפקיד ראשי (קרוז).
סקיי קפטן- היה צריך לקבל לדעתי לפחות כמה מועמדויות על צדדיו הטכניים המעולים.

חסרים לי גם טרויה, המלך ארתור ואלכסנדר אבל אלה סרטים לא כל כך מוערכים ע"י רוב הציבור ככה שלא נראה לי שמקומם בסקר, אם כי טרויה דווקא קיבל מועמדות על עיצוב תחפושות.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

הודעהפורסם: 15:33 29/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יבגני, אתה צודק. "סיפורי דגים" אכן שייך לשנה הקודמת וכמו שציינת הוא אפילו היה מועמד לפרס אחד (דני אלפמן עבור פס קול מקורי). הורדתי אותו מהרשימה.
קצת לגבי הפרשנות למהות הקטגוריה הזו שאנחנו בוחרים את המועמדים עבורה - זה בסדר גם לחשוב על קטגוריות שונות כמו שחקנים, אפקטים ותסריט, אבל ה"התכתבות" הישירה היא עם קטגוריית הסרט הטוב ביותר.
אגב, גם אם אתם חושבים שסרט אינו פופולרי, אבל אתם אוהבים אותו (כמו "טרויה" וכו'), לפחות תציינו אותו. הרבה פעמים יש עוד המון אנשים שחושבים כמוכם אך אינם מאלה הכותבים את דעתם, יכול להיות שאתם "הרוב השקט"...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
נאור
חבר/ת פורום
חבר/ת פורום

בפורום מ: 2/08/03

הודעהפורסם: 18:28 29/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

"שמש נצחית בראש צלול" ו"הנוסע" הם השתיים שחסרים לי מכולם.
לגבי שמש נצחית,חבל שהבמאי לא מועמד פה לפרס הבמאי הטוב ביותר,הסרט בנוי טוב מאוד ובטח שמגיע לו...
את הנוסע הייתי רוצה לראות כסרט הטוב ביותר,כאחד הסרטים היותר טובים של השנה מקומו אמור היה להיות מובטח לדעתי,בכיף הייתי מחליף אותו ב"דרכים צדדיות" למשל...
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית מספר ICQ
William Wallace
כוכב/ת פורום
כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03

הודעהפורסם: 18:47 29/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

"שמש נצחית" הוא הבולט אצלי מכולם ברשימה הזאת שבאמת מגיע להם אוסקר לסרט הטוב ביותר.
אז אני נשאר עם בחירה אחת. יש אפשרות אגב להחשיב את "ביג פיש" כסרט של 2004 ולדחוף אותו גם? מוציא לשון (מגיע לו כמובן ללא ספק,אבל זה כמובן שייך כבר להיסטוריה של 2003...)
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם מספר ICQ
יעל
מבקרת בקולנוע
מבקרת בקולנוע

הודעהפורסם: 21:03 29/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

שלום!
אני חושבת ש"ששמש נצחית בראש צלול" הוא באמת סרט מצויין, והייתי שמחה לראות אותו בין המועמדים לפרס הסרט הטוב ביותר. כמו כן, סרט נוסף שאולי לא רבים ראו הוא "אני לב האקביז", שבדרכו שלו מוזר (כמו שמש נצחית), וגם בכלל לא רע.

חוץ מזה אהבתי את הסרט השלישי של הארי פוטר, אבל אני פשוט לא בטוחה שהוא עד כדי כך טוב כדי להיות מועמד לאוסקר, או לאוסקר החלופי ... אבל אולי אפשר גם לשקול אותו בחמשת המועמדים, וכמובן למה לא להכניס את "'קיל ביל 2"? אמנם לא סרט שעומד מספיק בזכות עצמו, אבל בכל זאת סרט ראוי. (אם כי פחות אהוב עלי מהראשון, שכלל גם את ההבטחה לשני).
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר המפרסם
yishai
חבר/ת פורום מתחיל/ה
חבר/ת פורום מתחיל/ה

בפורום מ: 22/12/04

הודעהפורסם: 11:30 30/01/05    נושא ההודעה: אוקיי הגב עם ציטוט

* קודם כל "שמש נצחית בראש צלול" (סרט גדול!)
* "סיפורי דגים"
* "טרמינל" (לא סרט מאוד מיוחד אבל בהחלט מאוד מהנה)
* "קיל ביל 2" (יעל- אני מסכים עם כל מילה שאמרת)
* אני לא חסיד גדול של נייט אבל לסרט "הכפר" בהחלט יש רעיון יפה (ביצע פחות )למרות שלא בטוח שהרעיון מקורי
כוכבת אתר
כוכבת אתר

בפורום מ: 6/06/02

הודעהפורסם: 11:37 30/01/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

יש לי הרגשה שחברי האקדמיה לוקים בתסמונת של זכרון קצר מועד. יכול להיות?
במידה ו-"שמש נצחית בראש צלול" היה יוצא לקראת מועד הטקס ולא כמעט לפני שנה, היה לו סיכוי יותר טוב להיכלל ברשימת המועמדים. אני אהבתי את "טרמינל" ולטעמי הוא היה צריך להיות מועמד (לאו דווקא בקטגוריית הסרט הטוב ביותר) אבל בטח בקטגוריות אחרות!
משחק נהדר של טום הנקס ותסריט מיוחד ויצירתי.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני בקר באתר המפרסם
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי