| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר/ת |
הודעה |
דפנה אורח
|
פורסם: 19:50 7/11/03 נושא ההודעה: השתול לא סרט טוב??? |
|
|
יעל, עם כל הכבוד אלייך, ולמילים הגבוהות שאת משתמשת בהן, את לא יכולה להגיד שהסרט לא טוב, לסרט הייתה תכלית, היו המון רמזים, והעובדה שאת לא הבנת, לא מעידה שום דבר על הסרט, אני ראיתי את הסרט פעמיים כדי לראות רמזים מההתחלה, ואני חייבת לציין שזה אחד הסרטים היותר מתוחכמים שראיתי... אני חושבת שבגלל כל מה ששמעת על הסרט, לא התעמקת אפילו ופשוט חרצת עליו דעה מוקדמת, אישית, אני חושבת שכדאי לך לראות את הסרט שוב, כי אין מצב שמישהו יגיד שהשתול זה לא סרט מתוחכם..!!
(למרות שאל פצ'ינו באמת שיחק לא משו שמה..) |
|
|
|
 |
יעל מבקרת בקולנוע

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 1581 מיקום: חיפה
|
פורסם: 12:22 8/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
דפנה, את בוודאי תתפלאי לשמוע שלא ראיתי את הסרט...
את הביקורת כתבה קרן, אחותי.
http://movies.israel.net/recruit/recruit.html
דיעות שונות הן רצויות, ולא צריך להאשים אף אחד בחוסר הבנה. זה שאת אהבת סרט שמישהו אחר לא אהב היא לא סיבה לתקוף ולא סיבה להתגונן ולא סיבה לכתוב הודעות מעליבות. בפורום שלנו אנחנו נהנים מכותבים מנומסים שמביעים את דעתם מתוך כבוד לדיעות של אחרים. |
|
|
|
 |
William Wallace כוכב/ת פורום

בפורום מ: 3/01/03 הודעות: 1456 מיקום: גבעת שמואל
|
פורסם: 1:06 9/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
| אני חשבתי שהסרט חביב, לא מעולה אבל בהחלט נחמד מאוד. |
|
|
|
 |
Banana-Man חבר/ת פורום ותיק/ה

בפורום מ: 26/08/02 הודעות: 133 מיקום: רעננה
|
פורסם: 15:43 9/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
| כנ"ל, סרט ממש חביב, עם סוף ממש טוב. |
|
|
|
 |
yevgeniy_11 שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 19/04/03 הודעות: 787
|
פורסם: 19:48 10/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
| ואל תשכחו- משחק מעולה של קולין פארל. |
|
|
|
 |
Oren עורך ובונה האתר

בפורום מ: 5/06/02 הודעות: 2952
|
פורסם: 20:26 10/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
עם סיסמאות הולכים לבחירות, בפורום צריך דעות מנומקות
כל ההודעות החל מההודעה של וויליאם, הן חסרות תוקף ועיניין - אהבתם את הסרט? תסבירו למה. הסוף שלו מצא חן בעינכם? ספרו (אחרי שתסמנו ספוילר) מה היה יפה בו. השחקן הראשי שיחק טוב לדעתכם? תארו איך הדבר בא לידי ביטוי.
כל זאת נכון גם לגבי ההודעה של דפנה. היא רושמת ש"לסרט הייתה תכלית", אך לא אומרת מה היא. מזכירה שהיו "המון רמזים" מקדימים, אבל לא מביאה דוגמאות. מציינת "שזה אחד הסרטים היותר מתוחכמים שראיתי" ולא מראה לנו מה מתוחכם בו. בקיצור, כל "הטיעונים" האלה ריקים כשהם מובאים בצורה הזו.
לא ראיתי את הסרט ואיני יודע עד כמה הוא טוב. אבל להבדיל מהמצדדים בסרט, מהביקורת של קרן, אני יכול לקבל מידע בעל טעם. לא חייבים לכתוב ב"מילים גבוהות" ולהשתמש במטפורות מורכבות, אבל אם אתם רוצים לכתוב הודעות ששוות משהו - שלבו בהודעותיכם הסברים ודוגמאות. |
|
|
|
 |
mulder שחקנ/ית פורם ראשי/ת

בפורום מ: 10/06/02 הודעות: 635
|
פורסם: 17:27 11/11/03 נושא ההודעה: |
|
|
אני מנצל את ההערה של אורן, (מה שנקרא נצל"ש - נצול שרשור).
קורה לי הרבה פעמים שאני פשוט מדלג על חצי שרשור של הודעות פשוט כי כולן מכילות "סרט פצצה", "סרט חרא", "היה סבבה" ועוד כל מיני הודעות סתמיות.
אם כבר רושמים, אז שווה להשקיע עוד חצי דקה, ולרשום דברים שיעניינו גם את שאר האנשים שמשתתפים בפורום.
זה נכון גם לגבי שרשורים כמו "הסרט הכי טוב", "הקרב הכי טוב" וכו'. עדיף כבר לרשום פחות סרטים או סצנות, ולרשום מילה או שתיים, על פני רשימות שלא נגמרות ולאף אחד אין כח לקרוא אותן. |
|
|
|
 |
וויל חבר/ת פורום

בפורום מ: 13/11/03 הודעות: 32 מיקום: אשדוד
|
פורסם: 20:30 5/12/03 נושא ההודעה: |
|
|
ראיתי את הסרט במטוס(חייב לציין לטובה את מבחר הסרטים הגדול של בריטיש איירוויז, סרטים חדשים ויפים עם מוניטור על הכיסא שממול, ממש מושקע)
לא ממש התרשמתי, המשחק של קולין פארל בהחלט מצוין, זה לא מפתיע
מה שמפתיע זה המשחק הבינוי מינוס של אל פצ'ינו.
לדעתי הסרט הכיל יותר מדיי טוויסטים, וכשסופסוף הגיע הטוויסט האחרון זה לא ממש תפס.
אבל זה בהחליט הנעים לי את הטיסה  _________________ life is a journey, not a destionation |
|
|
|
 |
|