| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 10:37 8/05/05 נושא ההודעה: זה כאן: הטיזר טריילר הראשון להארי פוטר וגביע האש! |
|
|
באתר של אפל שוחרר הטריילר לסרט הרביעי בסדרת הארי פוטר. הטריילר הוא בעצם רק טיזר ראשון ולא מראה ממש הרבה אבל ממה שרואים נראה שהסרט לא יהיה שונה מקודמיו בהרבה (ואפילו לי זה נראה שמייק ניואל הבמאי החדש יעשה את הסרט בסגנון של כריס קולומבוס ולא כמו אלפונסו קוארון, אבל אי אפשר לדעת לבטח).
אבל זה שהטריילר לא נראה קודר אלא צבעוני עוד לא מצביע על כלום כמובן...
אבל נעזוב דיבורים, הנה הטריילר:
http://www.apple.com/trailers/wb/harry_potter/thegobletoffire/
והנה האתר הרשמי של הסרט הרביעי:
www.gobletoffire.com |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 10:05 12/05/05 נושא ההודעה: |
|
|
| הטיזר באמת די ראשוני וקשה לקבל מושג אמיתי לגבי הסרט. נראה לי שדווקא התחלתו של הטריילר, המראה את התפתחות שלושת הגיבורים לאורך הסרטים, היא הגימיק שלו. וכמו בסרטים עצמם, נראה שגם כאן, אמה (הרמיוני) ורופרט (רון) מעניינים יותר מדאניאל (הארי). |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 18:04 26/08/05 נושא ההודעה: |
|
|
הטריילר המלא נראה די טוב, אבל עדיין זה נראה פחות אפל מהסרט הקודם ויותר דומה לשני הסרטים הראשונים.
מה שהיה הכי יפה בטריילר לדעתי זאת המוזיקה. מעניין אם היא חלק מפס הקול של הסרט. |
|
|
|
 |
sami balagun חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 11/07/02 הודעות: 321 מיקום: תל-אביב
|
פורסם: 2:41 2/09/05 נושא ההודעה: |
|
|
איזה במאי עגלה הם הביאו לסרט הזה.
לדעתי המפיקים צריכים קצת להתפרע, להביא איזה במאי רענן כמו שהם עשו בשלישי.
הסרטים גם ככה נהיים רצניים יויתר ויותר אז אין להם כאילו קהל יעד שהם יכולים לאבד או משו כזה.
יהיה מצחיק אם טרנטינו או רודריגז יבימו סרט הארי פוטר- הייתי מוכן לשלם מחיר כפול בשביל לראות את זה. _________________ בלגאן |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

|
|
|
|
 |
|