יעל מבקרת בקולנוע
מערכת הפורומים של האתר

שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר/י כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחבר/יהתחבר/י 
אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע

שאלה חשובה..

נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר/ת הודעה
ניקוב
אורח

הודעהפורסם: 21:20 9/08/05    נושא ההודעה: שאלה חשובה.. הגב עם ציטוט

שלום רב לכולכם, אני וחבריי נסענו לתומנו במכונית כשלפתע חל ויכוח לגבי הנושא, האם קיים מצב שסצנות הסקס בקולנוע אמיתיות, כלומר שישנה חדירה וכל זה..אכן זהו נושא מטופס להתווכח עליו אך אני ועוד חבר טענו שאכן יש ושאר החברים טענו שאין, האם מישהו יכול לעזור לי להוכיח שאכן יש מצב שסצנות הסקס בקולנוע אמיתיות...אני מאוד אשמח אם תענו לשאלתי, ואף תביאו איתכם הוכחות חותכות..בתודה ניקו
Oren
עורך ובונה האתר
עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02

הודעהפורסם: 23:05 9/08/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

תלוי לאיזה קולנוע אתה הולך... או יותר נכון, איזה סוג של סרט אתה רואה. אם מדובר על רוב הסרטים, הם סרטי הקולנוע "הרגילים" שמוקרנים ברב-חן, גלובוס וכו' כמו גם על מסך הטלוויזיה, התשובה די מוחלטת - לא, סצנות הסקס אינן "אמיתיות" והשחקנים בהן אינם מקיימים יחסי מין "מלאים" [אגב, לפעמים מי שרואים שם, הם אפילו לא השחקנים "האמיתיים", אלא מחליפים לשוטים מסויימים בסצנה].
יש סיכוי שבסרטים הנמצאים יותר בשוליים (שאינם בהפקת אולפנים גדולים ולרוב גם מחוץ לארה"ב) השחקנים יקיימו באמת יחסי מין בגלל "שיקולים אומנותיים". בכל מקרה, מדובר על כמות מזערית של סרטים (גם בתוך הנישה שתארתי) ואני יכול לחשוב רק על סרט אחד כזה.
הדבר הזה, הוא בהחלט ההבדל העיקרי בין פורנו/סנאף לכל הסרטים האחרים.
צפה בפרופיל המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואר אלקטרוני
שמר2
אורח

הודעהפורסם: 15:28 10/08/05    נושא ההודעה: הגב עם ציטוט

ראיתי אפילו פעם בג'יי לנו, שבן אפלק התארח, וסיפר שבסצינות סקס, הוא צריך לשים גרב על האבר, למרות שכולו ערום - ושום דבר לא באמת קורה מתחת לסדינים.
הצג הודעות מלפני:   
   נושא זה נעול ואתה לא יכול לערוך הודעות או להגיב    אינדקס הפורומים של יעל מבקרת בקולנוע -> דיוני קולנוע כל הזמנים הם GMT +2 (שעון ישראל)
עמוד 1 מתוך 1

קפוץ אל:  
אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע בסקרים בפורום זה
בחזרה לדף הראשי